עמוק ב

אורחים נוספים הגיעו... ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב ב-19:00 יתארח הזמר דודי לוי ב-blogtv ויענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי.
ב-20:00 מגיע אסי עזר, המנחה החדש של "אקזיט" לאירוח Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להצטרף לשרשור השאלות בפורום התוכנית.
לוח השידורים שלנו ימשיך גם ב-21:00: יונתן רוזן, הלא הוא בן ויקוס מהסדרה "מיכאלה" מגיע לענות לשאלותיכם Live
הערב ב-21:00 תתארח הרפלקסולוגית אורלי אברהם בפורום אפילפסיה-תמיכה, ותענה לשאלות הגולשים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. צפייה מהנה, השתתפות מהנה...

DANGEROUS GIRL

New member
הקיצר..... + התנצלות../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

הקיצר התמונות מהאתר הזה......
ואוקיי אני מתנצלת בפניי כולם שגרמתי לעצמי הנאה גדולה ולכם אי שפיות ששמתי פה את התמונות המהממות של מייקל ג'קסון הכוסון!! אני לא ידעתי שהפורום הזה כל כך..... טוף לא משנה הקיצר לא היתחבבתי עליכם כמו ששמתי לב ואתם לא עליי זה בסדר...... רק הסידרה היתחבבה עליי וטוף שכך.. אז לצערי אני לא ישים פה תמונות של מלך הפופ הכוסון.. זהו.......

sfu

New member
כל אלו תמונות מהעונה השלישית

ולשם מה אתה מפרסם אותם זה סתם יכול להרוס לרוב האנשים שלא ראו את העונה הזו

tslilush

New member
דווקא כן התחבבת עליי...

כול דבר חי בפורום הזה עושה לי טוב. וולקאם ותמשיכי להציף את הפורום בתמונות, עדיף של SFU

DANGEROUS GIRL

New member
אני מפחדת לשים פה תמונות......

אבל אין אני ימצא אני ישים
אה... ויזהיר לפניי

Veganiny J

New member
התמונות למעלה הן ../images/Emo58.gif לעונה 3

(תודה לSFU על הארת העיניים). דיינג'רס גירל - אם בחזקתך תמונות שאינך משוכנעת לגמרי שהן מעונות 1 או 2 ששודרו כבר בארץ, אנא הוסיפי
בכותרת למען הסק ספק שלא תספיילרי לשאר גולשי הפורום. תודה

DANGEROUS GIRL

New member
WTF?????? ../images/Emo105.gif

שמעי קודם כל לא ידעתי מאיפה התמונות ואני חדשה אז טוף שאת אומרת את החוקים ה%^#$&%%& של הפורום! מה את והSFU הזאתי מתנפלות עליי הא?? להרגיעעעעעעע! בלאט!

Veganiny J

New member
לא היה מדובר בהתנפלות כלל

זה היה לגיטימי שלא ידעת, ולכן הבהרתי לך.

Neta558

New member
מוזר שאת אומרת לנו להרגע

כי שישה סימני שאלה רצופים לא ממש נותנים הרגשה שאת רגועה כל כך בעצמך... אני לא מבינה מה כל כך מעצבן אותך. יש בפורום הזה כללים בשביל שלכולנו יהיה נחמד לגלוש כאן. אז העירו לך על משהו בקשר לזה, ועשו את זה בצורה ממש נחמדה, על מה את כועסת כל כך?

DANGEROUS GIRL

New member
הסימני שאלה רבים מכיוון

שיש לי איזה משהו במיקלדת\מחשב שאני שזה כזה מהיר וזה מהרגל לא מעצבים
דבר שני..... היתעצבנתי כי הייתה נימה של היתנפלות

למעלה