עמוס, הספרים, ואהי``ח

עמוס, הספרים, ואהי``ח

היי, חבר`ס, מה קורה? הייתי חולה בזמן האחרון, וגם עסוק מאוד... הר``ת המוזרים בכותרת, קשורים לזה. ראשי התיבות מסמלים את ``אגודת הילד החולה``. לדעתי צריך לעשות ``סיכום`` שבועי, או לשלוח אי-מייל למי שנעדרים לתקופה ארוכה (או כמה ימים...). אני יודע שהשיחה על עמוס כבר די ישנה, אבל היא נגמרה בתקופת העדרותי. אני למדתי אצלו ביהלו``ם במשך שנתיים, והשנה האחרונה שלי הייתה לפני שנתיים. אם מישהו/י מכם למד שם בתקופה הזו, תוסיפו זאת כתגובה. (אני אמסור לו ד``ש ממכם). דרך אגב, קרובים שלי נוסעים לארה``ב (מחר לפנות בוקר), והם ביקשו שאני ארשום להם אם יש משהו שאני רוצה שהם יקנו לי שם... זה מגיע לנושא היחיד בהודעה שקשור להארי פוטר: מישהו זוכר איך קוראים לספר ``חיות הפלא ומרבצן``, באנגלית? את ``קווידיץ` במשך הדורות`` אני זוכר (QUIDDITCH THROUGH THE AGES), אבל את זה לא... בושה וכרפס לעצמי! מקווה לתשובה בקרוב... אסטה לה ביי ביי

Panther

New member
השם של הספר

נדמה לי שקוראים לו Fantastic beasts and where you can find them בכל מקרה אם הוא כבר יצא אז אני מניח שהם ימצאו את זה בקלות. תגיד לנו אח``כ אם הספרים טובים! ועוד דבר - למה אתם קוראים לזה: חיות הפלא ומרבצן? מרבצן זה מילה לא יפה כ``כ עדיף להגיד: חיות פלא ואיפה ניתן למצוא אותן, שזה גם התרגום האמיתי.

Panther

New member
כן אני יודע וזה מה שאמרתי

אמרתי אם זה יצא אז, כלומר אם עד אז, הקרובים שלו ישארו באמריקה עד מרץ, ואז זה כבר יצא, הם ימצאו את זה בקלות.

Prongs

New member
WOW WOW WOW WOW WOW!

תדייקו בבקשה! לספר קואים Fantastic Beasts and Where To Find Them ובאמת אי אפשר לקנות את זה בחנויות כי זה יוצא במרץ אבל אפשר כבר עכשיו להזמין את זה מאמזון.com והם ישלחו לך את זה שזה יצא. זה מאוד כדאי אני כבר הזמנתי. Prongs

Panther

New member
אני לא בטוח שזה כ``כ כדאי

אני לא בטוח שזה כ``כ כדאי

! כתוב שזה Reading level: Ages 9-12 וגם כתוב שזה 64 עמודים בלבד, (נגמר נורא מהר) וגם נראה לי שהמשלוח יותר יקר מהספר (4$). אני אקנה מתישהו, אם אני אשמע שזה שווה את זה. שלא תבינו לא נכון.. אם היה יוצא הארי פוטר 5 הייתי קונה מיד, אני לא בטוח רק בגלל שזה כ``כ קצר ולא קשור לעלילה.

Mixus

New member
זה באמת לא הכי כדאי....

אני לא מדבר על העובדה שכתוב שהספר מיועד לגילאים 9-12:זה גם מה שכתוב בביקורת בשאר סיפרי ``הארי פוטר``-ולא אני ולא אתה בני 12 ואוהבים את הספרים... והקנייה מאמאזון באמת לא שווה-בגלל המישלוח-שעולה יותר מהספר עצמו! והספר יגיע אליך גם אחרי הרבה זמן! אני אישית מחכה קצת אחרי ה-12 במרץ-לביקורות על הספר-ואם אני יראה ששוה לקנות-אני יבדוק עם ישראל היא אחת ממאה המדינות שבהם ימכרו הספרים-ובמיקרה שכן-אני יקנה פה בישראל את הספר או יקנה מאמאזון בריטניה-שם המישלוח זול יותר והספר יגיע אלי יותר מהר... אני הקונה החכם! (-:

yearak

New member
זהלא אמור להיות שייך לעלילה

זה background information וחוץ מזנ למי אכפת, זה הארי פוטר ולכן אני קונה

למעלה