עמונה כפול 6 ?

הבתים הלא חוקיים של המנתחלים עפים?

כל הבתים הלא חוקיים של ערביי ישראל להריסה!

iRoNBaLLz

New member
ומה בדבר בנייה לא חוקית של ערבים?

זה גם משהו שצריך להסתכל עליו, והוא קיים.

negative

New member
תומך במאה אחוז.

צדק לשני הכיוונים. אך צריך לזכור שמדינת ישראל לא משלמת הון על בנייה לא חוקית של הערבים. בנייה שכזו לא נזקקת לשמירה נון סטופ והיא לא מהווה נטל על החברה הישראלית , בניגוד לבנייה הלא חוקית ביש"ע.

רוני13

New member
תגידו לי...

מי אלה אנשי "שלום עכשיו" כי אני רואה שעד היום הם עסוקים בלהרוס את מדינת ישראל במקום לבנות בה! אני לא רואה שום שלום,רגיעה,הפסקת אש אחרי כל פינוי אלא אם כן זה אמור לגרום לעוד משהו?

y a m a i

New member
על מדינת חוק שמעת?

בניית מבנים באזור שלא בבעלותך, וללא כל היתר, זה עניין לא חוקי ברמה מאוד גבוהה. אז כן, אני יודע... המתנחלים חושבים שהם מעל החוק, אבל הם לא,צטער.

אני לא מבינה למה

כולם עסוקים כל הזמן בלהעיף את המתנחלים?! כאילו שחסרות לנו בעיות אחרות עכשיו?!! קודם שיפנו את הערבים-שיהיה פה יותר בטוח לחיות.. אחר כך שיחשבו מה עושים עם המתנחלים..

הגיעו למסקנה

שאת הערבים יותר קשה להזיז אז הכי טוב להעיף את המתנחלים במקום

Continuum

New member
האם אתה רומז

שמתנחלים צריכים להתחיל להתפוצץ באוטובוסים, ואז יפסיקו לפנות אותם ממקומות?

רוני13

New member
לא-למה לעוות?

התכוונתי שהערבים לא פרייארים כי הם לפחות עושים הכל כדי שלא ייפנו אותם ובזכות זה להם לא עושים טרנספרים!

GreatGTM

New member
דווקא מחנה הימין מבטיח הפעם

להראות לכם שגם הוא יכול לספק הצגה ברמה שלא תבייש את יוצרי ימית מבחינה מעשית + נצורי המוקטעה מבחינת זיוני שכל בפעם הבאה. כמובן שיש דגש על פעילות מעשית ולא על זיוני שכל, למה? כי אנחנו טיפשים מכדי להבין שאם היינו מזיינים את השכל כמו הערבים 50 שנה הם כבר לא היו פה...

יש מהמרבה מקומות לפני ערבים

מחיפה יפו לוד רמלה סכנין אום אל פחם לספח לשטחים ועוד הרשימה כל יום גודלת

למעלה