עמוד 34-35../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif
אני נורא אוהבת את השיר הזה ורציתי לכתוב מה אני חושבת עליו
ושתכתבו מה שאתם חושבים.
המבנה שלו מאוד מיוחד. וכל מילה שפותחת בית יש לה המון עוצמה. בהופעה במועדון התאטרון עברי אמר שיש לו הרבה שירים שמתארים "מצב" ואני חושבת שהשיר הזה הוא קלאסי למצב.. אני מדמיינת אותו יושב בבית על כוס קפה
וחושב על מה שלא היה לו וככה שירבט את השיר הנפלא והמרגש הזה. אהממ..אני לא יודעת כמה מותר לצטט מתוך השיר
אבל חום פיצוצים לישון חלון הרים חום רציתי שאלות הזדמנות זרמים טיפות חום שדות ועננים ושירותים פיצוצים איתי פרצוף סיבה בזבוז חום המילים שמתחילות כל בית.. הוא חוזר על "חום" כמה פעמים...וזה יפה ...הוא נותן הרגשה שבכל שאר הדברים יש חום, שחום זה המכלול...אבל כל שאר הדברים בעצם מסמלים סוג של בריחה.. "קפצתי מחלון....מעבר להרים...שדות של תעופה..." יש בשיר המון דימויים כל כך קטנים וכל כך נוגעים ללב שמסמלים המון...אני רוצה שתראו אותם ותתרגשו כמוני
למשל שהוא כותב "והרגשה כמו לחם בגרון"- מזכיר לי את השיר "מועקה.." ושהוא כותב "זרמים בין הבהונות" (טוב שלא צטטתי כבר את כל השיר..
) אני נורא אוהבת את ההתיחסות למקום הכ"כ קטן ולא חשוב הזה..כאילו גם שם צריך להיות זרמים.
"כמו לתפוס פרפר ולהצמיד אותו לספר עם סיכות..
" - כ"כ חונק....כ"כ קשור וכואב... טופ, אני מרגישה שאני סתם הורסת לעצמי שאני מנתחת את האמא של השיר..ויש לי כ"כ הרבה להגיד עליו..אבל זה רק הדרך שלי לראות אותו... ואני בטוחה שהדרך שלכם אחרת ומיוחדת..ואני לא רוצה להרוס או לשנות אני רק מבקשת ממי שקרא את השיר..והעביר דף...או שסתם לא התלהב ממנו מאוד. זה פשוט שיר מדהים...כ"כ עמוק ומכיל כ"כ הרבה מחשבה ותודעה..
עברי אתה ענק
טופ, תכתבו משהו- שאני לא ארגיש מטופשת
אני נורא אוהבת את השיר הזה ורציתי לכתוב מה אני חושבת עליו