עם שתיים?

לא בדיוק

במקרים מסויימים צו הרחקה מונע כתובה. במקרה שצו ההרחקה ניתן כהגנה {כיש כמובן הוכחות} זה אינו מונע.

צו הרחקה

לא בכזו קלות מוציאים היום. צריך הוכחות מוצקות שהמבקש זקוק להגנה והנתבע אכן מהווה גורם מרתיע ומאיים. כל שלושה חודשים צריך לעשות חידוש. והפרוצדורה מתישה. {מאיפה אני יודעת?כחלק מעבודתי עוסקים בנושא הנ"ל}

שםאנילא

New member
כנראה שלא הבנת למה התכוונתי...תיאורטית כשזה

מגיע למצב כזה שהאישה עושה סנקציות ממילא הוא יעיף אותה מה שמשאיר אותה עם תואר ראשון והתמחות בתור "חד הורית" מקצוע חדש בשוק דרך אגב.. ואם איני טועה על פי ההלכה היא לא מקבלת כתובה כיון שעל פי ההלכה היא לוקחת את הסיכון מראש שהוא יתחתן בנוסף עליה וכך זה היה תמיד

עכשיו

משהסברת, אני מבינה. אלו מקרים שבהם אישה אינה מקבלת כתובה: אישה מורדת אינה מקבלת כתובה {ובכללם אשה המכשילה את הבעל באיסורי תורה ולאחר שהזהיר הבעל את אשתו, והוכח שהיא אכן עוברת על חוקי הדת- הבעל מקבל פסק דין המחייב מתן גט או אישור לשאת אשה שנייה והאישה יוצאת בלא כתובתה {אם לא הזהיר אותה, היא זכאית לכתובתה.}. } .אישה נואפת אינה מקבלת כתובה. או אישה שאמרה בפירוש 'מאיס עליי' דהיינו 'אני לא סובלת את בעלי'- רש"י מסביר שבאמירת מאיס עלי היא ממילא מוותרת על כתובתה. מ. אושרת, אם חד הורית שלא מבחירה אך מבחירה.

שםאנילא

New member
בכל מקרה יש בעיה היום של נשים רווקות או לצורך

העיניין גם חד הוריות שאין שום סיבה שייהיו "לבד" ואני חושב שזו מטרה טובה בשבילם העובדה היא כרגע שדוקא נשים הקימו את השדולה הזאת עם הפרסום...אני רואה זאת כדבר מבורך לא מאלצים כאן אף אחד

השדולה קמה

בעקבות דבריו של הרב יחזקאל סופר מתנועת "הבית היהודי שלם" שהכריז שלא רק שמותר להתחתן עם שתי נשים, אלא אפילו רצוי.

לא מחייב

במקרה ספציפי אחד אני מכירה אישה שהיא אחת מתוך כמה נשים והיא אישה משכילה בעלת תואר בתחום מסויים.

למעלה