עם שנייה שאני שואל

עם שנייה שאני שואל

פעם שעברה לא ענו לי אז אשמח אם תענו. (קישור למטה) ועוד שאלה..בקשר לטבעת שגודלת לדררות,באיזה גיל היא גודלת ומה זה אומר?

אוו קי,לפני חצי שעה קניתי גוזל דררה

.. עוד שבועיים בערך הוא נגמל.. עכשיו שמתי לב,שברגל אחד יש רגל מאחורה והיא נראית לי תקינה..אבל ברגל השנייה האצבע הזו נמצאת בכלל מקדימה והיא דיי זזה והיא קצת הפוכה.. זה לא מפריע לו ללכת או משהו לעמוד . אבל האם זה בגלל שהוא גוזל וזה יסתדר עם הזמן או שיש סיבה לדאגה?

אוי אוף...לפני חצי שעה קמתי להאכיל

אותו...הוא לא עומד הוא רק יושב...הוא רועד ונראה לי שהרגליים שלו התעייו לגמרי..כל הלילה הוא עמד על הסטנד בתוך הכלוב ולא ירד ממנו הוא לא זז רק רעד...אז יכול להיות שהוא התעייף פשוט?. כי הוא עוד גוזל..והוא בקושי זז סנטימטר אז אולי הוא פשוט פחד לרדת או משהו.. מישהו יודע? האם צריך לבדוק אצל ווטרינר?או שזה יסתדר?. ובקשר לבעייה הקודמת,עם הרגל..עכשיו פתאום ברגל שנראתה לי בסדר,אז אותה אצבע שהייתה מאחורה,פתאם הפכה להיות מקדימה.. זה קצת מדאיג אותי. מי יכול לעזור? :\

אוף אני כבר לא יודע מה לעשות!

מאתמול הוא יושב\עומד איפה שאני מניח אותו,והוא פשוט לא זז,הוא רועד ולא זז. קר לו? מה? זו התנהגות רגילה של גוזל? בבקשה,תענו לי!!!!!!

טוב אני חושב שהבנתצי את הבעייה

יכול להיות שהוא נכה..:( אנ אל מבין,הוא לא מצליח לעמוד וללכת..אוףףףףףאני אלך לווטרינר

זהו,הוא מת.../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif,הלכתי לווטרינר

בדרך לשם הוא מת. תודה רבה על "העזרה" הרבה שקיבלתי פה

נעה גל

New member
מצטערת לשמוע.

נראה לי שפשוט לא הספיקו לענות לך. אני מקוה שתקבל מהחנות פיצוי על הגוזל שמת. נראה לי שהמעבר לבית חדש עבור גוזל כל כך צעיר היה גורם סטרס גדול מדי. אולי פעם הבאה עדיף לקנות גוזל טיפה יותר בוגר, גמול (והרי מדובר על הבדל של שבועיים סה"כ) וחזק יותר. וגם - כדאי דבר ראשון לקחת אותו לוטרינר כדי לוודא שהוא אכן בריא.

רציתי,אך עוד לא הספקתי

הגענו מאוחר בלילה. זה לא חנות,זה איזה מכר של אבא שלי.טוב,לפחות מי שמכר היה בסדר גמור והחזיר את הכסף. למרות שאני בטוח שזה לא קשור אליו,מכיוון שבדרך הביתה,התוכי שיחק והיה בסדר גמור. הכנסתי אותו לכלוב,והוא התחיל לרעוד ולא זז ועמד על הסטנד שלו.בהתחלה חשבתי שבגלל שזה מקום חדש וכלב חדש אז אמרתתי ניתן לו כמה שעות,קמתי בבוקר,והמצב היה יותר גרוע,הוא רעד,בקושי זז,כשקמתי להאכיל אותו הוא עוד איכשהו עמד ובקושי רב מאוד הצליח לעלות לי על היד. הכל קרה ממתי שהכנסתי אותו לכלוב. הכלוב הזה משומש כבר,אבל חיטאתי אותוו טוב טוב עם סבון ואלכוהול וכל מה שצריך. יכול להיות שזה בגלל הכלוב.. בכל אופן תודה

נעה גל

New member
אני לא מאמינה שזה בגלל הכלוב

לפעמים בגלל המעבר מתפרצים אצל התוכים כל מיני מחלות (לא תמיד זה קורה ביום הראשון שלהם בבית). בכל מקרה, אני ממליצה לך שוב לחטא את הכלוב. לך תדע מה היה לתוכי הזה ולמה הוא מת. בעיקרון צריך לחטא את הכלוב במים עם אקונומיקה (ביחס של 1:9 כלומר, למהול, נגיד... כוס אקונומיקה ב- 9 כוסות מים). אח"כ לשטוף אותו טוב טוב עם המון מים ואז לייבש בחוץ בשמש. כל צעצוע או כל דבר אחר שעשוי מעץ או בד להעיף מהכלוב ולזרוק לפח. להשאיר רק מה שעשוי מפלסטיק.

לדעתי זה כן בגלל הכלוב

כי לפני שהכנסתי אותו לכלוב הוא היה בסדר גמור לא היו בעיות,איך שהכנסתי אותו הוא היה מפוחד ורועד,(פה הוא עוד עלה לי על היד אבל היה לו קושי מסויים)בבוקר המצב החמיר וכן הלאה...

למעלה