עם כל הצער שבדבר

דן סמית

New member
עם כל הצער שבדבר

עם כך טעויות השיפוט הנוראות כמו הפנדל והאדום של אנדרסון - תסלחו לי, אבל מכבי חיפה לא היתה צריכה להתפרק ככה - גם לא בעשרה שחקנים. אם מכבי חיפה היתה קבוצה עם נשמה אז אולי היינו מקבלים עוד שער ומפסידים אבל לא הייתה את ההתפרקות המבישה במחצית השניה. מכבי חיפה מלאה השנה בשחקנים בינוניים ומטה: חרזי וקייסי מבוגרים מדי, גזל ומגרשווילי לא מתאימים לקבוצת צמרת הליגת העל, על אולארה חבל לדבר, יניב קטן הוא ממש אובר רייטד. חברים מכבי חיפםה צריכה להתחיל סקאוטינג מעכשיו ולהחליף את רוב הקבוצה לקראת העונה הבאה.

Paste inside

New member
אני מסכימה עם רוב דבריך

אבל לא בנוגע לסקאוטינג, אני חושבת שבמכבי חיפה גדל דור צעיר מצויין שחייב לקבל הזדמנות, רפאלוב כבר השתלב בהרכב חיפה, דקל קינן גם, רק צריך לתת יותר צ'אנסים לשחקנים נוספים כמו כיאל בירם, תומר חמד, יוחאי אהרוני ועוד... אם נוסיף לזה רכש טוב אני בטוחה שמכבי חיפה תחזור בשנה הבאה להיות מתמודדת רצינית לאליפות.

dudster

New member
הכי קל לשבת בבית

ככה על הספה או על המיטה ולראות את הקבוצה שאתה אוהד מתפרקת ולבקר אותה ולהגיד שגם בלי השופט לא היו צריכים להתפרק ככה. משחק כדורגל הוא משחק אמוציונלי. קח את בוקולי לדוגמא, שחוטף כל משחק מכות מהיריב, היום נכנסו בו ללא ליאות, ובסוף הוא קיבל את הצהוב. קח את כל ההגנה של חיפה, שיודעת שאנדרסון לא אמר מילה בעברית לאדון בוחבוט, ובסוף קיבל אדום. קח את כל כמויות אי הצדק שנעשה במשחק הזה, ותצפה מהשחקנים שלך להאמין שהם יכולים לעשות משהו במשחק הזה. שופט כדורגל צריך להיות אובייקטיבי, בדיוק כמו שופט בבית משפט. תאר לך נציג מכירות שיושב כל היום ומנסה למכור, וכל פעם בא מישהו מהצד ומטרפד לו את המכירה. אז בפעם הראשונה, היית אומר לא נורא, בפעם השניה היית אומר פעם הבאה... בפעם העשירית או האחת עשר, לא היית מאבד את העשתונות? גם בעונה שעברה חיפה סבלה מהשיפוט בטדי מול בית"ר, למי ששכח את משחק הבושידו עם לרואה, שייזכר מהר. בעונה שעברה אותם שחקנים היו בסגל ועדיין לקחו אליפות. עדיין לא מצאו מנהיג על המגרש, עדיין לא נמצא תחליף לעידן טל, יש המון שחקנים צעירים, עברנו שנים גרועות מהשנה הזו, וגם את השנה הזו נעבור. מועדון הכדורגל של מכבי חיפה, בדירוג UEFA למועדונים, כיום נמצא במקום ה-30. הפועל ת"א, אפילו לא במאיה הראשונה. בית"ר י-ם, אפילו לא במאתיים הראשונות. במשחקנים הוגנים באמת, עם תצוגות כדורגל באמת, מעבר לביצה שאנחנו קוראים לה ליגת העל, יש לחיפה יתרון. בליגה שכל אחד יכול לקבל את חמש עשרה דקות התהילה שלו, בסקנדל שיצר, אין על מה לבנות ולהיבנות.

doron159

New member
זה לא רק הפנדל

פשוט השופט גמר אותנו לאורך כל הדרך!!!!!!

dios4

New member
אולי חאלס עם השופט?

בסדר..התעצבנתי כמוכם, קללתי את השופט הזה, אבל מה זה יעזור? לא בוכים על חלב שנשפך.. יש את אספניול על הראש, יש את הפועל ת"א..חייבים לתמוך בקבוצה, צריכים לנצח את הפועל. אל תשבו לי בבית..ותנתחו את המשחק. ובקשר לכל מה שנאמר על השופט..הצדק עמכם, אבל חאלס, מכבי חיפה של השנה הראש שלה לא בליגה, ולמען האמת בית"ר כן גדולה עלינו..לא שבית"ר טובים, אלא שבית"ר יותר רוצים מאשר שחקנינו.

lemmacantor

New member
מי שמתקמצן על קצת תוספת לזנדברג

ובנאדו בשביל משכורת עתק לקטן, הוא מטומטם. המהלך הזה הוא אחד הגורמים לכישלון בליגה השנה

GOLDBRG

New member
בוא אני יגיד לך משהו...

גם אם היינו משווים את ההצעה של בית"ר על זנברג, בית"ר היו מעלים אותה אז מה זה משנה? דבר שני שבנאדולר הבוגד הזה שכ"כ שמח אתמול בסיום המשחק ילך כוסעמק. ירק על הסמל. פשוט ככה...

lemmacantor

New member
בנאדו תרם המון למכבי חיפה

ואני מאמין שהוא נפגע מיחס הקבוצה. יחד אם זאת אני משוכנע שהוא יסכים לחזור. ההתנהלות של שחר ורוני לוי באביב ובקיץ 2006 הייתה מטופשת.

GOLDBRG

New member
../images/Emo31.gifבנאדולר בגד בקבוצה!

אל תשכח שהיה לו כבר חוזה לעונה הנוכחית ורודף בצע הזה דרש יותר כסף. יעקב שחר התפשר איתו, הסכים להביא לו במקום 90 אלף דולר ( משהו כזה ) שהיה רשום בחוזה- 135 אלף דולר. הוא לא הסכים כי הוא רצה 150 אלף דולר. בגלל 15 אלף דולר הוא עזב אותנו. זה רק מראה לך כמה היינו חשובים לו. בנאדולר ירק על הסמל

Olympic Hero

New member
אולי תפסיק לקרוא לו בנאדולר?

הוא עדיין היה הקפטן של הקבוצה שאתה אוהב במשך 8 שנים, ושותף לרוב הישגים הכי גדולים של המועדון. תן לו מעט כבוד, גם אם אתה לא אוהב אותו עכשיו.

Cade Foster

New member
חחחחחחחחח בנאדו יחזור

אני יגיד לך מה? קופים ילמדו לדבר ערבית לפני שבנאדו יחזור... טוב בעצם הם כבר מדברים
בנאדו בוגד, וכל דריכה שלו על הדשא של קריית אליעזר תלווה בשריקות בוז עד סוף הקריירה שלו, גם אם ילבש ירוק.

Cade Foster

New member
חחחחחחחח

במשחק של בית"ר בקרייה בנאדו יצא בדקה ה-6 (עד היום אין לי מושג למה) ובקושי הספיק לגעת בכדור בשביל שנשרוק לו בוז. וכשהוא רץ לעבר הקהל של בית"ר כולם קיללו אותו.

Olympic Hero

New member
הוא נפצע.

ובטדי לא זכור לי שקיללו אותו. אולי חוץ מהשיר "מי זה בנאדו? דקל קינן", שגם זה לא ממש קללה כמו שזה הקנטה. בשורה התחתונה, לקהל אין מטען גדול על בנאדו כמו שיש לו על רוסו למשל.

Cade Foster

New member
טדי?

גם בבלומפילד לא זכור לי שכולם קיללו את רוסו. אני מדבר על משחקי בית.

yarivlevi

New member
הוא נפגע ??? ,תגיד אתה נורמלי ?

3 ימים לפני משחק ההכתרה מול מכבי פ"ת הבנאדם הודיע שהוא רוצה לעזוב ועשה רעידת אדמה בחיפה ,הוא חתום על חוזה וקפטן בקבוצה שהוא גדל בה אבל בגלל שגאידמק ויאמר הגיעו לכדורגל הוא הבין שערכים זה כלום בשבילו ומה שחשוב זה הכסף ,שחר הסכים לפתוח לו את החוזה ולתת לו עוד כסף ורוני לוי מול כל המדינה אמר בטלוויזיה "אני קורא לבנאדו לחזור" וכל זה לא הספיק לבוגד האפס המאופס הזה !!! 3 שנים הוא לא פוגע בכדור ועושה רק חורים ובעיות אצלנו בהגנה אז על מה בדיוק אתה רוצה שיחזור ,ואל תגיד לי שבבית"ר הוא טוב כי הוא ממש לא ,הוא שחקן ספסל והוא משחק שם רק שגרשון או בן יוסף לא יכולים לשחק וגם שהוא משחק הבלם שמשחק לידו מחפה עליו וגורם לו להיראות סביר. שחקן כזה אין לו מקום גם ביציע של מכבי חיפה כי האופי שלו זה אופי של זבל ,אם היה לו טיפה שכל הוא היה מבין שבחיפה היה לו עתיד גם אחרי שיסיים קריירה של שחקן אבל מי שאין לו שכל סובל בחיים !!!

dudster

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif

קטן מקבל את המשכורת שלו מווסטהם.

yarivlevi

New member
אף אחד לא התקמצן עם זנדברג

הבנאדם חתם בבית"ר יום אחרי סיום הליגה מבלי לבקש סכום ספציפי מיעקב שחר ומבלי לשבת למו"מ ,שחקנים כאלה אני לא רוצה אצלנו אפילו לא בתור אפסנאים

למעלה