עם כל הצניעות...

עם כל הצניעות...

אני בעד לשנות את שמו של הפורום. נכון שיש בינינו צעירות, אבל יש בינינו גם צעירות פחות, וגיל 44, זה לא כזה צעיר. שמו של הפורום, מהווה מחסום למגזר שלם, של גרושים וגרושות לא כל כך צעירים ולא כל כך צעירות. נכון שיש כאלה, המצפצפים { כמוני למשל, ואיני היחיד }, אבל אני משער שרבים הפוסלים את המקום, אך ורק בגלל שמו. האם יש מצב לשנות ? את "פורום גרושים עליזים" אני פוסל, בגלל המשמעות הנלווית שלו. "פורום גרושים חושבים", שוב יהווה צמצום מגזרי... פורום גרושים/גרושות כבר תפוס... יש מצב לשנות ל-"גרושים", נקודה ? הצעות אחרות - יתקבלו בברכה. <ואם פגעתי בפרה קדושה, אני מיד חוזר בי, ומבקש למחוק את הפוסט הזה>

כקרניבור גאה

לא מכיר במושג "פרה קדושה"... אולי תנסה 'גרושים חוכמולוגים'...? מאנייק מי לא שם את הפתק שלך בקלפי ביום הבחירות להנהלה. אני אפילו אעמוד על כך שתוכל לבחור איזה צבע שבא לך. כיף...? מי. ..מי יצא איתך גבר...? יאללה תן איזה להיט של עגנון.

תהילה

{ זאת של עגנון } האמינה שלאדם נקצבה כמות מסוימת של מילים בחייו, ולכן מיעטה בדיבורים. חוצמזה, היא גם התגוררה בחדר שכולו לבן, ובו רק מה שנדרש לה. לחזור לימים של עגנון... זה היה יכול להיות נפלא. בימים ההם, לא היו סלולריים....
והאנשים היו סמארטים, בלי סמארטפון.
<אתה בסדר
>

איזה כוחחחחחחח ????

אם היה לנו כוח, היה אפשר לכפות עלינו לשלם את אגרת הטלוויזיה, כאשר אין בכלל קליטה של שידורים ? כאילו... אתה, יש עליך ממיר ? אתה hot ? yes, yes, yes ? אתם זוכרים, את השירים, ששודרו אז, בערוץ הראשון, כאשר לשושלת ולדאלס לא היה שר תקשורת ש-"נלחם" בטייקונים ? בוא הנה חלפון... בחייאת אבואי... מה שלום הילדה ? קפצה כתה ?

אייבורי

New member
פורום פרות גרושות

כי הרי ברור שיש פרות קדושות מזן כהנים ומגיע גם לפרות הגרושות מקום לגעות בו. [תגיד, נגמרו עוולות הפוליטיקה שרק בשמו המהודר של הפורום נותר להתעסק] דר"א, אחרי שינוי שמו של הפורום בשעת הקראת יזכור הפורום לדורותיו או יזכור אלוהים את הפורום ?

יערית

New member
שבגרוש היה חור...

והוציאנו והוציאנו והוציאנו... על משקל "לפנק לפנק לפנק"....

עם כל הכבוד, ויש כבוד...

אני בעד לשנות את השם של הפורום ל: זורקים זורקות נזרקים נזרקות נזרקים וזורקות זורקים ונזרקות או כל שם אחר עם השורש ז.ר.ק ואיפה " כחול מזעזע" המזעזע שיזדעזע מהזעזועים שאני כותבת ויגיד שזה בכלל טעות פרוידיאנית ושגם לזה גוגל מוגל עם 2 ביצים יעזור
?

שם הפורום זה מותג...

מה גם ותמיד יהיו מתגרשים צעירים. אי לכך ובהתאם לזאת הוחלט, כמעט פה אחד, ששם הפורום לא ישונה. מקסימום אפשר לנסות ולהקים פורום חדש - רלוונטי לגילאים אחרים.

אחלה רעיון - אני בעד..."גרושים=חופשיים"....

מזמן אינני מגדירה את עצמי לגרושה כששואלים אותי אומרת שאני .... אישה חופשיה.... חחחח יאלה יחי השינוי בתפיסה, בראיה, ..... ברגע שנקרא לעצמנו חופשיים ההשלכות של זרוקים, זורקים, מגורשים, גורשים, מסכנים ועוד נעלמים סוג של חשיבה שלילית כשנקרא לעצמנו חופשיים נרגיש כך, נפעל כך, נאהב את המקום והמצב שאנו בו נמצאים. ותחשבו על זה.

עכשיו תחשבי

שאת שוב בזוגיות ממוסדת קבועה ויציבה. איך היית מגדירה את עצמך אז? מה ההיפך מאשה חופשייה? וזה לא ממש חופש.זה יותר פסק זמן. לפחות בהוויה שלנו לאורך זמן. כולנו נשואים בפוטנציה. אחרת, לא תרצי לאבד את החופש... תחשבי את על זה.

o r n i t

New member
../images/Emo52.gifאבל אני צעירה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומה ההצעה לשנות ל"גרושים" ומה איתנו הנשים?! האם איננו חלק מהפורום

למעלה