עם כזו יכולת עלובה

אתה אוהד מכבי או בית"ר?

כי בתור אוהד בית"ר ששומע (קורא) מאוהד בית"ר תגובה כזאת זה חבל. או שפשוט אתה לא בעד מכבי ואתה דווקא רוצה שירושלים תיקח אליפות. או שפשוט אתה באת לכתוב משהו ובסוף תיעלם מהפורום כמו הרבה אנשים שבאים לפה וכותבים משהו קטן. האפשרות השלישית נראית יותר הגיונית. מה שאר הפורום אומר ?

מה זה קשור?

אני אוהד ביתר ושונא אדום, ואני לא מבין איך הפועל חולמת לקחת את האליפות למכבי עם כזו יכולת עלובה.

z dead

New member
הו הו הו הו

הו הו הו הו הו הו יאללה בית"ר(תרדו ליגה)

איך בדיוק הם ירדו ליגה?

יפסידו את כל 13 המשחקים עד סיום העונה וסכנין ו2 הפתח תקוואיות ינצחו את רובם? תיאוריה מעניינת אבל לא מציאותית...

z dead

New member
לא אכפת לי איך

העיקר שירדו. בהעדפה שסכנין יישארו על חשבונם. עד סוף העונה אוהדי בית"ר יכולים ללכת לרגום אוטובסים.

אין ויכוח

ע"ז, ירושלים כמה שתדברו היא קבוצת אופי ענקית. אמנם ולא אתכחש לזה, שאנחנו החלשנו קצת בשבועיים האחרונים, אבל אפשר בהחלט להגדיר אותה כקבוצה ענקית, אחרי שהם הובילו עלינו ב12 הפרש, ובעזרת הגנה לוחצת ניצחנו. אגב מכבי היתה נראית השבוע כקבוצה שירדה ליגה

eari

New member
איזו מכבי?

בכדורסל? זאת שקרעה השפילה והעלימה את אשקלון שנצחנו רק לפני שבוע בקושי אחרי הארכה? למה סתם לדבר? אין בעיה לא לאהוד את מכבי וכו` וכו` אבל לא לשבש עובדות.

לא. זאת ש...

הובסה לפני שבועיים ביורליג והוציאה את העצבים כמו מסכנה על אשקלון המפורקת.

wais

New member
מי מחכה לירושלים או לרומא בחצי???

?????????????? סתם מענין תודה

eari

New member
אה, בלי וויצ`יץ`?!

כן, הייתה להם תצוגת נפל.. אשקלון, דינאמו, יו נואו? זה קורה לכל קבוצה, בייחוד כשהשחקן החשוב ביותר חסר.. בכ"ז אני עדיין רוצה שירושלים תשחק כמו מכבי.. הייתי מסתפק בזה.

eari

New member
רושם רושם..

זאת אומרת בהיכל נוקיהו... עץ גבוה מידי.. מומלץ לרדת ממנו וכמה שיותר מהר.. רוצה שאמחוק את זה? :)

eari

New member
אוקי, חוקק בסלע..

אין בעיה, (נראה ששכחת איך ירושלים נראית בתקופה האחרונה..)

למעלה