עם יותר נקודות,

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
עם יותר נקודות,

מחולק לפסקאות ובלי סרטי המשך (סתם! ד"א אתם יודעים שבמת לצעוק, הם כתבו "בלי סרטי המשך, ויש מת לצעוק 2? אל תגיבו) טוב אז מה שאני מנסה להגיד, זה שגמרתי את הפרק השלישי, והשתדלתי להקשיב לעצות של כולם, וניסיתי לחלק לפיסקאות, (אני לא יודעת כמה זה יצא שווה). וזה פרק מאוד קצר, כי לא היה לי הרבה לכתוב, אבל השתדלתי להעביר הרבה מסר. ונסיתי לתקן קצת את הפרקים הקודמים, לטובת מי שעוד לא קרא, אבל לא היה לי כח לעבור על הכל. ואל תצפו לפרק 4 כל כך מהר, כי אני מסבכת את הארי (ואותי) בהרבה צרות. או<פ>יר

Nagini Potter

New member
אני לא מ-א-מי-נה!!!!!!!!!!!

את הרגת את הרמיוני!!!!!! את - הרגת - את - הרמיוני!!!!!!!! פשוט באת ורצחת אותה בדם קר!!!!!!!!!!!!!! יופי! כל הכבוד! באמת הגיע הזמן שלמישהו יהיה אומץ לקום ולהשתיק את המטורללת הקטנה!! לא שאני לא אוהבת את הרמיוני, אבל זה רק פאנפיק....... מגיע לה למות פעם אחת...... פאנפיק יפה! אבל לא יפה - בתוך שלושה עמודים, כל שתי מילים שכתבת רק סיבכו את העלילה יותר, ואז - זהו! נגמר! את לא הולכת לפתור שום דבר, רק להשאיר אותי במתח, אומללה שכמותי........ כולם משאירים אותי במתח, לא יפה!!!!!!! כמה אפשר להשאיר ילדה אחת במתח? טוב, אניוואי, זה מאוד יפה, אני בטוחה שעכשיו כולם יבואו וייצרחו עלייך כי פטרת אותנו מעול ההרמיוני, אבל אני איתך! כל עוד זה לא אמיתי, מותר לך להרוג כל אחד! אפילו את הארי - אבל אם את הורגת את הארי, תדאגי שזה מוות מפואר, ארוך טרגי, וסוחט דמעות, כן? אם את לא גורמת לי לבכות כשהארי מת, אני ארצח אותך! =אהמ.= *חוזרת לשפיות יחסית* טוב, זה פאנפיק מאוד יפה, ולא, אני לא מקבלת את ההתנצלות שלך, ואני לא מסכימה לחכות הרבה - פרק 4, כאן, תוך שבוע!!!!! ברור? עכשיו אני ארדוף אותך על זה...... חיחיחי........ Nagini Potter "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה."

o.h

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

אני כבר חשבתי שאף אחד לא רואה את ההודעות שלי. ותודה על התגובה. ואת באמת לא יודעת כמה זה קשה להרוג מישהו! בהתחלה רציתי להכניס אותה לתרדמת או משהו, אבל אמרתי שאני אלך עם זה עד הסוף. והבעיה עם פרק 4 היא: שכל מה שאת שואלת את עצמך עכשיו, גם אני לא יודעת בעצמי. נ.ב קיבלת את האימייל שלי? או<פ>יר

Nagini Potter

New member
בקשר לאי מייל - אני חושבת שלא

ובקשר לסיפור - קראתי אותו כבר די מזמן, אבל אז היה איזה סרט שרציתי לראות, ורק כשחזרתי אחרי הסרט גיליתי שלא שלחתי את מה שכתבתי על הפאפנפיק! אני לא מבינה למה לא כותבים לך כלום...... זה באמת פאנפיק מצוין. ): אף פעם לא חשבתי שזה קשה להרוג מישהו...... כשאני כותבת, אני צריכה מאוד להתאמץ לא להרוג אף אחד....... ויש דמות אחת שיצרתי במיוחד בשביל להרוג אותה, כדי להרגיע את היצרים הסדיסטיים שלי...... *צחוק משוגע* טוף - תמשיכי לכתוב, כי אני עומדת להתחרפן! מתח! מתח! מכל הכיוונים!! בלעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!! Nagini Potter

o.h

New member
טוב.

הנה הסיפור שלי (לא קשור לפאנפיק או להארי פוטר) אבל כולם מפרסמים פה סיפורים. גם לי מותר! או<פ>יר

Nagini Potter

New member
הא! איזה חמוד!

אל תדאגי, כל עוד את לא מאמצת שפה כבדה, אני אוהב כל דבר שתביאי לי. מאוד יפה!!! אייל קצת מניאק, אני הייתי זורקת אותו ומוצאת לי חבר-הכי-טוב אחר, אבל..... מילא. תמשיכי לכתוב. שמתי לב שהיתה לך איזו מילה שלא ידעת בדיוק איך לכתוב... אז כותבים ´לשוא´ ולא ´לשו´. Nagini Potter

Nagini Potter

New member
זה מגיע עד:

"דניאל הלך ראשון, הוא פתח את הדלת בשקט, וראה שהשומר קורא עיתון, הוא התכופף הכי נמוך שהוא יכל, ורץ במהירות, וכמה שהוא הצליח, גם בשקט. הוא הגיע לדלת השניה ופתח אותה, הוא סימן לאייל לבוא ואייל גם רץ לעבר הדלת. שירה הורידה את הפלטפורמות שלה, ורצה יחפה. היא רצה בשקט מופתי אבל כשהגיה לדלת היא פלטה אנחה קטנה, שהשומר קלט, הוא מיד קם מהכיסא. הוא צעק אליהם "ילדים תלכו מפה" והחל לרוץ לכיוונם אבל השלושה כבר יצאו מהדלת וטרקו אותה מאחוריהם, (at: אם זה היה פאנפיק אני מנחשת שהרמיוני היתה מיד שולפת את השרביט שלה ונועל את הדלת אבל.....) דניאל ואייל סחבו שולחן שעמד בצד וחסמו איתו את הדלת" יש עוד????? Nagini Potter

o.h

New member
נקטע, נקטע, נקטע...

טוב הרגע שלחתי לך את הסיפור המלא באימייל. והאינטרנט שלי כל הזמן מתנתק!

S.Riddle

New member
איזה כיף!!!!

סוף סוף מישהו הרג את הרמיוני! עבודה טובה! ^_^

למעלה