עם חברים שכמוכם.... B-()

אתנה

New member
עם חברים שכמוכם.... B-()

בעולם של קשה מתחבר בקל, יש לעיתים אנשים באמצע הדרך שנותנים יד ואפילו לא יודעים מה צבע הסלון שלהם, מה הם אוהבים לאכול, ואפילו לא ראיתי מעולם פנים. אבל כל הפרטים הופכים לדלים כשיש את ההרים לעבור, והרגלים כבר כושלות, והלב דואב כל כך, ודמעות את הנשמה שוטפות כמו מלמעלה ממקום לא מוכר, מושטות לי ידיים כל כך אוהבות, שמחבקות אותי בלי לדעת למה, אבל הן שם בשבילי יד אחת מאפרות החיים לבנה כשלג והשניה ממרעומי הברקים והן ביחד מושכות אותי מעלה לחיים! עם חברים שכמוכם אני שמחה להיות.
 

אפרת.א

New member
ראיתי אותך בדמיוני..מול עיניי...

יפה כל כך , עטופה, מתגלגלת מתמזגת אל אריג בצבעים של אדום, שזורה בתוכו עד לתהום... מתפלשת בו והוא בך נוגע - לוטף אותך הוא חש... ואת אותו - נוגעת בו לא מפספת אף פיסה, לא פוסחת... צבעים של זריחה צבעים של שקיעה... צחקת אלי פתאום מתוך החידלון ואמרת: ``יו חחחחחח`` פעמונים בקולך הדהדו.... ``יו...תראי, פס קטנטן של צבע מחלחל אל תוך עורי...`` צחקנו והצחוק מחה את הדימעה. באותו רגע ידעתי בתחושה.. תודה שזכיתי תודה על האפשרות לקרוא לך מעומק ליבי ``חברה``... שלך ביד שלוחה - 24 שעות ביממה........אפרת.
 

אתנה

New member
חברה...

לעיתים מילים רק עוטפות ולוא רק מעט את המחשבות. לעיתים צלילים יכולים להשמיע קולות רוח גלים ואפילו עננים, אך יש מצבים בחיים שהתחושה כל כך עמוקה שהיא חובקת את הנשמה ומתוך הבטן עולים גלים של אדווה נעימה. מכל הקולות, מכל האותיות, מכל התחושות, לך אגיש באהבה את החזקה מכולן את השתיקה. אמת. אתנה.
 
למעלה