?=
ל לוקחת לריאות New member 16/12/05 #43 ורואים את הסיר שבצד? זה תפו"א ואני עוד מעט הולכת להכין את הפירה המפורסם שלי....
א אני ליאור New member 16/12/05 #52 ספרי לי גלי לי איך את מכינה את הפירה המפורסם שאת מסבירה בטווחחח זה יצא מדוייק בחיית לוקחת יש משהו שעושה את זה טעים יותר יש איזה קאטצ' איזה סוד? ליאור
ספרי לי גלי לי איך את מכינה את הפירה המפורסם שאת מסבירה בטווחחח זה יצא מדוייק בחיית לוקחת יש משהו שעושה את זה טעים יותר יש איזה קאטצ' איזה סוד? ליאור
א אלמרה New member 16/12/05 #53 לטגן בצל פרוס לפרוסות דקותתתתתתתת להשתמש בחמאה וחלב ותפוחי אדמה טובים וטריים...
ל לוקחת לריאות New member 16/12/05 #56 חוץ מהבצל..הכל נכון! אצלי בכל אופן! הבת הגדולה לא אוכלת בצל ...לצערי....
ל לוקחת לריאות New member 16/12/05 #58 כמו שאלמרה אמר ...יוצא מעולה... רק שהיום היתה לי שמנת לבישול...אז במקום חמאה וחלב שמתי אותה.... יוצא טעים פיצוץ... זה כמובן לכאלה שמוכנים לערבב חלב עם בשר...לי אין בעיה בעניין הזה!
כמו שאלמרה אמר ...יוצא מעולה... רק שהיום היתה לי שמנת לבישול...אז במקום חמאה וחלב שמתי אותה.... יוצא טעים פיצוץ... זה כמובן לכאלה שמוכנים לערבב חלב עם בשר...לי אין בעיה בעניין הזה!
א אני ליאור New member 17/12/05 #59 ../images/Emo51.gifלוקחת ../images/Emo51.gif אלמרה../images/Emo24.gif אני מכינה בערך כך רק שתמיד שמתי מרגרינה ובטח חמאה עושה את כל ההבדל אוף ועם שמנת זה בטח מה זה טעים אבל מששששששמין ואי ואי כמה שאני אוהבת פירה אכין לי מחר ליאור
../images/Emo51.gifלוקחת ../images/Emo51.gif אלמרה../images/Emo24.gif אני מכינה בערך כך רק שתמיד שמתי מרגרינה ובטח חמאה עושה את כל ההבדל אוף ועם שמנת זה בטח מה זה טעים אבל מששששששמין ואי ואי כמה שאני אוהבת פירה אכין לי מחר ליאור
פ פcיפלורה New member 16/12/05 #22 אלמרה.... זה נראה סוף הדרך... כל הכבוד! בקרוב אצלי... אוכל שכזה...
א אחת שאוהבת2 New member 16/12/05 #4 ../images/Emo40.gif בין הסירים לאמבטיות לקיפולי הכביסה ואירגום הבית לשבת.. בין כל זה מוצאת עצמי מתגעגעת אליו ושואלת האם לשלוח לו SMS שבת שלום.. שמים יקירה.. שולחת לך חם.. מי ייתן ורק שימחה תהייה מנת חלקך..
../images/Emo40.gif בין הסירים לאמבטיות לקיפולי הכביסה ואירגום הבית לשבת.. בין כל זה מוצאת עצמי מתגעגעת אליו ושואלת האם לשלוח לו SMS שבת שלום.. שמים יקירה.. שולחת לך חם.. מי ייתן ורק שימחה תהייה מנת חלקך..