עם איזו חפיסה אתם באים לפריק?

בנצי23

New member
עם איזו חפיסה אתם באים לפריק?

אני לא יודע אם אני בא בכלל אבל אם אני באה אני בא עם חפיסת wind,היא נורא חובבנית אבל אין לי אחרת ואני אני בנאדם שנורא נקשר לדברים שהוא קונה מהכסף שלו,(זה מותיר מעט מאוד דברים שאני נקשר אליהם)ואני לא אהיה מסוגל לקנות חדשה בזמן הקרוב כי אין לי כסף.אז בכל מקרה עם איזו חפיסה אתם באים?

motios

New member
עם גלאדיאטורס

ת'אמת אין לי אפשרות אחרת זה או זה או סטרטר דק של גיידן, אין לי קלפים אחרים עדיין
אבל בכל מקרה לא הייתי רוצה חפיסה אחרת זה ממש כיף לשחק עם גלדיאטורס. גם אני נקשר לדברים שאני קונה מהכסף שלי, נראה לי שככה זה אצל אנשים שלא קונים הרבה מהכסף שלהם ככה הם נקשרים למעט שהם כן קונים
(ככה זה אצלי לפחות)

impale

New member
קריסטל ביסט!

פשוט אוהב את הדק. אוהב את הדק ואין לי כסף לDAD כרגע.

argamadon

New member
דארק/גלדיאטורס

הזמנתי כמה פנטום דרקנס מהאינטרנט אז אם יצאו טובים זה יהיה דארק ואם לא אני אשאר עם הגלדיטורים

motios

New member
גם אתה משתמש בגלדיאטורים ?

יש לך עצות או הצעות ? אני עדיין מתחיל וכולם אומרים לי שהם לא מבינים בגלדיאטורים ולא יכולים לעזור לי... אני עדיין מנסה לסדר רשימת קלפים לפריק ואולי יהיה לי כסף להזמין כמה קלפים אז אני רוצה לדעת מה כדאי לי להזמין וכמה

impale

New member
תגובה

זה דק גלדיאטורס שהצליח לנצח כמה אנשים בשונן,מקווה שזה עוזר. Monsters: 19 3 Rescue Cat 3 Test Tiger 1 Test Ape 2 Gladiator Beast Laquari 2 Gladiator Beast Murmillo 2 Gladiator Beast Bestiari 2 Gladiator Beast Hoplomus 1 Gladiator Beast Secutor 2 Gladiator Beast Darius 1 Morphing Jar Spells: 9 2 Cold Wave 2 Pot of Avarice 1 Gladiator Proving Ground 1 Swords of Revealing Light 1 Premature Burial 1 Heavy Storm 1 Giant Trunade Traps: 12 3 Waboku 3 Solemn Judgment 2 Pulling the Rug 1 Trap Dustshoot 1 Torrential Tribute 1 Mirror Force 1 Call of the Haunted כמובן שלא נתתי את זה כדי שתעתיק דק ליסט,בשביל לשחק אתה צריך להתנסות בעצמך וללכת לפי הטעם האישי שלך. אבל ה יכול לתת לך כמה רעיונות אולי ^^"

argamadon

New member
כן

מה שבטוח הוא שאלכסנדר,אוקטביוס,ספרטקוס וכל המיזוגים למיניהם יכולים לתת לדק הזה יתרון משמעותי על דברים אחרים כי אתה יכול להביא מפלצות חזקות מאוד בקלות ובמהירות.

motios

New member
תודה פרדי ! ../images/Emo13.gif

זה ממש יעזור לי ! לא להעתיק כמובן רק לקבל כל מיני רעיונות כלליים. אני שמח לראות שיש שם גם מורפינג ג'ר גם אני חשבתי שזה רעיון טוב עם דריוס. די מפתיע 3 Rescue Cat אני תוהה עד כמה זה שימושי.. בכלל כמה רעיונות ששוים בדיקה ! ול- argamadon בקשר למיזוגים הרקלינוס יותר מידי יקר בשבילי כרגע אז יש לי רק את גיודיאז נקווה שזה יספיק.... אבל את השלוש האחרים יש לי והם יכנסו בטוח
יש למישהו מורפינג ג'ר להשאיל ? (אופס טעות עברית נפוצה... "להשאלה")

impale

New member
אין בעד מה

חבל שקריסטלביסט לא משוחק שם XD אולי עכשיו בזכות קריסטל ריליס ואוי אפילו קריסטל טרי הוא יראה יותר משחק (בעיקר ריליס)

למעלה