עם איזה גרסאות של קיובייס אתם משתמשים? ומה הכי נוח? אני תמיד מוצאת פאקים.
M Melodramatic Bitch New member 9/10/05 #1 עם איזה גרסאות של קיובייס אתם משתמשים? ומה הכי נוח? אני תמיד מוצאת פאקים.
X X Ripper New member 9/10/05 #2 על Steinberg.Cubase.SX.v2.2.0.35-H2O.zip הכי מומלץ 77 מגה+- ה-SX3 פשוט מזיינת תמחשב לגורמים אל תישמשי בה(למרות שעשו שם דברים נוחים בעבודת אודיו ובגישה לערוצים....) בכל מיקרה מה שציינתי הכי טובה
על Steinberg.Cubase.SX.v2.2.0.35-H2O.zip הכי מומלץ 77 מגה+- ה-SX3 פשוט מזיינת תמחשב לגורמים אל תישמשי בה(למרות שעשו שם דברים נוחים בעבודת אודיו ובגישה לערוצים....) בכל מיקרה מה שציינתי הכי טובה
T TRANCE ADDICT New member 9/10/05 #3 אבי .. תגיד יש מצב שאי פעם נשמע איזה קטע שלך משהו שאתה יצרת? כי שמתי לב שאתה מבין מאוד בתחום ואפילו עוסק בזה ויש לך קיובייס על המחשב...
אבי .. תגיד יש מצב שאי פעם נשמע איזה קטע שלך משהו שאתה יצרת? כי שמתי לב שאתה מבין מאוד בתחום ואפילו עוסק בזה ויש לך קיובייס על המחשב...
T TRANCE ADDICT New member 9/10/05 #5 חחח ימניאק !! חח נו תן משהו! סקיצה פליצה דמו משהו! איך אומרים ''מים שקטים חודרים עמוק'' נראה לי זה מה שבדיוק יהיה איתך פתאום תפתיע באלבום..
חחח ימניאק !! חח נו תן משהו! סקיצה פליצה דמו משהו! איך אומרים ''מים שקטים חודרים עמוק'' נראה לי זה מה שבדיוק יהיה איתך פתאום תפתיע באלבום..