עם אורח מחו"ל ש...

cookie13

New member
עם אורח מחו"ל ש...

כבר ראה ואכל הכל, ושצמא לאוכל ים תיכוני "מקומי"... לאן לקחת אותו?? לקחתי אותו אתמול לארוחה קלילה בסוזאנה, יותר בשביל השילוב של טיול בשכונה וחוויה נעימה, עם 2 בקבוקי FLAM ברקע, נשארנו רק בנשנושי המאזטים החמים והקרים עם לחם חמים וטעים בצד וכמו תמיד - לא אכזב. צריכה עוד מקומות, ויש לי בלאק אאוט. תודה!

ריקילאב

New member
מנטה ריי על הים יכול להיות

פתרון טוב וגם פיני בחצר שנמצא בערך באותו אזור מנסיוני עם חולניקים השילוב של קרבה לים אוכל חביב ונונשלנטיות עובד יפה

meravbr

New member
ברפאל היית כבר איתו?

יש לו גם את הבר "חאמרה" שצמוד למסעדה שנדמה לי שיש לו פה אוהדים...

cookie13

New member
תודה לכם!

אלו באמת השניים שחשבתי עליהם! אין מה לטעות לגביהם חשבתי אולי, יש משהו חדש שאני לא מודעת אליו...

meravbr

New member
איזה סוג של חוויה את רוצה לתת לו?

יוקרתית? עממית? זה גם יכול לשנות...

cookie13

New member
חוויה מקומית

נונשלנטית, כייפית כמו החברות בינינו. חבר ילדות יקר, שלא נפגשנו 8 שנים. איש עסקים שביום יום שלו רק אוכל במקומות היוקרתיים, רציתי לתת לו לחוות מקומות יותר נעימים ולא "מעונבים" עם זאת, לשתות יין מקומי וטוב, שירות מעולה (יש לו טראומה מהפעם הקודמת שהיה כאן) ובעיקר להראות לו (והוא כבר שם לב לזה) שהסצנה הקולינארית המקומית השתנתה המוןןןןןןןןן בשנים הארונות. בלי שום קשר, כבר יש לנו באג'נדה 2 מהמסעדות "שלי": סיטרה וסבסטיאן. אני כבר רואה על עצמי 2 קילו עודף עד השבת הבאה......!!

meravbr

New member
חשבתי להציע לך לקחת אותו אולי גם

לאיזושהי מסעדת פועלים אבל יין טוב אני לא בטוחה שתמצאו שם.... בכל מקרה הבחירות שלך נשמעות טובות ביותר, תהנו

למעלה