על TRANSFORMERS החדש כבר שמעתם ???

Moshik86

New member
על TRANSFORMERS החדש כבר שמעתם ???

הסרט החדש של מייקל ביי וסטיבן שפילברג שמגיע להקרנות ב- 7.4.07 להלן קישור לאתר הרשמי של הסרט: http://www.transformersmovie.com/main.html תראו את הטריילרים - מומלץ...

spidey 82

New member
טריילר מאכזב, עיצוב דמויות גרוע.

נראה כמו עוד שובר קופות קיצי שהושקעו בו מיליונים. וזה יוצא ב-4/7.

El ad

New member
זה הולך להיות סרט אפוקליפטי

סטייל היום השלישי? כי אם כן אז זה מאכזב מאוד. ומה הקטע עם כל הקולות המוזרים האלה?

Moshik86

New member
אתם ממש טועים!

רק עצם העובדה שזה של מייקל ביי וסטיבן שפילברג כבר אומר משהו על האיכות של הסרט - במובן החיובי כמובן. ואני ממש אהבתי את הדמויות והסאונד - מאוד מקורי.

spidey 82

New member
איכות? להפך.

סטיבן ספילברג היה בעבר במאי מצויין ('אי.טי.', 'מלתעות', 'רשימת שינדלר' ועוד) ותמיד במאי מסחרי, אך בעשור האחרון זה בולט מאוד. כיום הוא מפיק (בעיקר) שוברי קופות ללא ערך מוסף. מייקל ביי תמיד היה מזוהה עם שוברי קופות שלא מצריכים יותר מדי מאמץ מחשבתי ('פרל הארבור', 'ארמגדון'). למעשה, "מייקל ביי" זה שם נרדף ל"שובר קופות קיצי". תבדוק במילון. נכון, העיצוב והסאונד מקוריים (לא ציפיתי שישתמשו בחומרים מ-84'...), אבל איפה מגטרון של הסרט וזה שגדלנו עליו? אני אומר את זה בתור אחד שגדל על הסדרה בעת שידורה המקורי ולא ממש התעניינתי בה מאז, אבל הביקורות הממש קיצוניות מגיעות מהקהל הכי חשוב - מעריצי TF כבדים. הסרט בטח יצליח בקופות ואולי אף יהיה הרווחי ביותר השנה (לדעתי 'ספיידר-מן 3' יזכה בכבוד המפוקפק) אבל המעריצים ישנאו אותו.

Moshik86

New member
אולי... אבל...

אני האיש של שוברי קופות. מת על המסחור, ההפקה, הכל :)

לדעתי, סרט נפלא!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כך לפחות נראה שיהיה... אגב, הקולות שנשמעו ברקע, לרגע הזכירו לי ת'קולות מ"מלחמת העולמות" של שפילברג. זה רק נדמה לי או שגם אתם קלטתם ת'דימיון?!

Moshik86

New member
בהחלט!

גם אני זיהיתי דפוס חוזר בסאונד ובגרפיקה... מאוד דרמטי, איכותי :) למרות שאת הסדרה המקורית והישנה לא ממש ראיתי...

El ad

New member
התכוונתי שזה שלא ראית את הסדרה

המצויירת של הרובוטריקים מסבירה את חוסר האכזבה שלך מהטריילרים לסרט, שהרי אתה לא מצפה לראות דמויות אהובות מהסדרה וכד'. ולגבי מלחמת העולמות, זה אמנם לא קשור לנושא, אבל אני אישית ממש לא אהבתי. לא ראיתי שום מטרה בסרט הזה חוץ מאפקטים. הסוף בכלל היה גרוע לטעמי, כי במשך כל הסרט אתה מצפה לסוף טרגי, כי הרי אין שום מצב שהם יצליחו לצאת מזה, אבל פתאום באורח קסם כל החייזרים מתים כי הביולוגיה שלהם לא תואמת את זו של כדור הארץ ("כי אלוהים ברוב חוכמתו האינסופית ברא את הבקטריות" או משהו כזה ... Get Real! ודי עם ההסברים הדתיים לכל דבר שקורה, אוף!) - בקיצר - Lame.

Moshik86

New member
אין ספק

שאני רואה את הסרט הקרב ובא כסרט בפני עצמו - ולא משייך אותו לסדרה המקורית... בכל אופן, כאשר הסרט ייצא להקרנים... אתה תראה אותו? לגבי מלחמת העולמות, אמנם לדעת רבים הסוף היה מאכזב - אבל אם מחפשים היגיון, הרי שהסוף היה הרבה יותר הגיוני מאשר סרטים רבים הדנים על פלישת חייזרים שבהם המין האנושי ניצח באמצעות נשקים כמו בסרט היום השלישי... :)

הסבר קליל בנושא השניים יחדיו->

ראשית, אני התבגרתי עם הרובוטריקים המקוריים מההתחלה!
ואישית, מאוד שמח לראות שזה הופך לאמיתי
אגב, יש ת'פרסומת השניה כבר של סיטרואן עם שימוש בהם... (ברובוטריקים) שנית, בנוגע למלחמת העולמות, מבין שלא יצא לך, או לקרוא ת'ספר המקורי של "מלחמת העולמות" או אפילו לשמוע ת'מחזמר המוקלט של "מלחמת העולמות", כי אם כן היית מכיר, לא היית מופתע מהסוף "המאכזב";) (נ"ב: הבעיה שלדעתי במיוחד היתה בסרט, זו ההתערבות של אמונתו של טום קרוז, שהכניס לעלילה/תסריט ת'ענין, אם ידוע או לא, הוא סנטולוג כמו ג'ון טרבולטה וגם... ברח לי שמו כרגע(זכה בדיוק בפרס גלובוס לפני יומיים)

Moshik86

New member
באמת שמעתי על כל זה אבל -

מעולם לא באמת הבנתי מהי הסנטולוגיה בעצם. מכיר?

האמת היא...

שקלטתי, שצריך לדבר ב"האש-האש" על הסנטולוגיה;) אחרת, נו-נו-נו, יבוא שוטר ויעצור אותך... כעקרון, בגדול: תורת הסנטולוגיה מדברת על אחוות כל העולם, אהבת האדם כאדם. אין חלוקת עמים או דתות, כולנו העם האנושי ביחד...

El ad

New member
אל תציג את זה שמשהו טוב ויפה

זו כת לכל דבר שמשתמשת בנוכלויות פירמידה כדי להוציא כמה שיותר כסף מהמאמינים שלה. ואם אם היתה כל כך בקטע של אחדות ואהבת כל אדם, אז היא לא היתה מושכת אליה מאמינים הומוסקסואלים בעזרת ההבטחה השיקרית "לרפא" את המחלה שלהם, אלא היא היתה מקבלת אותם כמו שהם, כמו שהוויקאנים עושים, למשל. דרך אגב, יש טענה מאוד חזקה שזו אחת הסיבות שטרבולטה נהיה סיינטולוג. מיותר לומר שזה לא ממש עזר לו.. ראה את התמונה המפורסמת מלפני מספר חודשים.

אוקידוקי... האמת?!

פעם ראשונה, ששומע ת'טענה הזו
נוכלות-פירמדית?!
שיהיה... וענין הריפוי?! נראה לי יותר... אולי, המצאה של הסניף הישראלי?! מקווה שלא כך הדבר וזו סתם נוכלות להמציא על הסיינטולוגיה, בכדי להרתיע ת'אנשים להתקרב אליה;)

למעלה