על "תגובה מקוצרת"...

odedee

New member
על "תגובה מקוצרת"...

כל מי שפתח הודעה אתמול ראה מן הסתם את הכפתור החדש של תגובה מקוצרת. זה פיצ'ר חדש שעלה לבקשת גולשים, כי לפעמים מרגיז לחכות לטעינה של דף רק בשביל לכתוב תגובה קצרצרה או אפילו כותרת בלבד שכאין לתגובה תוכן. לרע המזל נראה שיש כמה באגים שחמקו בבדיקות, והפיצ'ר לא עובד כראוי בכל המקרים. רוב התקלות תוקנו כבר אחרי כמה שעות, אבל יש בעיה בחלק מהמקרים כשגולשים בפיירפוקס, מוזילה, או מקינטוש - זה גורם לעתים לתגובה ריקה עם נושא "ללא תוכן" כפי שאולי ראיתם בכמה מקומות. אז אם אתם מקינטושאים או שועלי אש, הכי בטוח לחכות עוד טיפה לפני שאתם מעלים תגובות מקוצרות

eig

New member
אפרופו אדמניסטרציה

בכרטיסים האישיים, מה אתם חושבים? שמספיק שקיימת האופציה: חו"ל ? או שכדאי שיהיה אופציה לכתוב שם מדינה ? אחרי הכל: "חוץ לארץ"...אממ...אני עדיין חי על כדור הארץ פשוט לא במדינת ישראל.. אז זה לא ממש משקף. קיצר מה אתם אומרים?

ronnl

New member
ברור שם מדינה

אפילו עם הם ישקיעו קצת אז גם עם ערים וכאלה ינוכל קצת ללמד גיאוגרפייה את הישראלים בישראל

odedee

New member
אם זה מספיק חשוב לך

אתה יכול להציע את זה בפורום משוב. לחילופין אתה כמובן יכול להוסיף את הארץ והעיר בשדה "קצת על עצמי"

שלום עודדי, שאלה טכנית

יש סיבה מיוחדת מדוע לא ניתן לנווט מגאווה בחו"ל ישירות לזוגות מעורבים, כשם שאפשר מפורומי חו"ל האחרים? והתרוץ של "כי הם לא מאפשרים לנווט בחזרה" יחשב כקטנוני...

odedee

New member
כנראה שיש

אבל מהי - לא ידוע לי. מי שמגדיר את הסרגל הוא תפוז, לא אני.

אבא גאה

New member
תבקש תקבל

אבל מה קשור לזוגות מעורבים? אם כבר שיהיה קישור לפורומי חו"ל ולפורומי גאווה.

odedee

New member
בעמוד השער של הפורום

יש קישורים לכל קהילות הגאווה, ובשורה למעלה, לפורומי חו"ל.

מאחר ש"תפוז" מגדירים את הסרגל

אולי במטותא תשלח ל"תפוז" בקשה? הם בטח יתייחסו לזה בקצת יותר רצינות כשזה מגיע ממנהל הפורום

ro99

New member
מה זה זוגות מעורבים?

זכר ונקבה? או שזה זוגיות עם לא יהודי(ה)? אם זה השני, אז זה כן קשור לכאן (ובמקרה שלי, גם הראשון תופס...). אני למשל חייה עם לא יהודי. וגם בין אלו מביננו שחיים עם בני/ות מינם/ן יש זוגות מעורבים.

למעלה