על שקרי השמאל

adato

New member
על שקרי השמאל

חומר למחשבה: עובדות המדברות בעד עצמן.. מאת: אל"מ (מיל.) משה לשם מאי 2004 ,27 ז' סיוון ,תשס"ד ידועה האמירה המתנשאת : "אל תטריד אותי עם עובדות"... וכמה שהיא נכונה בימים אלה . השמאל הקיצוני ממציא מדי פעם " נתונים" , מתקן את ההיסטוריה ומתבסס בעיקר על הזיכרון האנושי הקצר. הזיכרון האנושי הוא קצר , והזיכרון הציבורי אף קצר יותר. ובמדינה כמו מדינת ישראל שאירוע רודף אירוע , הזיכרון מתקצר עוד יותר. עובדה , נסו להיזכר במאורעות שקרו לפני חודשיים ,קל וחומר לפני 10 שנים. את הזיכרון הקצר וטשטוש העובדות מנצלים בעלי עניין לצרכיהם וכך עושה השמאל הקיצוני בגיבוי תקשורת מגויסת . אז בואו ונרענן קצת את הזיכרון בכמה עובדות המדברות בעד עצמן : עזה תחילה: כמה רובי סער היו בעזה לפני הסכם אוסלו? מאות אחדות , לכל היותר. מאז אוסלו ? עשרות אלפים אם לא יותר! כמה מטעני צד הופעלו לפני הסכם אוסלו בעזה ? לי לא זכורים .. אבל יתכן והיו כמה אירועי מיקוש בודדים. אחרי הסכם אוסלו : מאות מטעני צד הופעלו עד היום .. כמה טילי קאסם נורו לעבר ישובים יהודיים לפני הסכם אוסלו? התשובה :0 , אף טיל לא נורה . כמה טילים נורו מאז הסכמי אוסלו ? כ4000 - רקטות קאסם . כמה פיגועי התאבדות יצאו מעזה או בתוך הרצועה לפני הסכם אוסלו ? התשובה : אפס , נכון קשה להאמין אבל לא היה פיגוע התאבדות אחד ! הסכם אוסלו שהפך לשם נרדף ל"הסכם שלום" המיט עלינו אסונות , פיגועי התאבדות , ירי אלפי רקטות קאסם וקרבות קשים בשטח בנוי נגד כוחות מחבלים שהובאו לכאן, חומשו ואומנו בהסכמתנו . בהסכמת אלה שהביאו לנו את הסכם אוסלו. את עזה עזבנו כאשר החליטו אדריכלי אוסלו על תכנית "עזה ויריחו תחילה" זוכרים את האירוע ? ועכשיו אנחנו נלחמים בתוך ערי הרצועה כדי להגן על תושבי הנגב המערבי, כיסופים, נחל עוז ,שדרות, ולהגן עלינו כנגד התחמשות מודרנית שתפגע בערי הדרום אשקלון ,אשדוד ואף צפונה מהם. כמה עובדות על גוש קטיף: כדי להזים את דברי השקר המופצים על ידי פוליטיקאים שרוצים לברוח משם, בגיבוי גופי שמאל קיצוניים ותקשורת מגויסת : א. "אוגדה שלמה שומרת על גוש קטיף" זהו שקר! , האוגדה ברובה פרוסה לאורך הגדר שנבנתה סביב לרצועה , כדי להגן כנגד חדירות מהרצועה לתוככי מדינת ישראל , ולשמור על הגדר עצמה, אחרת תפורק הגדר בן לילה . על יישובי גוש קטיף מגינים כוחות צה"ל בכוחות לא גדולים , היום הכוחות הלוחמים של האוגדה מעורבים בלחימה בתוככי ערי רצועת עזה . כדי לחשוף מנהרות הברחת נשק שעלול לסכן את ערי מדינת ישראל. ולפגוע במחבלים שיורים רקטות קאסם בעיקר על הנגב המערבי. ב. בראיון טלוויזיה זרק אחד המראיינים למתיישב מגוש קטיף : " לא מציק לך המצפון ,שאתה לוקח מהם את המים שלהם" ? שוב שקר ! בדקו ותראו שאת כל המים לרצועת עזה מספקת מדינת ישראל ! ג. בראיון אחר ,ובדמגוגיה של פוליטיקאים שמעתם בודאי כי :" היהודים בגוש קטיף יושבים על 1/3 משטח הרצועה " . זהו שקר ! שטח רצועת עזה הוא 360 קמ"ר וגוש קטיף הינו על שטח 40 קמ"ר , לא צריך להיות גאון במתמטיקה כדי לחשב ששטח גוש קטיף הוא רק 12% משטח הרצועה . ( שליש 33.3% = ) . שטח גוש קטיף היה דיונות חול שהערבים לא ידעו מה לעשות איתו ואפילו מומחים ישראלים פקפקו אם ניתן להצמיח עליו אפילו גבעול אחד . ובמקום לשאת על כפיים את מי שהפך שממה חולית לאסם ירקות ליצוא , וגם מפרנס כמה אלפי ערבים - שונאים את החלוצים והשמאל הקיצוני משתוקק לראותם מגורשים . ואריאל שרון זומם דרכים לעקור ולהרוס מפעל ציוני לתפארת. ד.8000" יהודים תקועים עמוק בלב 1.2 מילין ערבים !" זועקות הכותרות שוב שקר! גוש קטיף הוא המשכו הישיר של הנגב , חוף הנגב . בינו לבין הנגב חוצצים 4 ק"מ מיושבים בערבים . אם זה מצדיק עקירה וגירוש - יצטרכו לעקור יהודים גם מחלקים גדולים בגליל וואדי ערה . ה. טענה דמגוגית נוספת "700,000 פליטים יש ברצועת עזה להם מיועד גוש קטיף". האם באמת מישהו חושב ש40- קמ"ר , זה מה שיספק את הפליטים ברצועת עזה ? אלה שעונדים על צווארם מפתחות של בתיהם ביפו, אשדוד, מג'דל (אשקלון) , פלוג'ה (חבל לכיש ) , גדרה ומכל הדרום וצפון הנגב. האם מישהו משלה עצמו שהם יסתפקו בהריסות גוש קטיף ? האם בעקירת 8000 יהודים ישביעו את דרישות הערבים? ויפסק הטרור ויבוא השלום לארצנו? בכמה שקרים ניתן להאכיל ציבור גם אם זכרונו קצר? כמה אסונות צריך לספוג כדי שהאשליות של מחוללי שלום השקר יתפוגגו? לכן עזבו אתכם מתירוצים כמו בטחון ,דמוגרפיה , פליטים, גדר , מים, עלויות הצבא ואפילו "שלום" . הרי אף אחד אפילו בשמאל הקיצוני אינו חושב , מאמין או טוען היום שעקירת גוש קטיף תביא שלום. אז בואו נדבר אמת , שהבעיה המרכזית היא: זכותנו על הארץ. אם בכל זאת תשאלו למה דווקא שם בגוש קטיף ? למה להתיישב בין ערבים , אז התשובה למה דווקא שם לא להתיישב? האם אין עשרות ישובים אחרים ה"תקועים " בין ישובים ערבים , כמו כרמיאל, נצרת עילית ,וישובים אחרים בגליל. הרי אחת מן השתיים : אם ארץ ישראל אינה ארצנו , אין לנו מה לחפש בשום מקום. ואם ארץ ישראל היא ארצנו ,איש לא יכתיב לנו איפה נתיישב. והתשובה היא ברורה : ארץ ישראל היא ארצנו מאז ולעולם. קישור: www.gamla.org.il

abii60

New member
מאיפוא לקחתה את הדמגוגיה הזאת??

למה הלכו להסכם אוסלו מה היה לפני רבין שכחתה אם אתה מדבר על זיכרון קצר? לפעמים אני חולם איך יודעים להפוך יוצרות אז אני כבר לא יודע אם פיגור או חוסר השכלה?שאלה אחד לי חוץ מתקופת רבין וזמן קצר של ברק מי שולט כבר קרוב ל30 שנה בשילטון הליכוד והימין הקיצוני וכל פעם שהם הורסים את המדינה בכלכלה ולסבך את ישראל במילחמות קוראים למיפלגות השמאל לבוא להציל את המדינה ואחר כך שוכחים תופעה מאוד מעניינת זה רק בישראל הדפוקה קורא הדבר מעניין

ysabban

New member
דמגוגיה - כמו להגיד שמעזה כבר יצאנו

אם יצחק שמיר היה מקבל את עקרונות הסכם לונדון שסיכמו המלך חוסיין ושמעוןם פרס, היום היו לנו חיים טובים יותר כאשר ירדן היא זו שלוקחת אחריות על הפלשתינאים. היו בגלל עקשנותו של שמיר, האגו שלו והכבוד האבוד שלו, קיבלנו אינתיפאדה , חיילים הרוגים, סכינאות, ואם לא הינו מנסים להגיע להסדר המצב היה הרבה יותר גרוע מהיום. משא ומתן היה בלתי נמנע , ואני מאמין שגם הסכם אוסלו היה יכול להביא שלום ושלווה, אם יצחק רבין היה זוכה להשלים את המהלך בשלמותו. ולא לגרום ל3 ראשי ממשלה, כל אחד והדעות שלו, לעוות את ההסכם, להתנגד לו, ולהיות חסר עקרונות בכלל לרבין היו עקרונות וערכים - החשוב בהם היה הרעות - והנאמנות למדינה. רבין גםידע לקחת אחריות, לעמוד על שלו, ולשמור על עקרונות ברזל שמהם לא זזים. אבל אותו רצח נוראי, אותה התנקשות באותו מוצאי שבת, היייתה זו שהביאה את מדינת ישראל למציאות חדשה, של מנהיגים המונהגים ע"י יועצי סקרים ודעת קהל. נסחפנו לבחירות כל שנתיים ופחות, אובדן האמינות במנהיגים, ואקום הנהגתי גדול מאד. מאז ממשלת רבין אני לא זוכר אף ממשלה אשר הציבה לעצמה יעדים לאומיים ל4 שנות הקדנציה. זו הדעה שלי.

abii60

New member
זה נכון .. בין היתר גם ארצות ערביות

כבר התחילו להכיר בנו ואולי היו לוקחים לידם יוזמות לפתור את בעיותם כי אם לא יהיה להם מקום הם לא ירצו לקבל אותם על הראש שלהם..ולנו היה יותר יחס בעולם על זה לא חושבים?

adato

New member
גם אם שמיר היה מקבל

חוסיין הוא זה שלא רצה תמיד תוכל גם אתה ללכת וללמוד אוסלו היה מביא שלום ושלווה? 1200 נרצחים אומרים אחרת עד היום לא היה שום מנהיג פלסטיני שויתר על זכות השיבה הפלסטינית איך רבין היה מביא שלום אם ערפאת לא מוכן לוותר? הרי אני מניח שלדעתך רבין לא היה נותן לערפאת להביא לפה מליוני פלסטינים

adato

New member
יש לך הוכחות שאלו שקרים?

תביא ואל תתבייש ימין קיצוני? אין לך מושג כנראה מה זה ימין קיצוני אולי אנחנו צריכים כמה שנים של ימין קיצוני כדי שתדע מה זה לסבך את ישראל במלחמות? סתם שאלה בן כמה אתה? לך תלמד ותראה שכל המלחמות כולל האחרונה היו כשהשמאל היה בשלטון האחרונה החלה בתקופת ברק (לדעתי בתקופת אוסלו) ללמוד חבר ללמוד

abii60

New member
אם אתה כותב בצורה כזאת חסר לך

הרבה מאד...מלחמת הקוממיות וששת הימים ויום כיפור היתה על קיום המדינה נגד ארצות שלא רצו בנו כמדינה?זה עולם אחר..אחרי יום כיפור מי עלה לשלטון בגין הטוב שרק חבל שכל הסובבים אותו רימו אותו כולל שרון שסיבך אותו במילחמת לבנון ועלה לנו בהרבה דמים על מה?ברק הוציא את צהל מלבנון שראה שאין תועלת מהמצב ותיראה כמה יש לנו די שקט יחסי מאז...תילמד קצת היסטוריה?אני בן 21 ולומד גם היסטוריה

adato

New member
יום כיפור על קיום המדינה?

המדינה הייתה בת 25 באותה תקופה ככה שזה לא בדיוק על קיומה אוסלו ויום כיפור היו האסונות הגדולים ביותר שידענו ברק הוציא את צה"ל מלבנון-יותר נכון הבריח ומה קיבלנו? חיילים הרוגים 2 אזרחים הרוגים טילים מכוונים לערי ישראל חימוש חיזבאללה ומתן גב מאסד וכו' ביטחון? לא ממש על מה הייתה מלחמת לבנון? בוא נראה אותך

abii60

New member
יום כיפור היתה הפתעה לכל מי שהיה

יכול להיות בשילטון כולל הליכוד ועל תנסה לעשות סיפוניה מזה?עובדה אפילו שרון הגדול מאז לבנון ועד היום עושה טעויות חמורות..בקשר ללבנון החליטו להרחיק את הפת"ח ל40 קילומטר מהגבול..עוד לא היה חיזבלה? שרון הדגול רימה את כולם והלך עד ביירות שאפילו הקצינים שהיו שם התחילו להתנגד לבוץ ששרון ניכנס וכימעט היה מלחמה נגד סוריה אז בגין הבין שרימו אותו והטבח בסברה וסטילה שהקצינים התריעו על זה ושרון עצם עין אפילו בית המשפט שהיה אמרו אינו ראוי לכהן בממשלה בגלל השקרים שלו והנה רק בישראל יכול להיות דבר כזה אדם שפסלו אותו מכהן כראש ממשלה ברוב ארצות העולם לא היה קורה דבר כזה ועוד רואים את מעללף לשוחד ועוד דברים יפים שקורים

אליקום

New member
כיפור לא הייתה הפתעה תלמד היסטוריה

ממשלת גולדה מאיר וכל ראשי מערכת הביטחון ידעו שהולכת להיות מלחמה ובמקום זה בחרו לא לעשות שום דבר ולתת לאלפי חיילים למות סתם ככה. כולל אוסלו שהשמאל הביא לכינון ישות טרור אדירה שמכה בנו ולא נקף שום אצבע כדי להילחם בהם. אתה יודע מה זה לתת לירות על שכונות במדינת ישראל במשך חודשים ולא לעשות כלום שכחת מזה כבר אני לא.

אני אגלה לך סוד קטן...

אילו היינו עוד בלבנון, ישראל הייתה במלחמה בכל החזיתות. דווקא אז בטחוננו היה יורד, וכמות הכח הסדיר לא הייתה מספיק לניהול השוטף של המלחמה. כמה אנשים מתו בלבנון בשלוש שנים שקדמו ליציאה? עשרות רבים. כמה מאז היציאה? כמה בודדים. כמה קטיושות נפלו על יישובי הצפון בשנים שלפני? כמעט כל הזמן, באופן קבוע. כמה פעמים הותקפו יישובי הצפון מאז? פעמים בודדות. מה היה כח החיזבאללה בקרב האוכלוסיה אז? הייתה לו תמיכה עממית, כמו לאש"ף. מה כוחו היום? פאטתי. נסראללה נדרש מדי שבוע לטריקים ולספינים חדשים כדי שיוכל עוד לשמור על הכח הדל שברשותו. מה היה הסיכוי שסוריה תעשה קולות של הכרה בישראל אז? לא מאוד גבוה, כאשר החיזבאללה מחמם את הגבול כל פעם בתגובה. מה הסיכוי היום? קשה לדעת - אנחנו בממשל ליכוד, אז סירבנו לכל הצעה. אני אגלה לך עוד סוד - ועדת החקירה שהוקמה גילתה ששרון שיקר לציבור ולחברי הממשלה על מטרות המלחמה, והוא תיכנן מלכתחילה ללכת עד ביירות. לפיכך - מטרת המלחמה הייתה לספק לשרון תחושה טובה.

אליקום

New member
אל תלמד אותי מהם מחדלים

בגלל ממשלתכם הקודמת אני בן יחיד ללא אחים. אני שמח על כל יציאה\היפרדות נורמלית.

סלוניק

New member
רק תגובה לחלק הראשון.

אילו היינו עוד בלבנון, ישראל הייתה במלחמה בכל החזיתות. דווקא אז בטחוננו היה יורד, וכמות הכח הסדיר לא הייתה מספיק לניהול השוטף של המלחמה הטענה העיקרית לגבי נסיגת ברק מלבנון היא שהנסיגה הובילה לפתיחת החזית בשטחים, ולכן הדברים שהצגת הם בגדר ספקולציה.

אליקום

New member
ואגב אדיף שתלמד משהו אחר מועיל

כמו מחשבים או עריכת דין או רפואה.

abii60

New member
פרופסור אליקום..כוונתי הייתה שידעו

אבל לא בדיוק מתי בגלל ערכות מודיעין של כמה קבוצות שבילבלו את כולם וזה לא משנה מי היה בשילטון היה קורה אותו מצב..רק מה הליכוד רק חיפש הזדמנויות כדי להראות כמה הם בסדר..באותו הזדמנות עשה את זה לגבי אוסלו.. אחרי אוסלו היה לנו הרבה יותר טוב מכל הבחינות רק מה הליכוד והימין הקיצוני לא יכלו לשבת בשקט ועבדו על כל העם כמו שהם עובדים עלינו עד היום ורואים את המצב מכל הבחינות על עובדות אין ויכוח תילמד קצת יותר להיות מציאותי אז תיראה יותר ולא כמו עדר ד"ע אני לא ימני ולא שמאל רק רואה מי עובד יותר טוב

אליקום

New member
ואיפה היה יותר טוב?

היה אלק יותר טוב הם בנו מדינת טרור אני רואה מציאות יותר טוב ממך. לפחות הימין נלחם בטרור ולא חיי בבועה מטורפת הזויה.

adato

New member
אתה לא שמאלני?

אתה שמאלני עם חשש לרדיקליות מי עובד יותר טוב? איזה שלום הבאתם? 1200 נרצחי אוסלו וכמה נרצחו לפני? מי הביא לפה את כנופיית טוניס?

abii60

New member
שכחתה דבר קטן..1200נרצחי אוסלו??

אתה רק מראה איך אתה נגרר אחרי מעשיות של הימין הקיצוני עובדה אחרי רבין מי היה בשילטון?וביטל את הסכם אוסלו ועשה הסכם אחר וגם לא קיים את ההסכם במלואו ופתח אנטיפדה חדשה?אז איפוא1200 נירצחים מאז אוסלו..אוסלו כבר לא קיים מאז שביביעשה הסכם חדשמאיפוא לקחו את הדמגוגיה הזאת?ביבי ביטל..ברק אמרו שהוא נתן והיום מיתברר שרצה לבחון אותם?ושרון אז איפוא אוסלו? זה הקלישאה שדוחפים לעם מבלי להצמד לעובדות

abii60

New member
ועובדה אחד ידוע..ששרון עלה להר הבית

פרצה האנתיפדה השניה?למה הוא היה צריך לעשות?חומר למחשבה

adato

New member
למה באמת למה

אתה מסתובב בתלא אביב? אתה רוצה שתפרוץ אינתיפאדה? הר הבית הוא אדמה יהודית בדיוק כמו כל הארץ הזאת ושום ערבי לא יחליט אחרת מה גם שהשקר הזה שהאינתיפאדה פרצה בגלל העלייה של שרון להר הבית כבר לא משמש אפילו את הפלסטינים אבל השמאל? נאחז בשקר ההסתה הזה כאילו אין מחר

למעלה