על שמות וכינויים...

על שמות וכינויים...

קודם כל - רוצה שוב לברך את חזרתך לפעילות, מיכל. מבחינתי - בין שאר הדברים שאת נהדרת בהם - זה לעורר אותי להגיב... ולעניין השמות... ההבדל הגדול בין שמות או כינויים, שניתנו לנו על ידי הורינו, לבין שמות שאנחנו בוחרים לעצמנו נעוץ.. במשמעות. כמו שאמרת, מיכל, אנחנו בוחרים שמות שמבטאים משהו לגבי עצמינו... שם נבחר עשוי לבטא ... מצב רוח, הלך רוח, צורך במשהו, חסר במשהו, עודף של משהו.. והעדרו של שם נבחר יכול להעיד במקרים כמו שלך - על קבלה עצמית מלאה - או במקרים אחרים על היעדר תשומת לב לנושא. וגם זה כמובן אומר משהו... בקיצור - בחירת כינוי - או אי - בחירה בכל מקרה - זו אמירה! H-)

לגעת במהושם כינוי ושם של אמא :cool:

לגעת במהויות שבת שלום! ראשית תודה על ההבנה של דברי ותוספת יפה לפרושים שלי. אכן מי שלא מרגיש צורך להשתמש בשם כינוי ומשתמש בשמו כנראה שלם עם עצמו. אני מעידה על עצמי שאני מקבלת באהבה את שמי. שמי מעיד על תפקיד מאד גדול שבחרתי לבצע בחיי אלא. התפריד מגולם בתוך שמי שם הפוטנציאל שלי. אמי בחרה את שמי ולטענתי היא תודרכה בבחירת השם מלמעלה. השם שלי זהו צופן שהושתל במוחה וזהוא. לגבי מדוע להשאיר בדואר האלקטרוני שלי שם של אמא יחד עם שאר הפרטים המזהים, על מנת שאוכל לבדוק שדות אנרגטיים ולמנוע הצטלבויות לפני שתגיעו אלי. הבדיקה היא נומרולוגית בלבד. המטרה: ליצור אוירה נעימה נטולת קונפליקטים. באהבה מיכל

למעלה