על שייטת אחת

על שייטת אחת

בחורה מקסימה חמודה שקטה וצנועה, חולה על שייט, שהולכת ומגשימה חלום אחר חלום. זוכרים איך עוד ביקשה פה עצות בפעם הראשונה, למדה לבדה את כל החומר התיאורטי, עברה בקלילות את כל הבחינות, מתאמנת ומדריכה בלייזרים, מתחרה כמעט בכל תחרות שייט, חצתה אוקיינוס, חיה את הים, מרוב שייט כבר אין לה זמן לגלוש כאן... ועכשיו גם מדריכה מעשי בבי"ס אזימוט. השבוע שלושת התלמידים הראשונים שלה עברו טסט. 3 מתוך 3! כל הכבוד למרינה
ובהצלחה בהגשמת החלומות הבאים. אני בטוחה שעוד נשמע עלייך. אוהבת אותך

בת ים

New member
עוד במפגש הפורום הראשון

כשהחזקת את ההגה, כבר ידענו כולם שתהי שייטת מעולה. כל הכבוד
ובהצלחה בהמשך

אילת 1

New member
מרינה באמת אלופה ../images/Emo47.gif

עוד במהלך הטסט המעשי של מרינה, הבוחן אמר לאיתן: "אתה מגדל כאן תותחית" והוא ידע על מה הוא מדבר, מרינה שייטת ומדריכה מצוינת!!! הכשרונות שלה באים לידי בטוי בתחומים כל כך רבים- ת ע נ ו ג
אילת.

אילת 1

New member
תיקון קטנצ'יק- עברו 4.

אמנם התלמיד הרביעי לא "גדל" אצל מרינה, אבל גם הוא עבר! עוד נקודת זכות למרינה. תמיר שהדריך אצלנו לפני שנים אמר, לאחר שהקבוצה הראשונה שלו הצליחה במלואה, שכדאי שהוא יפרוש עכשיו - כשהוא בשיא!

lizardie

New member
../images/Emo9.gifאני בצבע של החולצה הכי אדומה שלי

אני בצבע של החולצה הכי אדומה שלי תודה על הפרגון לאילתוש
ולנילוצ'קה
שכרגיל עושה לי פאדיחה...
ולבתיה
מה נשמע איתך? ותמיר זה תמירסקי?
אם כן אז איפה נעלמת אתה??
ותודה בכלל על העידוד, לא תקופה קלה לאחרונה...ובאמת לא יוצא לי להגיע למחשב יותר מידי. קראתי את ההודעות מלפני שנה, זה כבר נראה רחוק... אגב לסוסו סמי, קראתי את ההודעה
שלך אז כמה וכמה פעמים. גרמת לי אז לחשוב יותר לעומק: מה בכלל אני רוצה מהים וכו'. וזה די השפיע על ההחלטות שלי לגבי מה לעשות ואיך, ונראה לי שלא טעיתי בינתיים... רק תיקון להודעה ראשית: אני אמנם מתאמנת בלייזר אבל ממש רחוקה מלהדריך לייזרים ברמה תחרותית.
אני מדריכה בבי"ס אזימוט (וגם זה רק התחלתי, אבל נהנת מכל רגע
). אילתוש, גם אני עכשיו בשיא, האם זה אומר שאני צריכה לחשוב על מה שכתבת??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מרינה

Alex33

New member
קבלי עוד ../images/Emo24.gif לדרך..ואפילו שהיא.

ארוכה, את כבר באמצע..

Alex33

New member
נהננו מאד, היה..מיוחד. היה..

מוצלח מאד מכל הבחינות
וכשה
שקעה וה
ירד לבטן ,יצאנו עם שארית
וקצת
חזרה לאשדוד.. (וכל זה סופר כאן,בשרשור על שיוט בנטו)

lizardie

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

נילוצ'קה
, מתי
רואים
את זיו
פנייך
? האם בשיעור אסטרונומי?

למעלה