על שומן וביטחון

טושית18

New member
על שומן וביטחון

אני מלאה+ ולא מסוגלת להתפשט ליד מישהו באור...אפילו אם זה בן זוג קבוע ויש איתו יחסי-מין מלאים.איך יכול להיות שיש לי חברה שהיא ממש הרבה שמנה ממני,ולא נראית טוב בכלל והיא בכל זאת שוכבת עם מי שבא לה ומתי שבא לה באור מוחלט??? היא שכבה עם מעל 20 אנשים...ואין לה בעיה בכלל...לא עם אור ולא עם לעשות תנוחות משונות באור...כלום. למה אני לא מסוגלת?

הטכנאי קרמר היקר

אתה מתבקש להפסיק עם הודעותיך האלה. ומיד. הפורום הזה מזמין נשים לשתף בבעיות שלהן ולהיפתח, הוא מעודד אותן במפורש לחלוק את הקשיים ואת הנסיונות שלהן ועל ידי כך ללמוד, להיעזר ולהתפתח. ואתה, במקום לנהוג כמנהג המקום, ולהוות תמיכה, עזרה ושיתוף, עושה בדיוק ההפך. אבל בדיוק ההפך. אני מזכירה לך את מהות הפורום, מזכירה לך שזהו פורום שנועד לנשים. מזכירה לך שהרגישות היא גבוהה, בשל אופי הנושא. או שתימנע מגישתך הנוכחית או שפשוט לא תשתתף בפורום הזה. עונג

גיברתי המנהלת . אני כותב מה שאני

חושב . ומה שעשתה מישהי במישפחה שלי עים דימוי שלילי . פנתה לאיש מיקצוע .והוא עזר לה המון והיום היא אחלה חתיכה ומצליחה עים גברים . אבל זה לא מונע מגולשים אחרים ליכתוב אחרת , זו רק דעתי אבל בכול זאת אני ישמע בקולך . שבת שלום

לטכנאי קרמר

אולי בת המשפחה שלך הצליחה להתגבר על כך בעזרת איש מקצוע. אני עברת מאיש מקצוע אחד לשני החל מכתה ג בערך ועד גיל 18. ואף אחד מהם לא הצליח לעזור לי לצאת מהדימוי השלילי שלי ולהתגבר על השנאה העצמית עד שלא לקחתי את עצמי בידיים בעזרת בן הזוג המדהים שלי שאינו אפילו בוגר תיכון עדיין. ובקשר לכך שאתה אומר מה שאתה חושב. לעיתים מתוך נימוס והליכות טובות נאה לאדם לשמור את דעתו לעצמו עם דעתו עלולה לפגוע בבנאדם אחר. על כך אמרו חז"ל "יפה שתיקה לחכמים"

אומרים אים איו אני לי מי לי

כמובן שקודם אדם צריך לעזור לעמצו . זה כבר 50 אחוז הצלחה . גם חבר טוב ותומך ועוזר אז זה מעולה . אבל קורים גם מיקרים שאין חבר אז פונים לאיש מיקצוע שעוזר . כול מיקרה לא דומה למיקרה אחר . העיקר שיצאת מיזה שיהייה לך לבריאות ותהני מהחיים בי

טושית18

New member
מה הקשר לפסיכולוג?

זה עיסוק במיניות...ותתפלא-יש חברי פורום מאוד מאוד מנויסם ומבינים שאולי יכולים לעזור לי להתמודד...

טושית ../images/Emo24.gif

אולי כי ליכולת להרגיש נוח עם עצמנו אין שום קשר לגודל הגוף שלנו. אולי כי זה שהיא עושה אתה זה לא מראה בכלל על בטחון גבוה, אלא אולי על נמוך דווקא. אולי כי את בסך הכל מתחילה דרך, והיא עומדת להיפתח לפנייך בהדרגה, בקצב שלך. אולי כי יש לך מה לשנות בעצמך, מה לטפח, מה להשקות, בדימוי העצמי שלך, לפני שתוכלי באמת להרגיש נוח עם כל מיני דברים? אולי כי אתן לא דומות. אולי כי האדם הוא יצור מורכב ומדהים. אולי.

גלית35

New member
מסכימה עם עונג בכל מילה אני../images/Emo20.gif

מכירה בחורה צעירה כמעט בת גילך-שמנה-שע"י סקס מצאה חום ואהבה והביטחון העצמי שלה ממש לא היה גבוהה-ההפך. קחי את הזמן שלך לאט לאט זה יגיע-מבטיחה לך מנסיון אישי

טושית18

New member
הבעיה היא שאני מרגישה בנתיים...

שאני מפסידה את התקופה ,את הזמן,את החיים...שאני חווה דברים מהצד. הגוף שלי שם-אבל הרגש לא. כי אני מפוחדת ומבוהלת מדברים...ועניין הערום באור זה רק אחד הסיפטומים. זו לא הבעיה ...אני אפילו לא יודעת מה הבעיה לעומקה

טושית18

New member
אולי,ואפילו כנראה, את צודקת...

חבל שזה עושה לי תחושה כל כך לא טובה בקשר לעצמי

ellulli

New member
טיפול בבטחון עצמי

תראי, כל בת/נערה/אשה, לדעתי, עברה תקופה או תקופות רבות שבהן הייתה חסרת בטחון בקשר לעצמה - פנימיות וחיצוניות - ללא קשר למראה שלה או לתכונות שלה. אצלך את מתארת את הסיבה לחוסר הבטחון בשומן (מה שמאוד הגיוני ושכיח). אולי חלק יגידו לך שהפתרון הוא להרזות שכך הכל ייפתר קסמים - ויכול מאוד להיות שכן אבל לאו דווקא. הפתרון הוא פנימי - תתחילי להעריך את עצמך. ואם קשה לך עם החיצוניות שלך, תתחילי עם הפנימיות. יש הרבה דברים שאפשר לעשות - ואולי זה יישמע מצחיק אבל זה דברים שעוזרים בתקופות משבר עם עצמך - לכתוב את כל החסרונות וכל היתרונות שלך, לנסח לעצמך את העיות שלך עם עמך ולחשוב על פתרונות, לכתוב יומן.. את יכולה גם לעשות ספורט - שמעבר לבריאות הוא עושה הרגשה טובה. אבל, בעיקר, את צריכה לדעת שהטיפול בבטחון עצמי הוא איטי והדרגתי! זה לא יבוא בבום! זה לא יבוא מבן אדם אחד שיעלה לך את הבטחון! זה יבוא מזה שאת תגרמי לעצמך להרגיש יותר טוב, ואז יבואו אנשים שיעלו לך את הבטחון! בכל מקרה, אם הבעיה היא במיטה, אולי אל תכריחי את עצמך לקיים יחסי מין באור. תתחילי בחושך, עם נר, או אפילו בלי. המגע של בן אדם אוהב בגוף שלך, כשהוא לא רואה כלום ואת לא, ואת נינוחה, הוא זה שיגרום לפלאים.. לאט לאט אני בטוחה שתוכלי לקיים יחסי מין גם באור. ל תלחצי על עמך, ואל תשווי לחברות - כל אחת אחרת. בהצלחה וסליחה על המגילה!

טושית יקירה

אני בדיוק בת גילך והתחלתי לקיים יחסי מין לפני שנתיים כמעט עם בן זוג שאיתו אני נמצאת עד היום. במשך כל התקופה הזו מאז ועד היום היה לי מאוד קשה בעניין המין מכל מני סיבות. אחת מהן היא כמו שלך- שנאה עצמית. כל חיי חשבתי שאנ ישמנה (למרות שאני ממש לא) הרגשתי מגעילה ולא מושכת. בנוסף לדברים אחרים שהתלוו לכך, בכל פעם ששכבנו הייתי סובלת מכאבים ודיכאון וחרדה. אך זה הפסיק? לבן הזוג שלי יש המון סבלנות. ועבדנו על זה. במשך הזמן גם הספקנו להתבגר (בגיל הזה שנתיים זה הבדל עצום) היום, אני אומנם עושה ספורט ומתכוונת להוריד כמה קילוגרמים, זה לא מפריע לי באינטימיות עם בן הזוג. ובשביל מה בכלל אני מספרת לך את הסיפור הזה שלי? בשביל לאמר לך, שאולי חברתך יכולה לשכב עם 20 גברים ולא מזיז לה, ואולי היא רק ממציאה את זה ומספרת לך, זה לא צריך להטריד אותך. ביטחון עצמי זה לא דבר שיש או אין, זה דבר שנבנה. כנראה שלך הביטחון העצמי התערער ולכן קשה לך אבל כשתמצאי בן זוג שיאהב אותך מספיק בכדי שתצרו מערכת יחסים אינטימית אמיתית (אינטימיות אין הכוונה לסקס אלא לפתיחות, אמון, שותפות ועשיית אהבה) הוא יעזור לך לבנות את הביטחון העצמי שלך מחדש, לעט לעט בקצב שלך, עד שתתבגרי ותבשילי מינית. ואל תדאגי, את לא "מפספסת" שום תקופה. במיוחד לא בנושא זה. אמא שלי נוהגת לאמר, ואני מאמינה לה שהסקס מתחיל להיות טוב באמת רק אחרי גיל 30 :) לכן, תחקי עד שתהי מוכנה ואז תתחילי לעט לעט, בהתחלה בלי אור, בלי עירום מלא, אחרי זה לעט לעט עם אור בהתחלה ואז לכבות.. ובסוף עם אור. את תראי שאת אפילו לא תשימי לב שהוא נשער דולק...

טושית..../images/Emo24.gif

מה יהיה הסוףףףף..... את צעירה, כל החיים לפנייך( מי ישמע אני זקן..חח) כל התיאור של מלאה פלוס הוא רק בעיני המתבונן. אולי את צריכה קודם כל לקבל את גופך כמות שהוא קודם כל תסדרי לך את המחשבות שבראש..תהפכי אותן לחיוביות!!!!! חוצמזה, שהמונח שמן-מלא-רזה, הוא דימויים של החברה, בכל גוף מסתתר אדם. אולי עדיין לא הכרת את אותו גבר שיקבל ויאהב אותך איך שאת!!! אז, אל תתיאשי.. מעבר לכך, ישנן לא מעט דרכים להורדות במשקל. אישית, ממליץ לך על ספורט, ככה תוכלי גם להזרים דם חדש בגוף וגם לפתח כושר טוב
קצת ג'וגינג 3 פעמים בשבוע ותראי תוצאות מעולות...מניסיון אישי!! אז..יאלה...תתחילי שבוע חדש עם חיוך
פירס

behappy

New member
וזה גם מעלה את הדימוי העצמי והחיבור

לגוף וחוצמיזה, אחלה תשובה

amazone

New member
תלוי באישיות

אני מאמינה שירדו גם עלייך וגם עליה בגלל מבנה הגוף ההבדל הוא שהיא לא לקחה את זה אישית, או שהיו שגם אמרו לה את ההפך (יש כאלה שגם אוהבים שמנות) או שהיא פשוט אוהבת את עצמה ומקרינה את זה ואנשים נמשכים לגישה זו או הרבה דברים שהייתייכולה להגיד ך במדוייק אם הייתי מכירה אותכן

למעלה