על שולחן הניתוחים

דותן ..

New member
על שולחן הניתוחים

אנחנו ממהרים לשפוט בני אדם,לנתח את אישיותם,להסיק מסקנות,לפעמים פזיזות שהתוצאה היא לא הוגנת ואולי אף אכזרית. האם יש לנו את את היכולת ואת הכלים לעשות זאת? לי יש ספק.אנחנו ממהרים לנתח את האדם בלי שהשתדלנו,ניסנו לשאול ולהבין? חלילה וחס! אנחנו מומחים בתחום!, שנעשה זאת?.ההבחנה היא מיידית,ויש ביננו שעושים זאת כה חד משמעית ,שאני שואל את עצמי כמה אנחנו חוטאים האחד לשני? מה היה קורה לולא היינו עושים זאת,עוצרים לרגע,לוקחים את גליון המחלה,בודקים,ושוב בודקים כיאה לרופא(אם כבר!),בטוחני שהיינו עשויים למצוא את עצמנו עם מעגל של אנשים יותר גדול, קרוב, אוהד ואף אוהב.הרי כל אחד מאיתנו רוצה שיכירו, יבינו יקבלו אותנו כמו שאנחנו,יאהבו אותנו,מי לא?. אבל,אנחנו בייצר הבלתי מובן, ההרסני, נוטים לשפוט מהר מידי. קחו נשימה ארוכה עיצרו לרגע אל תמהרו לנתח!.

אוריאנה

New member
ידיד שלי הותקף מינית

ונורא עצוב לי. ולכל הסקרנים: לא, זה לא מישהו וירטואלי. ידיד טוב שלי מהעולם שבחוץ. אישה מבוגרת כמעט אנסה אותו, אישה שגם מדריכה אותו. ניצול לרעה של סמכות? בדיוק. ולכל הבדחנים בסגנון ``למה לי זה לא קורה`` - זה מזעזע ולא מצחיק בכלל. מנסיון. לא נאנסתי, חס ושלום, אבל מספיק שאיזה סוטה מגעיל יתחכך בך באוטובוס צפוף כדי לעורר תחושת קבס. מדובר בבחור צעיר, תמים ונשוי לאישה מקסימה. היא יודעת הכל, והציעה לו, כמוני, להגיש תלונה במשטרה. הוא פוחד מההיחשפות, ובצדק. הבחור עבר טראומה רצינית. הוא לא אוכל, לא ישן ורק מתקלח. שלא לדבר על כך שהוא לא מסוגל לחשוב על לגעת באישתו. האישה שתקפה אותו לא רק שעשתה מעשה בל ייעשה, אלא גם, לדעתי, צריכה להינמק בכלא על מה שהוא עובר בגללה. ואני כל-כך אוהבת אותו וכל-כך עצוב לי. עיזרו לי לעזור לו. אלוהים יברך אתכם. אוריאנה

יניבוש

New member
צר לי...

באמת מצטער, אבל אני לא חושב שאני יכול לעזור, עד כמה שאני רוצה.... אין לי הנסיון לחוות מה עובר עליו, אבל אני חושב שכרגע הוא צריך הרבה מגע מוכר, מאנשים שהוא אוהב... הבעיה היא, שעקב הטראומה, יכול להיות שהוא יירתע מכל מגע שהוא, אפילו הקל שבקלים. אורי, אם את יכולה, להחזיק לו יד, ואם הוא מרשה אז לחבק, ותמליצי לכל הקרובים.... מצטער שלא יכולתי לעזור יותר, יניבוש

יפעת*

New member
סיפור עצוב באמת

ונורא קשה לחשוב מה באמת אפשר לעשות במקרה כזה, להגיש תלונה זה אומר לעבור שוב את כל הסיפור הזה בפני חוקר, ואחר כך שופט,ומה לא. אם לאישה זה קשה לגבר זה אפילו יותר קשה כי מי בכלל יאמין שלגבר עשו כזה דבר? אני חושבת יקירה שכדאי להניח בצד את נושא התלונה ולנסות לשכנע אותו לעבור טיפול פסיכולוגי, עם הזמן יתכן שירצה בעצמו להגיש תלונה כחלק מתהליך ההתגברות. בנתיים המון אהבה, חום, וסבלנות. גם לו וגם לאישתו. המון אהבה יפעת

תקיפות מיניות

אורייאנה החמודה! נורא כואב מה שסיפרת. אבל בינינו מי לא עבר בחייו תקיפה מינית כזו או אחרת אני חושב שרק הזמן ירפא אותו ובגדול-עדיף תקיפה מינית של בחורה מאשר של גבר. תייעצי לו ללכת לשיחות. בימניו יש שיטות לעזור לו. יום טוב טייס

נטלי*

New member
עדיף???

לא חמוד...אתה טועה...ממש לא עדיף תקיפה מינית של אישה לגבר...או ההיפך. ד``א יש סרט כזה...לא זוכרת איך קוראים לו...אבל ממש התעללות מינית של אישה בגבר , הוא היה ממש מסכן..מה שהיא עשתה לו...חבל על הזמן!!! וחוץ מזה עדיף ללא התקפה...אלה אם זה בהסכמה..סאדו וכו`.. נטלי*

אוריאנה

New member
עדיף????????????????.

יחסי-מין הם א ך ו ר ק בהסכמה. מה שמוסכם על שני הצדדים - סבבה. אוריאנה

מהההההההההההההה !!!!!!!

מה זה צריך להיות הבחורה הזאת צריכה ללכת מהר לכלא בלי משפט בלי כלום אוריאנה ידיד שלך צריך לצאת מזה מהר .מה זה צריך להיות שגבר אונס בחורה אז כולם אומרים שצריכים להכניס אותו לכלא שיקבר שם . אז ברגע שבחורה אונסת בחור כולם צוחקים . בטח הבחורה תגיד שהיה בינה לבין ידיד שלך מערכת יחסים והוא בגד באישתו . לא הבחורה הזת צריכה ללכת לטיפול ומשם לכלא .זה מה שיש לי לומר על מקרה כל כך עצוב אך מסוכן .

lunchbreak

New member
אוריאנה והידיד המותקף

אוריאנה מוכן לתת לך סיוע וידע , כיצד לטפל במקרה זה בצורה יעילה ונוקמת , בתנאי שתפרטי לי בדיוק את כל הפרטים, + תמסרי לי פרטים מדויקים על המסיבה מחר, + צרי איתי קשר, רמז dont get mad get even צר לי על המקרה אולם ידיד בן 30 שמותקפ מינית זה בד``כ אדם לא כל כך נורמלי , או שהוא חלש מאוד ,או שיש לו משהו אחר בכל מקרה צרי קשר

noy301

New member
אידיוט

חתיכת טיפש עם שם תמוה וחוסר רגישות, מי אתה שתביע דעה כזו?

noy301

New member
אוריאנה

לי זה קרה בעצמי לפני 12 שנה, מישהו שהיכרתי וכיבדתי אנס אותי,היכה והשאיר אותי מדממת כמעט למוות. זה היה נורא קשה, ועדיין זה רודף אותי במובן מסויים אבל אני נאלצת להסכים עם ידידך, תלונה במשטרה לדאבוני לא עוזרת, ולכל יפה הנפש שמנסים להפיל על החבר שלך אחריות על הקורבנות הבאים שלה. אני מודיע חגיגית, שאין להם מושג על מה הם מדברים. השוטרים צחקו ולעגו לי, ורצו גם להמשיך לפשפש בי, והאשימו את המיני שלבשתי באותו ערב. בסופו של דבר ביטלתי את התלונה, ופתרתי את הבעיה בעצמי. עברו הרבה שנים מאז ובעזרה של אדם שמאוד אהב אותי הצלחתי להחלים, היום אני מנהלת מערכת יחסים נפלאה ופתוחה עם אדם שיודע הכל. הזמן יעזור, וגם סבלנות, רוך ואהבה. והעיקר לא להלחיץ אותו, אני בטוחה שהוא מאוד נבוך מהמקרה אז על תבחשו לידו יותר מדי , תני לו את השקט שלו ובזמן שלו הוא יצליח להתמודד. המון המון הצלחה מכל הלב נוי

יניבוש

New member
נוי301

קודם כל אני משתתף בכאבך בכל מאודי. אני קצת קרוב לנושא, כי יש לי כמה ידידות, שנאנסו והותקפו מינית. אבל שאלה לי אלייך, אם תוכלי לענות לי... כתבת שהחלמת, אבל מה ששמתי אליו לב, זה שכתבת ש``פתרת`` את הבעיה... למה בדיוק התכוונת? ואם זה מה שאני חושב, אז איך בדיוק? מודה לך מאד, יניבוש

noy301

New member
יניבוש החמוד שלי

נראה לי שאתה בכיוון הנכון, אבל זה משהו שאני לא יכולה לדבר עליו בפורום ציבורי אני בטוחה שאתה מבין ורד

יפעת*

New member
נוי

תמיד קשה לשמוע סיפורים כאלה, שמחה לשמוע שהתגברת ואת חיה חיים טובים עם בן זוג תומך, מאחלת לך עוד המון שנים כאלה ורק אושר וטוב יפעת

**מתוקה

New member
נורא עצוב אך חייבים להתגבר

אוריאנה, הסיפור הזה מאוד עצוב ואני חושבת שניתן לעזור לידידך . קודם כל, צריך לעניק לו באמת המון אהבה ואכפתיות אבל לדעתי הוא צריך לפנות לעזרה מקצועית. והכי הכי הכי חשוב, הוא צריך לרצות לעזור לעצמו. רק כך הוא ייצא מזה, וכמו שאמרו גם הזמן יעשה את שלו. מקווה שיצליח לעבור את המשבר, מתוקה **

SickBoy

New member
לגעת בגבר

הותקף מינית על ידי אישה? היא עד כדי כך חזקה, או שהוא עד כדי כך חלש? אני מניח שאם הוא היה רוצה הוא היה יכול לנפנף אותה. אני לא בעד הטרדות לשום צד, רק בצורה הדדית היא היתה יכולה לפחות לנסות לבקש בנחמדות החלמה מהירה גבר סיקבוי

**מתוקה

New member
דותן, אני מסכימה אתך!

כן, כל מה שכתבת כל כך נכון דותן. הבעיה היא שהטבע האנושי ממהר לשפוט תמיד ולהסיק מסקנות. אם לא היו שופטים אחד את השני, הכל היה נראה אחרת..... אבל ננסה להשאר אופטימיים :)) מתוקה**

למעלה