על קרי ורומנו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
על קרי ורומנו

הם באמת ובתמים משקפים את ההתנהגות של " הרופא הממוצע" זה שמעדיף מקצועיות על אנושיות. ( למרות שהיו כמה מקרים בהם קרי הפגינה ריגשיות וחמימות- דוגמאת ההריון של צין) בכל אופן. רוב הרופאים הם קרים, מתנשאים ויהירים. אבל זה מה שהופך אותם למחושבים ומקצועיים. ושלא תבינו אותי לא נכון. אני מעדיפה שילוב של שניהם. ולפעמים חשוב יותר שהרופא יהיה אנושי מאשר שידע איך לתקוע את המחט בזווית הנכונה. ובאשר לרומנו, כולו רוח וצילצולים ומתחת מסתתרת דמות רגישה ופגיעה שעוד תחשף, אתם תראו......

קרי ויבר

אני חושבת שקרי ויבר היא אישיות היא לקחה על עצמה תפקיד לא קל, של מנהלת האי.אר היא יכלה לא לקחת את התפקיד הזה אבל משיקולים קרייריסטיים ושאפתנים היא בחרה לעשות זאת תפקיד זה כמעט לא אויש על ידי נשים, וקרי לפי מיטב התאוריה הפמינסטית רדיקלית החליטה להוכיח להם שהיא יכולה לבצע את התפקיד לא פחות טוב מאשר גבר (אולי אפילו טוב יותר) אני מניחה שעוד שיקולים הנחו אותה, כגון האפשרות שהיא לא תתחתן, ולכן לא יהיה מי שיפרנס או יעזור לה בקרוב היא אישה גדולה ומייצגת הרבה דברים חוץ מרופאה קשוחה! כל לחיי!, לתשומת ליבכם!

המממ

New member
השוואה בין וויבר לרומנו?!

איך בכלל אפשר? קרי וויבר, כפי שכבר אמרתי פעמים מספר, פועלת לפי הנהלים, והחוקים, והכללים. לפי איך שהיא מבינה, כמובן. כשהיא רוצה, היא יכולה להיות יותר גמישה ואנושית. השאלה היא מתי היא רוצה. אני מניחה שהיא לא רעה, היא פשוט מתייחסת טוב למי שבא לה, ולא טוב למי שלא בדיוק מתנהג לפי איך שהיא מצפה (ראו מקרה מלוצ´י). ודובר כבר רבות בעניין הזה בפורום. רומנו, עם כל קשיחותו וציותו לכללים (למרות שגם על זה אפשר להתווכח!), עושה את עבודתו בהרבה יותר הומור. ציני ושחור, אבל הומור. הוא לא מתבייש להגיד את דעתו בצורה קצת ישירה לעתים, אבל לפחות הוא לא הולך מאחורי גבם של אנשים, או מתנהג אחרת עם אנשים שהוא מעדיף (אפילו עם אליזבת קורדיי הוא לא כזה נחמד). ידוע לכל שהוא לא אדם בעל לב של אבן, וגם בנושא זה דנו בפורום. אני חושבת שקרי עושה עבודה טובה ומוצלחת ביותר בתור מנהלת האי. אר. ללא כל ספק היא רופאה טובה. היא באמת מתאימה לתפקיד מבחינת הכישורים שלה והכל... אבל עבודה זה עבודה, ואישיות זה אישיות. בתור יצור אנושי, היא לא הכי נחמדה. אולי זה דבר שנדרש לעבודה מהסוג הזה, כי היא לא יכולה להתחיל להיות חביבה לכולם, כשדרוש קצת סדר... אבל כמובן שאפשר להיות קשוחים וגם אנושיים (שתיקח לתשומת ליבה). בגלל זה גם כיף לראות סצינות עם וויבר ורומנו יחד, כי היא בוסית, והוא בוס- אבל יותר חשוב... אוי, סליחה שכתבתי כל כך הרבה! אני מקווה ששרדתם עד פה! (מי שכן- שיגיד!) יומטוב ושקט שיהיה!

t@li

New member
נראה לי

שאחרי הפרק של אתמול כל התיאוריות שלכן לא מחזיקות ... זה נחשב
להגיד על העלילה של פרק שהיה כבר? נניח שכן.... לאלה שעוד לא ראו.. אז אם ככה-
קיצקיצ - אתמול ויבר הוכיחה מעל לכל ספק שהיא אנושית! איך שהיא קפצה לאמבולנס כדי להציל את האישה בהיריון... למרות שהכל שם היה מחושמל.. זה היה מעשה ממש יפה ולא אנוכי :) למרות שיהיו כאלה שיגידו שזה בכלל כדי לקבל קרדיט.. אבל לא! כי מה יצא לה מזה? רומנו ממש התעצבן עליה על זה שהיא שברה את החוקים, ולא נתן לה לנתח. למזלנו האישה וגם התינוק חיים... אז ויבר יצאה בסדר, ורומנו יצא מניאק כמו תמיד.. לא נורא, מתרגלים
-אופס, כתבתי המון.... לא נורא.. יוצא :)-

~*~gaL

New member
הם יכולים לקחת לדוגמא -

את מארק וללמוד ממנו.. הוא גם אחד מהאחראים, הוא מקצועי ויש לו אישיות טובה. אבל זה טוב, שישארו ככה, זה מוסיף.. ואני ממש מקווה שלא תחשף אצל רומנו אישיות רגישה ופגיעה - זה יכול להרוס אותו, הוא מיוחד במינו.

למעלה