על קפיצת גדילה, ארגזים והרהורים...
טוב, פעם ב... אני פותחת הודעה, אז תתכוננו, זה הולך לצאת ארוך... נתחיל-
ביום שבת הקרוב אנחנו נעבור לגור אצל ההורים של יובל למשך חודש וחצי, עד שהבית שקנינו יתפנה. אני מסתכלת על החיים שלנו נכנסים לתוך ארגזים וקצת קשה לי. קיוויתי שהשהות אצל ההורים תהיה קצרה יותר, אבל אתמול קיבלנו תשובה סופית שמקבלים מפתח רק ב-29/8 ואני קצת חרדה מחופש גדול עם שלושה ילדים אצל ההורים. חמותי אמנם מקסימה ועוזרת המון, אבל יהיה לי קשה בלי הפינה הפרטית שלי.
בשבוע שעבר ילי עשתה קפיצת גדילה של גיל 6 שבועות והפעם כמעט נשברתי. ממש הרגשתי שאין לי חלב, והיא בכתה מרעב, ואני הייתי כל כך תשושה ועם כל הלחץ מסביב הייתי קרובה להתקשר ליובל שיקנה סימילאק ויבוא הביתה. בסוף, איכשהו, עברנו את זה. לצערי מתחילה להסתמן שמאלניות גם מצידה...זה אומר, שכמו מאי וברי, גם היא מסרבת,כמעט לגמרי, לינוק מצד ימין. ואני כבר יודעת מה הולך לקרות...אני אצטרך לשאוב את צד ימין בכל פעם שאני מניקה אותה משמאל, אבל אם אני לא בבית אני לא יכולה לשאוב, ובשעות אחה"צ השאיבות יהיו על חשבון מאי וברי כי אני לא אוכל להניק ובמקביל להרכיב פאזל על השטיח, ועם הזמן צד שמאל יהיה גדול וימין קטן ואני אשנא את המראה שלי ואפסיק להניק. אז אני אומרת- למה לא להפסיק עכשיו? ומצד שני אני לא רוצה לתת לילי פחות ממה שהאחים שלה קיבלו, והנה עוד משהו שתורם לי לנדודי שינה.
ומה בעבודה- לפני שיצאתי לשמירת הריון עברתי לתפקיד אחר בארגון ובמשך חודש ניסיתי לבצע גם את התפקיד הישן שלי וגם את החדש, בשני מקומות שונים בבניינים מרוחקים. המאמץ של השעות המרובות והריצות ממקום למקום גרמו לי לצירים (אני משוכנעת שזאת הסיבה) וכך יצאתי לשמירת הריון ל-3 חודשים. ז"א חצי שנה שאני לא אהיה בתפקיד, מה שגרם לבוס החדש שהתחלף בינתיים לאייש את המשרה שלי. לפני שבוע הודיעו לי. מנסים עכשיו למצוא לי תפקיד אחר בתוך הארגון, אבל אם לא יהיה זה אומר שבספטמבר אין לי לאן לחזור...ועכשיו לדילמות: הציעו לי 3 תפקידים- אחד בגזברות, בכספים- תפקיד שיכול לעניין אותי בגלל השינוי בתחום, אבל מדובר בתפקיד זמני במקום מישהי שיוצאת לחופשת לידה (ושהבוס שלה שומר לה את המשרה...). תפקיד שני בתחום השירות מול חברות הבנות, שזה עדיין תכנון (תחום שרציתי לעזוב) אבל תכנון מלאי עולמי, אז זה שונה מהתפקיד הקודם שלי. יכול להיות נחמד, אבל זה לא קידום אלא תפקיד רוחב. תפקיד שלישי- כרגע די עבודה שחורה, אבל צריך מישהו שיוביל תהליך מחשוב מול IT ובכלל שיפור תהליכים במחלקה. נשמע לי מעניין אבל אני לא יודעת תוך כמה זמן נגיע לאוטומציה ומתי העבודה השחורה תקטן... ומנגד, מחשבות על שינוי כיוון לגמרי - אולי להתמקד בקטע של העוגות ולהיות עצמאית? אם יפטרו אותי עדיין יצטרכו לשלם לי 60 יום, אז יהיה לי קצת זמן להתארגן ולבנות את העסק שלי. אבל אימל'ה- האם אני בנוייה להיות עצמאית? לשווק את עצמי? להיות בסיכון שלא תיכנס משכורת קבועה בתחילת החודש? ביחוד עכשיו עם המשכנתא החדשה
והאם זה יאתגר אותי "רק" להכין עוגות ופשטידות? לא ישעמם אותי שאין לי יותר מידי מחשבה בעבודה? (בגלל זה לא עניתי על השאלה על עבודת החלומות, כי אין לי מושג...)
טוב, פעם ב... אני פותחת הודעה, אז תתכוננו, זה הולך לצאת ארוך... נתחיל-