על קסדות ורוח

zelik5

New member
על קסדות ורוח

נכנסת רוח לקסדה מאזור הסנתר, שגורמת להצקה וייבוש העיניים, לעיתים ברמה של צריבה נוראית בסוף רכיבה ארוכה. מדובר ב-AGV BOLT (היה דגם מוביל לפני 3 שנים). אתמול בשיחה עם בעל AGV XR2 (הדגם המוביל של שנה שעברה), הוא התלונן על אותה בעיה. זה רק ב AGV, או שבעלי קסדות מחברות אחרות יכולים להזדהות עם הבעיה, ואיך פותרים אותה? אגב, יש סנתרון בקסדה אך הוא לא עוזר.

MrBlack1

New member
אותו דבר באראי סיגנט שלי

אבל אצלי הסנתרון כן עוזר. לא ממש עוזר לך הא

כRובי

New member
קפוץ לשביט מ"אופנועית"

הוא מצא לפני כשבועיים פתרון יעיל ביותר לבעיית הרעש מהרוח הידועה של קסדות האראי... תגיד לו שכRובי הפנה אותך

תבדוק אם סנטרון של SHOEI יתאים

הוא רחב במיוחד ועוזר גם בקסדות שמבנה הסנטר בצורת משולש ורחוק מהלסת.

Dr XR

New member
אבל סנטרון של SHOEI

הוא סנטרון רשת שלעניות דעתי נועד ע"מ למנוע כניסת חרקים לקסדה ולא ממש מונע כניסת רוח. לעומת זאת, הסנטרון הנשלף של הARAI דווקה עושה משהו במניעת רוח. לא משמעותי, אבל עושה. (אבל אני בכלל לא נוסע במהירויות שזה כ"כ משפיע...)

אכן עשוי רשת אבל צפופה ביותר

המהווה מחסום לרוח כמו סנטרון מעור/פלסטיק אטום. מניסיון אישי - עובד.

D the kid

New member
או ../images/Emo70.gif סיבה להזמנה ל"על האש" ../images/Emo13.gif

תקפוץ לביקור, תנסה להרכיב את הרשת שיש לי בשועי
ואם זה מתאים, אז אולי יש לי אחת spare. ואם אין, אתה יודע איפה למצוא. הרשת עושה הבדל עצום בכמות הרוח שנכנסת מכיוון הסנטר, ובקיץ אני מוריד אותה לטובת האיוורור.

zelik5

New member
הסנתרון שלי הוא אכן הרשת של שואי

מכיוון שאין כזה ייעודי ל AGV. לא נתקלתי בסנתרון שהוא לא רשת (חוץ מאראי, הכוונה לאחד שניתן לקנות בחנות). אז רגע, בעיית הרוח מלמטה היא לא רק של AGV? יש עוד מי שסובל מהתסמונות שציינתי קודם?

natla

New member
כן, גם לי יש את אותה הבעיה ולי יש

SHOEI XR900. מישהו יכול אולי להעלות תמונה כיצד נראה הסנתרון הזה?

shirshir6

New member
לי יש HJC AC-10

הבעיה מוכרת.... אני פשוט שמה בחורף את החניבעל (של פרו ליין) ובקיץ נהנית מהבריזה...

gilroy

New member
בעיה דומה באראי ושואי, ולדעתי בכל

הקסדות. בקיץ זה לא מפריע, אבל בחורף מפריע מאד. שני פתרונות רק בחורף: 1. אילתור שלי- בחורף אני מכניס חתיכת ספוג, שגזרתי לצורה מלבנית, באיזור החשוף בין הקסדה לסנטר. כמובן שיש לי על הצוואר גם מגן קור. 2. יש לי מגן צוואר שקניתי בגרמניה, שמולבש על הקסדה ונכנס לתוך המעיל ומונע כל חדירת אויר מלמטה. תוכל לקבל אותו לקיץ. בחורף צ'בור את הראש לבד

zelik5

New member
גם לי אין בעיה בחורף בגלל כל הגנות

הקור. בקייץ הבעייה. לפעמים אני חוזר הבייתה עם צריבות נוראיות. לפעמים תוך כדי נסיעה אני ממש מרגיש את הרוח חודרת תחת העפעפיים. זה מייבש, צורב ומדמיע.

malganis

New member
ועושה ים של טעויות....

למשל לקרוא את הכתבה על ה ZX10RR במוטו... ואח"כ מתפלא למה בא לי למות. שוב. אולי באמת כדאי לעבור למסרגות.

r a d

New member
נו בטח, זה בגלל איך שאתה רוכב

נסה לרכב בזוויות קונבנציונליות יותר אחרת כל הרוח נכנסת לך ישר בפרצוף
דווקא בטיול מועדון ביום שבת רכבת יחסית רגועה...

zoharch

New member
אם אתה רוכב עם אפון, תנסה בלי.

גם לי היתה הבעיה והמליצו לי להוריד את האפון ולהרכיב סנטרון, וזה עבד. אין יותר עיניים אדומות.

למעלה