על קמילה ופליפה

Sweet Baby 2003

New member
על קמילה ופליפה

אני וחברה שלי ראינו תמונות שקמילה ופליפה התנשקו... ואחר כך ראינו תמונות שפליפה ולואיסנה התנשקו אז חברה שלי אמרה לי שפליפה אוהב את קמילה כי בתמונות שהם התנשקו פליפה נראה שהוא יותר נהנה(ככה חברתי אומרת)ורואים שהוא אוהב אותה (לפי העיינים אפשר לראות חברה שלי אומרת) ובתמונות של פליפה עם לואיסנה הוא לא אוהב אותה (שוב לפי העיינים) אמרתי לה שהיא השתגע והיא לא יודעת כלום אז היא אמרה לי שנכתוב את זה בפורום ונראה מה חושבים על זה מה אתם חושבים?

הוא לא אוהב אף אחת מהן......

יש לו חברה בשם לואיסנה, אבל זאת לא לואיסנה לופילאטו (או איך שלא כותבים את זה)

קרןPUNCH

New member
דווקא טוענים שזאת כן לואיסנה לופילא

טו...כי: 1) יש תמונות שלהם ביחד מתנשקים, לא בזמן הצילומים (וזה לא חזרות) 2) הוא אמר שיש לו חברה בת 14 וקוראים לה לואיסנה. בהנחה שהראיון היה בשנה שעברה (סביר להניח שהוא לא טרי) אז הגילאים מאוד מתאימים. לי לא איכפת ואני לא יודעת אם הם באמת חברים, בכל מקרה אם זה כבר נכון, אני אני חושבת שזה היה והם נפרדו כבר!

telenovela

New member
הם לא חברים ב-100%

משתי סיבות:
שהם היו בארץ הם התארחו בפסק זמן (מועדון ברמה"ש) יוני דותן שאל אותם עם יש להם חבר/ה קמילה אמרה שכן (למרות שנראה לי שהם נפרדו כי בראש 1 רשום שראיינו את קמילה היא אמרה שאין לה חבר), ופליפה אמר שיש לו חברה לואיסנה אבל לא מקטנטנות.
בראש אחד שאלו את קמילה ואת פליפה עם יש להם חבר/ה פליפה אמר שכן לואיסנה אבל לא לואיסנה מקטנטנות ולקמילה אין חבר! אז הם לא חברים!!!!

charmingirl

New member
הם היו שנה שעברה ואני יודעת

את זה ממקורות יודעי דבר. קשרים רבותי, קשרים
אבל הם הכחישו את זה כי הם שומרים על הפרטיות שלהם.
משהו כזה. אבל אני לא יודעת אם עדיין הם ביחד. אני יודעת ששנה שעברה-2001 והם היו ביחד.

אף פעם לא היה להם קשר רומנטי

שאלו את פליפה באחד הראיונות עם מורדים ושנים הכחישו! (או איך שלא כותבים את זה)

Tinkerble

New member
איזה שטויות!!! את יודעת.....

פליפה הוא שחקן, והוא צריך לעשות כאילו הוא אוהב אותה! לדעתי הוא לא אוהב אף אחת מהן, אלא אם הוא חבר של לואיסנה. אבל בטוח שהוא לא אוהב את קמילה

charmingirl

New member
כן הא. הם סה"כ שחקנים...

אממ.. מעולים?!
כן,שחקנים מעולים הם! ולכן זה נראה כאילו הוא אוהב את קמילה.

למעלה