על קו הזינוק

Barmelai

New member
על קו הזינוק

הערב תיפתח בבירת הרוק והרול הצגת הספורט הגדולה בתבל. שבועות של צפיה במשחקים לתוך הלילה והתנהלות סהרורית עם תפוקה אפסית לאורך היום, מחכים לא רק לנבחרת ישראל אלא גם לנו, פשוטי העם.
לעת הזאת מוטל עלינו לעזוב לרגע את פרוייקט המיקסטייפים (אבל לא לגמרי) על מנת לעודד את ספורטאינו בשעותיהם הקשות: חברים, השנה משתתפת הנבחרת הפלשתינאית, תתעודדו.

נאחל לגל נבו ונבחרת השחיה והשחיה הצורנית, שיפור משמעותי בהישגיהם מבייג'ין

למנהיג המשלחת שחר צוברי (ארד, בייג'ין) גלישה בטוחה (ומי שחושב שמדובר בקידום מכירות בוטה של מיקסטייפ כלשהו, שיחשוב, הוא צודק).

ולכל שאר חברי המשלחת בהצלחה: דרישת מדינת ישראל לקיים דקת דומיה שתחייב את כל ספורטאי הכפר האולימפי פרט לישראלים ותתקיים בכל ההזנקות עדיין לא אושרה, אל תבנו על זה.

לט דה גיימז בגין (כלי הנשיפה - לנועה
)

Celluloid Hero

New member
כל ארבע שנים זה אותו סיפור

רק ציני יותר..

והנה שוב ייזדמן לנו שבועיים של הפוגה ממרוץ העכברים שלנו, לטובת בהייה במרוץ העכברים של מיטב בחורנו/בחורותנו. ועם כל הכבוד לענפי הספורט הקיקיוניים, והישראלים המצטיינים בשחייה צורמנית או משהו.. כל מה שבאמת מעניין באולימפיאדה ,ברמה הספורטיבית האוביקטיבית, מתנקז לפחות מ 10 שניות. בהן הענק מג'ימייקה, יוסיין בולט, אולי יינפץ שוב את הגבולות האנושיים, ואולי תמצמצו ותפספסו את זה. ורק תחשבו כמה מהר הוא היה רץ אם לא היה שומע רגאיי ומעשן גאנג'ה כל היום :)

noosh

New member
:)

ההגדרה שלי כנראה לא מדויקת, כי דווקא אצל הנשיונל או ביירות וכד' אינ אוהבת כלי נשיפה. אני צריכה לחשוב איך לזקק אותה.

למען האמת אני מתה על האולימפיאדה, ותודה לאל הפעם היא באנגליה, רק שעתיים הפרש, כך שאין צורך בצפיה לתוך הלילה והתנהלות סהרורית במהלך היום (לא שזה אי פעם הפריע לי), רק כן צריך למצוא דרך לשכנע את הבוס שהפסקת הקפה לקחה כלכך הרבה זמן כי הייתי צריכה לחלוב את הפרה ולא כי צפיתי במקצה 100 מטר. אולי זה לא הזמן למשרה מלאה עדיין.
הרבה הצלחה לנבחרת הישראלית, חיי הספורטאים בוודאי אינם קלים, שנים של אימונים בשביל כמה שבועות אינטנסיביים וכמה רגעים מכריעים. אני מקווה שהם לא יתלו את הסיפוק רק בהישגים, ויהנו בעיקר מהחוויה.

וגם, אני חייבת להודות שעצוב לי שאחרי שנה-וקצת שלונדון מקבלת את הפוקוס התקשורתי, החל מהחתונה המלכותית, דרך חגיגות היובל ועד האולימפיאדה, יהיה לי מאוד קשה להיפרד מנוכחותה ונוכחות המשפחה המלכותית בחיי. אבל בינתיים יש לנו עוד כמה שבועות של חסד ופרינס הארי, וגם קיבלנו יופי של ירייית פתיחה, אז אפשר להתחיל בחגיגות :)

(אגב, פול מקארתני היה נחמד, אבל החלק המרגש-באמת יקרה בטקס הנעילה של האולמפיאדה. Stay tuned.)

PaperBackWriter

New member
מקרטני היה נחמד

אבל את האמת הוא לא השתווה לארקטיק מאנקיז שלדעתי זה היה ממש לא צפוי שיופיעו...

Barmelai

New member
לא ראיתי את מקרתני

אבל הביצוע שהמאנקיז עשו ל Come togrther נשמע כאילו תקועה להם חתיכת ארקטיק מאחורה, לפחות לאלכס טרנר, שהמשימה גם לשיר וגם להתעסק בתסרוקת שלו בו זמנית הייתה גדולה אפילו עליו. איפה הימים של Whatever People Say I Am ? היום הם בדיוק מה שאומרים עליהם.

noosh

New member
אין לי מושג מה אומרים עליהם היום

אבל נראה לי שאני מעדיפה אותם שרים את השירים של עצמם.
לא ראית את מקארתני? אני אמרתי לעצמי שאם הצלחתי לשרוד 204 מדינות צועדות במשך שעה וחצי, שום סיכוי שאני פורשת לפני שהגברת השמנה שרה. חוצמזה, הייתי חייבת לדעת איך הם סיימו את הסיפור של שר הטבעות, ואם ג'יימס בונד אי פעם ינחת.

ארקטיק מאנקיז היו משמימים משהו

מסתבר שזאת להקה של טריק אחד. come together שלהם נשמע רע, וגם הביצוע לאחד השירים הטובים היחידים שלהם (i bet that you look good...) היה אפור. מקרטני כבר זקן, סוג של שרל'ה שרון. עדיף שיפרוש.

giloni

New member
ואף מילה על מייק אולדפילד??

שביצע בפעם ה 5 מליון וחצי גירסה מתוזמרת לTB?

Barmelai

New member
ההתנהלות הכפייתית של אולדפילד סביב TB

לאורך 40 השנים האחרונות, היא ההגדרה האולטימטיבית של האנאליות. אולדפילד לא סתם מבצע את TB, הוא כל פעם מתקן אותו. וזאת למרות ששום דבר לא היה מקולקל בגרסה המקורית. בהמולה הכללית שהייתה בסלון לא ממש הצלחתי לשמוע את הבצוע אבל אין לי ספק שזו הייתה הגרסה המתוקנת ביותר אי פעם. עד הפעם הבאה

למעלה