על צרבת לזכרון

Crystal Ship

New member
על צרבת לזכרון

כבר דיברתם כאן? בפירוש אחד השירים הגאוניים שנכתבו אי פעם. אני חושבת שדווקא ההקלטה הביתית מעמעמת את השיר רק לטובה. הוא גאוני. פשוט אולטימטיבי. לבכות איתו, לצחוק איתו ולהתמוסס לתוכו. *אנחת אושר* הייתי נותנת הכל, עבור התחושה שאני הייתי יכולה לחוות בעודי מביטה לתוך העיניים האלה מדברות את השיר. אני, הוא והגיטרה. לילה מעולה, שיהיה לנו.

אמת וצדק בדברייך

בפרוש אחד השירים היפים. לכן אני אוכל ושותק. מריח בושר מגדל זקן נשען על מעקה.

אמת וצדק בדברייך

בפרוש אחד השירים היפים. לכן אני אוכל ושותק. מריח בושר מגדל זקן נשען על מעקה.

השיר המרגש ביותר של מאיר

את זה כבר כתבתי כאן עשרות פעמים מלבד העובדה ששלום טועה שם במילים (שזה ממש חורבן בשיר הזה) הוא נותן ביצוע טוב מאוד, ביחד עם משה (NBA) לוי שאכתיר אותו שוב כ-"אלוף ישראל בזיקוק רגש מהפסנתר במינימום תווים" (תואר נשגב-נשגב מאוד) אבל הביצוע הביתי... אין מילים... הכי אינטימי שיש... הוא שר את זה רק לך, ולא לאף אחד נוסף, מספר לך את אחת מאי-אילו המסקנות העיקריות שהוא למד בחיים... תמיד אני מרגיש שם כאילו מאיר התעורר הרגע, בקושי התארגן על הבוקר והוא ככה אומר לי "שמע סיפור..." ומתחיל לשיר... לפני איזה חצי שנה, באיזה יום שבת לח אחד, הקשבתי לביצוע של שלום; יום אחרי זה חזרתי לנגן גיטרה (אחרי 13 שנים של הפסקה), ללמוד את "צרבת לזיכרון" ספציפית... הרגשתי שאני חייב למצוא עוד דרך להרגיש את השיר הזה מלבד להאזין לו או לשיר אותו.

למעלה