על צנחנית ב the marker

elraviv

New member
אין לו רצועות ירכיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה נראה כאילו אין לריג שלו רצועות ירכיים - או שהוא לובש אותן מתחת לג'ינס. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?

FlyingMoo

New member
מתחת לג'ינס, הסתכל היטב

בחלק האחרון של הקליפ רואים את זה בצורה נוחה יותר, זה מתחת לג'ינס שלו, באשר לשיקול, אין לי מושג בעליל... Moo

yyogev

New member
גרג גאסון לא מפגר...

הקפיצה המדוברת הייתה כאשר הריג קשור לו ליד ובנוסף היה עוד ריג מתחת לחליפה. ירון

Ron Miasnikov

New member
לא היה עוד ריג

מאיפה אתם ממציאים את זה? הבנאדם עם חולצת טריקו. אתה רואה שם עוד ריג? הריג אכן מחובר לו ליד. לדבריו כי אף אחד לא שילם לו מספיק כדי שיקפוץ בלי הכבל המחבר..

yyogev

New member
היה ב-Parachutist

הי רון, מה נשמע ? טוב, אני אתקן את עצמי - לא היה לו ריג מתחת לחליפה אלא רתמה. גרג גאסון סיפר על זה פעם כאן ירון

f r e e f a l l

New member
יש לי את הכתבה!

אבל לצערי הסורק לא עובד אני אביא למועדון בסופ"ש...

paradimension

New member
אך גלית איזה צניעות...../images/Emo67.gif

כזאת צניעות ואמינות עוד לא נתקלתי אז למען הצדק אני יעמיד כמה דברים על דיוקם... לגלית יש מעל 15,000 צניחות ולא 7000 כמו שפורסם
באליפות העולם שזכתה גלית במקום השני השתתפו בקטגוריית SKYSURF בנות 50 משתתפות ולא 3 כמו שחשבתם
עומר פרש מהדרכת צניחה לאחר העבודה עם גלית מכיוון שהרגיש שהגיע לשיא
אז גלית שמעתי שמבטלים את קטגוריית הSKY SURF אז אולי תוכלי לקחת מקום ראשון בשנה הבאה...ודרך אגב אם את עוברת על כביש החוף בדרך לחיפה תוסיפי לעצמך עוד איזה 500 צניחות בלוג בוק, עלי... נ.ב גלית ועומר מידן לנצח שתי נשיקות במצח.

danmordechay

New member
יש מצב שהיא חוזרת לצנוח ?

מה מצבה הבריאותי כעת? בכל מקרה אשמח אם תשימו פה את הכתבה המלאה לסטודנטים שבינינו שלא יוכלו להגיע לצנוח הסופ"ש

freekfly uri

New member
תודה ליטווין!!

לא רציתי להגיד שום דבר עד שלא קראתי את כל הכתבה (עוד לא יצא לי) אבל גם אני קצת חשבתי שגלית התבלבלה בעובדות חשבתי שאולי זה ניסיון שיווקי למשהו... אבל חיסוס!!! 7000 צניחות?! אפילו לליאור פרינס אין כל כך הרבה והוא משכתב בלוג בוק שנים לפניה... נ.ב. שרון פרץ הסוופרית הכי טובה בישראל!!

noamk

New member
ועכשיו ברצינות....

היו לה 7000 צניחות בזמן הכנת הכתבה. בין כתיבת הכתבה לפרסומה, נוספו עוד 8000. וזה אומר שבפרק הזמן הזה היא הספיקה לעשות את קו תל-אביב\חיפה כ-16 פעם. או בפשטות - 8 נסיעות הלוך ושוב. שזה בהחלט אפשרי. (קרעת אותי במשפט האחרון.)

למעלה