על פרשת דרכים

אביתר 31

New member
על פרשת דרכים

שלום לכם חברים יקרים. אני בן 31 בעוד כחודש ואני כעת עורך חשבון נפש רציני עם עצמי. גדלתי בבית חרדי, דיברתי אידיש ולמדתי במוסדות שחורים לחלוטין. בגיל יחסית מוקדם גילתי את הנטייה המינית שלי ובעקבות כך הגעתי בסופו של דבר לכלל החלטה בגיל 21 שאני עוזב את העולם החרדי והופך לחילוני. כיום, לאחר שניסתי, בדקתי ומימשתי את כל מה שרציתי אני נמצא בפני שוקת שבורה. העולם החילוני אמנם קוסם מאוד כלפי חוץ, אך בתוכי פנימה יש בי ריקנות אדירה. אני מסודר היטב היום, יש לי תואר אקדמי ומקצוע טוב, אך אינני מאושר. לאחרונה צצה בי המחשבה לערוך "אחורה פנה" ולנסות לחזור "למוטב" ולהתחתן עם בחורה. אני חושב שאולי הדבר יהיה קשה, אך הוא אינו בלתי ניתן להשגה. הייתי רוצה מכם עצה, או מידע על מישהו שחווה תהליך זה והצליח "להשתקם" ולהקים משפחה וכן לשוב "לצור מחצבתו". בברכת "לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה" שבת שלום וכל טוב.

SimsY

New member
צר לי לאכזב אותך

אתה לא "יכול לחזור" כי אתה לא יכול לחזור למקום שמעולם לא היית בו. אתה יכול ללכת לאמלל בחורה כי לא תוכל להעניק לה אהבה - אתה יכול ללכת לאמלל את עצמך - אבל בסופו של דבר את הדין אתה תיתן כי תחייה את האומללות הזאת ביום מן הימים.

mendy770

New member
היי אביתר אני עשיתי מסלול דומה

היום אני נשוי באושר עם ילדים אך לא עזבתי לגמרי את נטויותיי המיניות אני חי באמצע ומאושר עם זה העולם ממש מחייך אליי היום אני בן 35 ואומר לך שעבדתי על זה די קשה אם תרצה פרטים לגבי הדרך והתהיות שהיו בדרך ועל הצעדים שעשתי לחיות בשלום עם שני העולמות שלח לי מייל ואהיה אתך בקשר [email protected]

dkey

New member
הצרה שלך אינה סיבה לאמלל אישה

חובה לספר לאישה שאתה הומו דבר שמוריד את הסיכוי שתמצא אישה. וגם אם תמצא, אתה תהיה עוד הרבה פחות מאושר מאשר היום שכן האשה לא תספק לך דבר ממה שאתה צריך (ראה למשל את הברנש מעלי שמציע לך ללא בושה להתחתן ולהזדיין מהצד). אם משפחה אתה חפץ, ישנם לא מעט נשים שמחפשות ללדת עם גבר בלי מסגרת נישואין (הורות אחרת). ישנם כמה פורומים בנושא. לדעתי את האושר תוכל למצוא רק עם גבר. בהצלחה

SmartToyBoy

New member
dkey ידידי

למרות שאתה (כנראה) צודק בעניין mendy , אתה לא יכול לקבוע שאותו אדם "נואף" ו"נשוי ומזדיין מהצד" - אולי יש לו איזשהו הסדר עם אשתו? אולי המצב הוא לא כפי שאנחנו חושבים? ועדיין גם אם כן, אני לא חושב שהציניות הזאת כלפיו מועילה. יש עוד דרכים להביע ביקורת. יום טוב

dkey

New member
נטל ההוכחה עליו

הסיכוי שאישתו יודעת שואף לאפס. הייתי מצפה מאדם שאישתו יודעת להתנהל קצת אחרת ולא לאוורר את זה כך בפומבי תוך המלצה גורפת. מחקרים ורבנים מעידים שאושר אין במשפחות אלה. האישה בעצם עגונה כל חייה ולרוב לא יודעת כלל מה רע בה. הסיכוי שאישה תתיר לבעלה לטייל בגנים ובאתרי צ'אטים ובו זמנית לחיות איתה חיי אישות (שבין השאר תוצאתם ילדים) הוא שוב... שואף לאפס. וכמובן הילדים רואים הכל גם אם דברים לא נאמרים. מדובר במשפחות שבהן הילדים לא יזכו לראות אינטימיות בריאה בין ההורים אלא זרות וניכור.

mendy770

New member
טוב שוב פעם מדברים בלי להבין

א. אני דו מיני וכל אחד יכול להיות כזה עם טיפול מתאים היום אני נמשך לנשים לא פחות מגברים ואישתי נהנית יותר מכל אישה אחרת אז אין רע להנות מכל העולמות ההיפך מה שצריך זה לפתוח את הראש ולא להיות מקובע בארה"ב זה מאוד מקובל אצל חרדים "הומואים" אבל כרגיל עד שזה יגיע לחברה המקובעים בארץ יקח כמה שנים ובנתיים אתם מזדקנים והסיכוי למצוא אישה גם קטן היום יש לי 3 ילדים ומשפחה מדהימה ואם לא הייתי עושה את הצעד היום הייתי מצטער אבל היה מאוחר (אני בן 35 היום) ודתי לא פחות טוב מאנשים פה

dkey

New member
בא להקיא ממה שכתב

שיתן לי את הטלפון של אישתו. אני אשמח לספר לה את מה שלא אמר לה עד כה ואחר כך לשאול אותה מה דעתה על חיי הסקס שלהם ועל כך שבעלה מחפש כל היום זיונים עם גברים. ואגב, עוד לא נולד הנמר שהחליף חברבורותיו.

SmartToyBoy

New member
טוב אין לי עוד מה להוסיף...

אם תרצה אפשר בכיף לדון בזה במקום אחר (:)

למעלה