על פרשת דרכים

ducki

New member
על פרשת דרכים

יאיר שלום! נולדתי בתאריך 3.12.68 בשעה 23.50 בתל אביב. אני פונה אליך בנושא שבוער ונמצא על סדר היום שלי. השכלתי היא 12 שנים+בגרות ואני עוסקת בתחום המכירות. אודה לך על מענה לגבי התחום הזוגי, התפתחות במקום העבודה וכיוון ללימודים גבוהים. בנוסף, התחילה לחלחל בתוכי המחשבה לגבי שינוי שם וקשה לי עם הידיעה ששמי הנוכחי יעלם. מה עושים? האם כדאי לי להוסיף שם נוסף ובכלל? תודה

תשובה

לגבי כוון ללימודים - הוסיפי את הדברים שמעניינים אותך, ואשמח לעזור לך לבחור. שאר הדברים - הכוון הזוגי, התפתחות בעבודה וכו´ הם באחריותך ובשליטתך, ולא באחריות אף אחד, מה גם שהפורום אינו מעניק תחזיות מכל סוג שהוא. לגבי השם - זו כבר נומרולוגיה, יקירתי, והיא לא בפורום הזה.

ducki

New member
על פרשת דרכים

יאיר בוקר טוב! קודם לכל אני מודה לך על התיחסותך המהירה לעניני. כמו שציינתי קודם אני עוסקת בתחום המכירות מזה כ-10 שנים ובסה"כ נהנית, מצליחה ומוערכת ע"י המנהלים שלי. העבודה דורשת אנרגיות רבות ואפילו היתה "נפילת מתח" והפסקתי עבודתי בתחום לשנה בה למדתי "מזכירות רפואית" אך מצאתי עצמי חוזרת שוב לתחום המכירות ואפילו באותו מקום עבודה קודם. כמו בכל תחום בו עסקתי אני מוערכת מאוד במקום עבודה זה (קיבלו אותי חזרה)ומצפים מממני ליותר מבחינת ניהול וכו´. נרשמתי ללימודי מינהל עסקים אך לאחר הסמסטר הראשון פרשתי-פשוט לא התחברתי לצד החישובי הקר אך אני שלמה עם הצעד למרות הרגשת הכישלון?. מאוד מעניין אותי תחום ההדרכה, להיות מוכרת בתחום, הקשר עם אנשים מבוגרים (כך שלהיות מורה-לא בא בחשבון). נא עצתך. (מקווה שהמגילה שרשמתי, לא מכבידה על הבוקר) תודה.

ducki

New member
על פרשת דרכים

יאיר הי! לחדד יותר את תחומי הענין שלי- מענין אותי תחום המאחורי הקלעים במכירות, שפת גוף, יחסי אנוש. (אני אוספת אפילו מאמרים מענינים בנושא). כשציינתי עבודה עם אנשים מבוגרים הכוונה לדוגמא למקבלי החלטות בחברות ולא רק -פשוט להיות בלב הענין, להרגשת "חשיבות" וכו´. אני די מוצאת עצמי מחזקת אחרים ריגשית בעבודה ונותנת הכוונה ל"איך". תודה

תשובה

התחום הטיפולי יכול להעניק לך את התשובה. ללא ספק יש לך את היכולת וגם הרצון לעזור לאנשים אחרים, וגם הכלים לעשות זאת. השאלה אם תתני לעצמך את הלגיטימציה בכך שתלכי ללמוד את זה, או תשארי בתחומים הטכניים יותר. טיפול יכול להיות קשור לרפואה אלטרנטיבית, או ליעוץ כזה או אחר, בתחום הפסיכולוגיה למשל.

ducki

New member
על פרשת דרכים

יאיש שלום מקווה שלא נשכחתי מאחור. מבקשת התיחסותך למיילים מיום שישי בבוקר. תודה

למעלה