על פרידות ורגשות

A לוןA

New member
על פרידות ורגשות

בעקבות איזשהוא קטע שהייתי עד לו בין בני זוג שנפרדו:

איזה קטע/תרגיל עשיתם או עשו לכם בני זוג ממורמרים לאחר הפרידה?

jocool

New member
בפורום שכן

מישהי שלא מצא חן בעיניה איך שנפרדנו החליטה לסגור חשבון איתי על גבי הפורום. מספר לא קטן מהקבועים של הפורום ידעו עלינו אבל לא רציתי להגיב על גבי הפורום כי זה היה אוטינג.
זה היה די מזמן אבל עדיין מרגיז כל הסיטואציה שמישהו בוחר לכבס את הכביסה המלוכלכת בציבור.

A לוןA

New member
ה"כביסה המלוכלכת"

כללה גם פרטים על מה קרה בינכם?
אם היא כתבה רק על איך היא מרגישה, זה לגיטימי.
אם היא עירבבה גם פרטים על מה ואיך קרה שם... זה כבר עניין אחר (אבל זה חלק מהסיכון בלנהל מערכת יחסים ששוזרת וירטואליה ומציאות, לא?)

jocool

New member
לצערי

הכביסה המלוכלכת כללה גם את פרטי הכביסה.
אחרת שתשפוך כמה שהיא רוצה זו זכותה המלאה.

Cגלית

New member
לא יאומן

עד כמה נמוך יכול להגיע רוע, אני לצערי הייתי בהלם, לא תיארתי לי שהייתי עם אותו אדם.
מעניינים כספיים, עד לכלוכיי ביבים.

A לוןA

New member
"בשלושה דברים

אדם ניכר - בכוסו ובכיסו ובכעסו." (מסכת עירובין דף סה)

A לוןA

New member
שנאמר

"יודע צדיק נפש בהמתו" (משלי י"ב, 10)

(A לון, בפרץ של פרקי אבות...)

A לוןA

New member
הקטע שלי

כשנפרדתי ממישהי ישבנו וסגרנו את כל ענייני הכספים, דירה (מושכרת) וכו' וכו' (סהכ אחרי 3 וחצי שנים מצטברים אי אלו דברים...)
מאחר ואני הייתי הצד העוזב, והרגשתי גם ככה לא משהו עם עצמי על העניין, השארתי שם הכל- מחשב, טלויזיה סלון וכו' וכו' (היא גם נשארה בדירה ולקחה על עצמה התחיבויות של ארנונה, כבלים, טלפון וכו' שהיו על שמי)

רק דבר אחד נשאר שם לדיון- חדר שינה חדש שקנינו חודש וחצי קודם ב ה מ ו ן כסף ומספר תשלומים לא קטן שירדו מכרטיס האשראי שלי. הצעתי לה הצעה (הוגנת לטעמי)- לשלם לי את יתרת התשלומים (על ה-2 הראשונים ויתרתי) ולהשארי את חדר השינה, או שאקח את חדר השינה אלי ואמשיך לשלם עליו. היא החליטה שהיא רוצה אותו.
חודשיים אחר כך (ואחרי שקניתי חדר שינה חדש בדירה החדשה כמובן) כששאלתי אותה (באחת משיחות הטלפון האעלק-נישאר-חברים) מה קורה עם הכסף של חדר השינה- היא הפטירה בנון-שאלאנט "המממ... אני מציעה שנמכור אותו ביד 2 ונתחלק בכסף"...!!

(שלא לדבר על זה שחצי שנה לאחר הפרידה אבא שלה התקשר אלי וטען שאני חייב לה כסף על הקנסות שהיא שילמה בעקבות התנתקות מוקדמת מכבלים/אינטרנט/טלפון וכו')

פחחח

סהכ

נפרדתי מהאקס שלי ממש בטוב והיה ברור לשנינו שאנחנו עושים את המקסימום גדי לאפגוע בילדים או לריב מולם.

אבל לפני שנה, כשחזרתי מארהב עם שני ילדים אחרי טיסה ארוכה, הוא אמר בהתחלה שיבוא לקחת אותנו מהשדה. אחרי שעתיים התקשר להגיד שבעצם אין לו מקום בשבילי באוטו כי הוא בא עם זוגתו והילדה שלה..
אז הוא יקח את הילדים ואני כבר אחזור בכוחות עצמי הביתה!
מיותר לציין שלא הסכמתי.
אחכ היה לו ממש לא נעים לבקש את הנעליים שהבאתי לו..

מאז אותו מקרה הבנתי שהאיש לא מתייחס אליי כמשהו בעל רגשות.

A לוןA

New member
אני ניסית לחשוב

מה בכלל יש לו להביא את זוגתו והילדה שלה למפגש איתך ועם הילדים בשדה התעופה
התסריט שהיה לי בראש הוא:
1. הוא אכל ממנה סרטים על זה שהוא הולך לפגוש אותך
2. היא לא הסכימה שהוא יסע לראות אותך לבד= היא באה איתו
3. קשה למצוא ביביסיטר לילדה= היא באה איתם
| |
הילדים באים איתי ואת נוסעת במונית.

אם זה התרחיש, אז זה לא שהוא לא מחשיב אותך, אלא שהוא חלש מולה.

בכל מקרה, מעמיד אותו באור לא משו...

למעלה