על פנטזיות ושות'

AdamP

New member
על פנטזיות ושות'

ידוע שאחת הפנטזיות הכי גדולות של סטרייט היא להיות עם שתי נשים ביחד... עכשיו - אם החברה שלכם הייתה מסכימה להיות עם עוד מישהי יחד איתכם בתנאי שגם אתם תהיו קודם כל עם מישהו ביחד - הייתם מסכימים?

Linkey-Whinkey

New member
במילה אחת

לא! עכשיו לא שחלילה מזיזה לי בגרוש החברה, פשוט אחריי שאני אחלוק מיטה (או שירותים, או ספה) עם גבר אחר, אני לא חושב שאהיה מסוגל ל.... נו... לתפקד.... כשידיע הזמן לשתי נשים, וחבל. מה שכן, הייתי אומר לחברה שלי שאני מסכים בתנאי שעושים עם שתי נשים קודם, ונפרד ממנה ביום שאחריי..

זה מה שהחברה (מאתמול היא לשעבר...)

שלי ניסתה לגרום לי... היא בקטע גם של בנות וגם של בנים (עם העדפה לבנים) אז כשביקשתי ממנה לצרף חברה היא אמרה לי בתנאי שאתה מצרף חבר קודם, בקיצור - רצתה קודם עם 2 בנים לפני 2 בנות...

ראאאאאאאאאאאבק!!!!!!!...

אני עיווווווווווווווווווווווווווווווווווווור!!! שולת?...

AcE666

New member
שולת!!1*

אני מבקש... אם כבר אז תכתבי נכון... שולת!!1

הנה הנה

שׁוֹלֶת!!! - לא, זו לא שגיאת כתיב (אל תטרחו לתקן). סלנג מדבק שמשמעותו: ממש, אבל ממש, אבל ממש ממש, שולט. (אבל ממש!). הביטוי לא מתייחס לשליטה במקומות או בדברים, כמו ב"סדאם חוסיין שולט בעיראק", אלא מתייחס לדברים או אנשים שולתים. כגון: "המילון הזה הוא מילון שולת!!1". הזכויות למילה ההיסטרית הזו שמורות לאתר "עין הדג" ולשרה (face="times new roman">sarah) שהביאה עימה את הבשורה על המילה המפוצצת הזו לפורום

למעלה