על פי תקנון הפורום.......

עוד קצת בדיחות...

4. תמיד כשאתה מדבר עם מישהו על נושא מסויים (צבא , חו"ל) ואתה מזכיר מישהו שקשור לנושא הזה, אתה תציג אותו כ"חבר שלי" אפילו אם אמרת לו שלום רק פעם אחת בחיים . 5. יש את הקטע שלא ברור איך מתחילים לאהוד קבוצת כדורגל או כדורסל, חוץ מהמקרה שאתה אוהד את הקבוצה של העיר שאתה גר בה . לפי מה לעזאזל אתה קובע איזה קבוצה לאהוד ? 6. תמיד כשאתה שואל מישהו אם הוא ראה סרט מסויים שלא יצא לו לראות, הוא יגיד לך: "לא,אבל שמעתי עליו"- למי אכפת?! גם אני שמעתי עליו, בגלל זה שאלתי .
 
מרציאנו ח"כ מבטיח... או שלא!

חבר'ה. מרציאנו כבר מספר ימים ח"כו אלמוני מלוד ו ולא שמענו על פעילותו להצלת העיר לוד כפי שהבטיח. כלומר הדחתו המידית של רגב... אולי בעצם אני תמים. מה אני מצפה שמרציאנו יכבד את הבטחתו?
 
ולתומי חשבתי, הנה היא רק עשתה עצמה

כזו חסרת תאים אפורים - והיא לא. היא רצינית, חכמה, מבינה, סובלנית, פמיניסטית, שובניסטית. זוהי התדמית שנסתה לשוות לעצמה. כניראה שאנחנו האהבלים והתמימים שכך חשבנו.
 
למעלה