על פי דעת הקהל...

יאמייקה

New member
על פי דעת הקהל...

אני רוצה לשמוע את דעתיכם... מה אתם חושבים על חו"ל? האם יש ארץ שאתם רוצים להיות בה ועוד לא בקרתם בה? האם אתם רוצים לרדת מהארץ? יש לכם ארץ אחרת או שאין כמו ישראל? שלום בישראל, הגיוני או חלום? שוטו!

בעכרי ולצערי ביקרתי בחו"ל

לא מרצון ומסיבות שלא עליכם.. אני לא מתכוונת לדרוך שם שוב גם לא בצחוק בשום מדינה אחרת. לא חסר לי כאן כלום ובאמת אין כמו ארץ ישראל. היא יפה והיא שלנו! שלום? לא הגיוני ולא חלום.. נחמד לי עם אקשן מידי פעם. אין לי ספק שהכל מהלכים שהקב"ה מסדר לנו. אני סומכת עליו שכשיגיע לנו שלום- יבוא שלום עלינו ועל כל ישראל /tapuzforum/images/Emo13.gif ולתפארת מדינת ישראל /tapuzforum/images/Emo3.gif

יאמייקה

New member
אענה

לא חושבת, יודעת! תלוי איזה ארצות, תלוי לכמה זמן והכל תלוי... לבקר באלי בג'מייקה (מסיבות די מובנות). וגם יהיה נחמד לעשות סיבוב של שבועיים בערך באירופה. לרדת מהארץ? בשום פנים ואופן! בשבוע הקרוב התגשם חלום שלי מזה 8 שנים, ואעבור שוב לגור בארץ. ש-ו-ם ארץ בעולם לא מעניינת אותי חוץ מישראל! וכמו שכבר כתבתי, לא היתה, לא תהיה ואין ארץ כמו ישראל! למרות שכן, יש כמה מקומות מדהימים, שאת הנופים בהם אין בארץ... שלום=חלום!

רiעה צxן

New member
אממ

הייתי רוצה להיות בסין, הודו, אולי גם אנגליה. אבל לא נראה לי שאני הולך לעשות את זה... אני לא יוצא מהארץ. אין כמו ארץ ישראל. אולי בגלל שלא הייתי במקומות אחרים עדיין... ובקשר לשלום. אני לא מאמין שיהיה שלום עד ביאת המשיח..

Liron1005

New member
אני

מאוד נהנית להיות בחול. גרתי באנגליה במשך שנה וקצת, הייתי בצרפת פעמיים, בספרד פעמיים, באיטליה ובפראג.. ארץ שלא הייתי בה והייתי מאוד שמחה לבקר בה היא ארצות הברית. אני חושבת שגדולים הסיכויים שאני אגור בחו"ל בשנים הקרובות. אני לא מתה על הארץ, ממליון ואחת סיבות.. ושלום לא יהיה. אין מצב.

Silly Wisdom

New member
דעתי:

מה אתם חושבים על חו"ל? נחמד- אבל אין כמו הארץ... האם יש ארץ שאתם רוצים להיות בה ועוד לא בקרתם בה? כן- הייתי בלונדון- אבל הייתי ילדה קטנה- אני רוצה לטוס כנראה שנה הבאה. האם אתם רוצים לרדת מהארץ? לא ממש אולי לשנה- לא יותר מזה. יש לכם ארץ אחרת או שאין כמו ישראל? אין כמו ישראל בעולם- ארץ שיש בה הכל מכל כל! שלום בישראל, הגיוני או חלום? חלום- עד ביאת המשיח...

למעלה