על פחד מחשיפה

aPeach

New member
על פחד מחשיפה

שלום לבאי הפורום.

היום פורסמה במאקו גברים (ראיתי ששמתם קישור מטה) כתבה חביבה על הדאנג'ן להדיוטות, מעין "בואו נלך לגן חיות ונסתכל על הקופים", אבל לדעתי עשו את זה בחן.

העניין הוא כזה. אני מכירה היטב, אישית לוחצת, את אחד מהכתבים האלו. אמנם לא התראינו שנים אבל היא/הוא היו מזהים אותי על בטוח ומשם הדרך לאוי ואבוי קצרה כי אנחנו שנינו מאותו הכפר.

פתאום הבנתי שבריחה קצרה שלי איתו לדאנג'ן, התלבשות איך שהוא רוצה והתנתקות מהמציאות לערב אחד יכולה להיגמר רע, רע מאוד.

מישהו נתקל בסיטואציה כזו בעבר? למישהו יש עצה בשבילי? הבוס אומר שככה זה, והסיכון הוא בילד-אין, ואם הם רואים אותי, גם אני רואה אותם וזה מנטרל את האיום.

מה דעתכם?

Whip

New member
תלוי במידת הנזק הפוטנציאלי

אם אין סכנת "סחיטה" עקב הידיעה שהיית שם (נניח כשאדם פנוי/הולך בידיעת זוג\תו) אז אין בעיה. אז ראית אותי במועדון קינקי, ביג דיל, וכמו שאתה ראית אותי שם - אני ראיתי אותך.
אם יש סכנה ל"סחיטה" מסוג כלשהוא, הייתי נזהר.
בגלל זה הלכתי בעבר לדיוה, כשהיתה מקום לאנשי הקהילה בלבד. אחרי שפתחו את המועדון לכולם וראיתי את הונילים הבוהים, הבנתי שהמאזן "ראית אותי-ראיתי אותך" השתנה והפסקתי ללכת (ומאז - רק למפגשים מיועדים, של חברי הקהילה בלבד. גם יותר בטוח, גם יותר נעים, בלי ונילים מריירים)

UltraL

New member
ניהול סיכונים או להשאר בארון

בדסמ זה סוג של ארון כמו הומוסקסואליות שהיום הרבה יותר מקובלת מלפני 30 שנה.

הנחה 1: מסיבות לפי הרשמה מראש יותר סיכוי שיבואו אנשים מהקהילה שמבינים את הצורך בדיסקרטיות
הנחה 2: את מגיע לשם עם בן זוג חוקי , זאת לא תהיה סיבה לסחיטה
הנחה 3: לא פשעת וכן חטאת. בתי הכלא מלאים באנשים "צדיקים" ששומרים תורה ומצוות ורואים בכל התפתחות מינית חטא נוראה
אבל לא חושבים ששוד אלים, רצח, סחר בסמים או סחר בנשים זה חטא כ"כ גדול כמו אנשים שעושים קצת כיף במועדון.

matteryou2

New member
ישראל זאת ארץ קטנה

וכך זה יישאר.
לפני כל אדם שאני עומד להכיר בקהילה, הלב שלי דופק בפראות.
לא משנה אם זה במסיבות פרטיות, אירועים מיועדים לבדס"מ או בדאנג'ן (שמילא לא הולך אליו).
אבל זה מה שיש.
מה נשאר לעשות חוץ מלחייך ולהמשיך הלאה?

UltraL

New member
לא ממש קשר לקוטן

אנחנו די באמצע בטבלת המדינות ב OECD מבחינת כמות האוכלוסין
http://stats.oecd.org/Index.aspx?DatasetCode=POP_FIVE_HIST

השאלה היא ליברליות לאומת שמרנות
בהקשר הזה, יגידו האופטימיים שאנחנו כמו אירלנד והפסימים שאנחנו כמו לבנון.
פעם קראתי את ההוראות הגעה למאנץ' בדאבלין והיה משהו מאוד ממודר , הרבה יותר מכל מאנץ' בארץ
מה שמעיד על חברה מאוד שמרנית, יותר משלנו. וכן, באירלנד הכנסייה הקתולית שולטת בחברה והייתה למדינה האחרונה באירופה שאסרה באופן מוחלט על הפלות.

לאומת זאת ניו זילנד מדינה עם חצי כמות אוכלוסין אבל עם קהילה הרבה יותר פעילה ומעניינת.

אתם נשואים

ואין לכם סכנה בקטע הזה.
ואם מישהו ראה אתכם שם- גם הוא היה שם- לא??
&nbsp
תראי, גם בי זה יפגע מקצועית אם יהיה כתוב לי על הדלת "מיצי עושה בדסמ עם בן זוגה", אבל מסיבה בדנג'ן זה עדיין לא ציבורי באותה מידה.

Dan_Kap_

Active member
תתפלאי

אבל בעלי המקום הציגו את המקום, שהכניסה אליו מנוהלת על ידיהם, שהם מגדירים את הכללים בו כ"מקום ציבורי".
&nbsp
משמעות ההגדרה היא אין שום מניעה לפרסם צילום שלך במקום ציבורי.
&nbsp
כבר היה אירוע שבו בעלי הדנג'ן הזמינו כתב רכילות (גיל ריבה, לפני הימים של תוכנית הראיונות) למועדון שפגש מישהי שמוכרת לו מאד. למזלה, היא לא היתה הגננת או המורה של הילד שלו...
&nbsp
וכן, יש חוסר איזון משמעותי כאשר מי שמגיע למועדון איננו מכר מקרי שלך אלא עיתונאי או רכילאי.
&nbsp
לעומת זאת, כבר יצא לי לפגוש באירועים של הקהילה לקוח ועובדת שלי - היה משעשע כשכל אחד/ת גילה איזה כינוי מתאים לפנים המוכרים אחרי השלה של "מה את/ה עושה פה?"...
&nbsp

Whip

New member
מקרה אמיתי -

באירוע פרטי ומצומצם של חברי הקהילה הציגו לי חבר קהילה שלא פגשתי בעבר אך הכרתי את הניק,
ואנחנו מסתכלים אחד על השני ומזהים שלא רק שאנחנו גרים באותה שכונה, אלא שבנותינו לומדות באותה כיתה...
אז היתה מבוכה רגעית, אבל גם הידיעה (ההדדית) שמדובר בחבר קהילה - ושאתה יכול לבטוח בדיסקרטיות שלו....

בכללי אתה צודק

אבל אני עדיין לא חושבת שאני כזו אישיות חשובה שמעניינת כתבי רכילות..
&nbsp
בקיצור, אם אראה שם מישהו מהעבר זה ישמח אותי!

וגם אם כן -

זאת מסיבה בדאנג'ן.
הרבה מאוד אנשים הולכים למסיבות פטיש כי זה מאגניב (במלעיל), ובגלל התלבושות והמוסיקה.
יש לי חברת פייסבוק שמייחצנת בפרופיל שלה הזמנות למסיבות שם, קבל עם ועדה ומרק צוקרברג.

aPeach

New member
אני לא חוששת מסחיטה

ואנחנו אכן נשואים, אבל הידיעה שבני כיתה לשעבר, קולגות בהווה, או סתם "מכרים" יעבירו בניהם את הידיעה ש"זאתי" מסתובבת במועדוני בדסמ עם קולר ומחוך עושה לי צמרמורת...

אני רק מודה לאלוהי הקינק באשר הם שלא ביקרנו במועדון באותו הלילה בו היו שם הכתבים.

אנשים רבים צועדים

במצעדי גאווה סתם כי זה כייף וצבעוני, בלי להתנצל ובלי להסביר.
בעבר - סטרייטים במצעדים היו באים עם שלט "אני סטרייט ואני תומך!" - בין אם כדי לתמוך ובין אם כדי להגיד "אני לא בעסק, רק תומך".
כיום יש פחות ופחות שלטים "מתנצלים" כאלה.
אני גם מכירה זוג שפוקד מועדונים וגם אירועים בדס"מיים מבלי להתנסות בזה בעצמם.
&nbsp
הרבה אנשים עושים היום דברים כי זה מגניב או כי הם תומכים או כי הם אוהבים את האווירה וכן הלאה - וזה משהו די ידוע.
אז תמיד אפשר לפטור את זה ב"כן, זה נראה לנו מגניב ואנחנו אוהבים את התלבושות" ולנפנף את זה. את תמיד יכולה להגיד שאהבת את "50 גוונים" אז בא לך לראות את "האנשים האלה" במציאות

&nbsp
אצלי יש כמה אנשים קרובים לי יותר או פחות שיודעים עליי והכי מדהים - קולגה אחת מהעבודה שלפי משהו שהיא נתנה לי - אני בטוחה שהיא פשוט ניחשה. היא אחת הנשים הכי מגניבות ומדהימות שאני מכירה, אז זה ממש לא עשה גלים, והיא גם לא רכלנית אז זה לא עבר הלאה. מה גם שזה כנראה לא אישו רכילותי בשבילה, מרוב שהיא מקבלת את זה כנורמלי, כנראה...

A לוןA

New member
זה הרבה יותר גרוע בראש שלך מאשר במציאות

יצא לי להיפגש עם מישהו שהיה שכן שלי במשך כמה שנים
מכיר מישהי שיצא לה להיפגש עם המרצה שלה, או שתי חברות ילדות שפתאום נפגשו באחד האירועים
אז?
אם מדובר רק על החשיפה הבדסמית (ולא מעורבת כאן בגידה וכו')- הסיכוי שתפגשי מישהו שאת מכירה הוא נמוך ביותר (לי, עם כל האנשים שאני מכיר בתחום ועם כל האנשים שאני מכיר מחוצה לו- יצא להיתקל רק הפעם ההיא שמוזכרת מעלה)- וגם אלו שתפגשי, הסיכוי שמישהו ירצה לעולל לך רע ולעשות עם זה משהו הרררררבה יותר קטן
בקיצור- לדעתי הסיכוי שתפגשי מישהו שאת מכירה (סיכוי נמוך מאוד, כאמור) ושאותו אחד גם ירצה להפיץ את השמועה ולפגוע בך (עוד יותר נמוך) קטן משמעותית מהסיכון שאת לוקחת כשאת נוהגת למסיבה, נניח..
&nbsp
וגם אם נגיד חו"ח יקרה המקרה, ויפגע בך ברק בזמן שאת מחזיקה את הטופס הזוכה של הלוטו- תמיד את יכולה להגיד שסתם קפצת במקרה, שחברה גררה אותך, שלא ידעת מה זה בכלל ובמקרה הכי נוראי- להגיד- "כן, אני יוצאת לשם לפעמים. יש למישהו בעיה עם זה?"

ordol

New member
ומה אם מישהו

מהעבודה שלך למשל רואה אותך במקרה ולמחרת כל המחלקה שלך יודעת מזה ? תסריט לא נעים בכלל, בלשון המעטה, אני דווקא מאוד יכולה להבין את החששות של aPeach. ברוב המקרים, אתה מעוניין לשמור על הפרטיות שלך.

A לוןA

New member
התייחסתי לזה

הסיכוי שתפגשי שם מישהו שאת מכירה הוא נמוך מאוד. לי זה קרה פעם אחת בכל השיטוטים שלי בבדסמ הישראלי.
הסיכוי שתפגשי שם מישהו שאת מכירה וגם יהיה לך אכפת ממה שהוא חושב הוא נמוך הרבה יותר (אם פגשת את המרצה שלך מהאוניברסיטה מלפני 10 שנים- נו.מילא)
הסיכוי שתפגשי שם מישהו שאת מכירה, יהיה לך אכפת ממה הוא חושב וגם ירצה לעשות במידע הזה שימוש לרעתך הוא כל כך נמוך שהוא פשוט זניח.
תוסיפי לזה את מאזן האימה- אם הוא רואה אותך שם זה אומר שגם הוא שם- ואת מבינה שהסיכון קיים, אבל הוא כל כך נמוך שלא שווה להיכנס בגללו לסרטים.

newcharm

New member
ניתחת פה עמוק מידי משהו פשוט שהיא רשמה..

הדוגמא של מישהו מהעבודה מצוינת.
אם אתה פוגש שם מישהו כזה קיים סיכוי לא מבוטל שלמחרת איכשהו אחרים במשרד יידעו על כך
ולא תוכל להתנחם בכך 'שגם הוא היה שם'.
&nbsp

A לוןA

New member
שוב-

האם יכול לקרות שתפגוש מישהו מהעבודה ולמחרת כולם ידעו מזה?
כן
האם סביר שזה יקרה?
לא.
למה?
כי סביר שלא תפגשו כאלו בכלל
ואם כבר פגשתם- סביר להניח שהאדם הממוצע שיראה אותך שם ירצה לשמור על הפרטיות שלך ולא ירוץ לפגוע בך בכוונה
וסביר להניח שהוא לא ירצה בעצמו להיחשף לשאלות של "מה אתה עשית שם?"

newcharm

New member
עצרתי ב 'לא' של האם סביר שזה יקרה

כן, לדעתי בהחלט סביר שזה יקרה.
אני לא יודע מה מעשיך כיום ספציפית או איזה מקומות עבודה הכרת בעברך
אבל מאוד סביר שבמקומות עבודה 'גדולים' יהיו גם כאלה שאולי פוקדים מקומות כאלה.
(וזה בעצם גם קצת פתיח לשאלה שמיצי העלתה. תיכף)
&nbsp

והמישהו מהעבודה

יספר שהוא היה בדנג׳ן במקרה כי הוא בכלל חיפש חבל לקשור את מזרון הקמפינג לגג וחשב שהוא ימצא שם?
נו באמת, אנשים לא מספרים דברים כאלה כי הם חוששים לפרטיותם בדיוק כמוך.

למעלה