על פדיוס

מצב
הנושא נעול.

the shir

New member
על פדיוס

על פדיוס
רציתי לשאול על מסלול זה האם יש צורך ברופא מהארץ שיפנה אותי לפדיוס או שניתן באופן עצמאי לפנות למקום ולהתחיל טיפול?

היי שיר,

על פדיוס
רציתי לשאול על מסלול זה האם יש צורך ברופא מהארץ שיפנה אותי לפדיוס או שניתן באופן עצמאי לפנות למקום ולהתחיל טיפול?
היי שיר,
צריך בהחלט רופא, ולו רק כזה שיעזור לך ליצור סינכרוניזציה בין המחזור שלך לזו של התורמת, ויעשה לך אולטרסאונדים לעקוב אחרי הרירית ויתן לך את ההורמונים הרלונטיים וכו'. הרופא ממש לא צריך לנהל את התכתובת שלך מולם. מרגע שיש רופא בתמונה את יכולה לעשות זאת לבד- כל התיאומים וכל ההחלטות. בהצלחה אוריינית

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

על פדיוס
ברוכה הבאה

tanit1

New member
אני נעזרתי רק ברופא נשים אישי

ברוכה הבאה
אני נעזרתי רק ברופא נשים אישי
ועבדתי לבד מול מכון. הרופא עשה לי בדיקות דם לפרוגסטרון ואסטרדיול וגם אולטרסאונד לבדיקת רירית . זו פשוט היתה הפעם השלישית שלי ואני מכירה אתמה שצריך. Tanit

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

על פדיוס
ברוכה הבאה
ו

בטיפול הראשון עבדנו מול רופא שהם "מכירים" בשני היינו בקשר ישיר איתם ורופא שלי הכין אותי- הם רק רצו "לדבר" איתו פעם אחת (לצוןרך העניין- מייל הספיק)- כדי לוודא רצינות ואחריות.

the shir

New member
תודה רבה על העזרה

ברוכה הבאה
ו

בטיפול הראשון עבדנו מול רופא שהם "מכירים" בשני היינו בקשר ישיר איתם ורופא שלי הכין אותי- הם רק רצו "לדבר" איתו פעם אחת (לצוןרך העניין- מייל הספיק)- כדי לוודא רצינות ואחריות.
תודה רבה על העזרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה