על עצמי

מיר11

New member
על עצמי

נתבקשתי לכתוב על עצמי על ידי מנהלת הפורום אני אלמנה 4 שנים שהם נצח לאחר 35 שנות נישואין מופלאות שנגמרו כך באמצע החיים . יש לי שתי בנות נשואות שלא מתגוררות בארץ כך שאני ממש לבד בימים אילו חל יום הזיכרון לבעלי כך שימים אילו קשים במיוחד כי אני צריכה לעבור הכל לבד קשה מאוד האמינו לי. מה אגיד הבדידות זה דבר קשה מאוד.

yamkachol

New member
על עצמי.

התאלמנתי לפני כשנתיים אחרי 15 שנות נישואין. נשארתי עם 5 ילדים בגיל בי"ס. אני משתקם ומשקם את המשפחה. רואה את חצי הכוס המלאה. מאמין בי ובילדים.

ברוכה הבאה מיר

מיר שמחה להכרך הצטרפי נא אלינו,הקפהעל חשבון הבית . אני לבד כבר 3 שנים ,אלמנה-מילה קשה לא יכולה לחשוב על עצמי כאלמנה , שני ילדים,יתומים?..מנסה להיות אמאבא,למלא את החסר , בעלי נהרג בתאונת דרכים .בפתאומיות והכאב גדול מלווה אותי יום יום ,אבל אין זמן לשקוע,צריכה להיות אמאבא, לפרנס,לנהל בית ,ללטף, לחבק,לחנך,להעמיד גבולות... וכל זאת לבד ...בודדה בית עם ילדים , בודדה ומוקפת במשפחה גדולה, בודדה בתוך המון אנשים באירוע,ומתגעגעת... ויחד עם זאת לובשת מסכה וממשיכה לחיות. וכעט נכנס גברלחיי מרחפת, מאושרת ... ועדיין מתגעגעת

מיר11

New member
שמחה לקבל עידוד

שלום לך ליטל לפעמים אני לא יודעת מה קשה יותר מה שבטוח לכולנו קשה מי בגידול ילדים ומי עם התמודדות עם הבדידות אני יכולה לספר לך שמאוד קשה להכנס לבית ריק אין עם מי לדבר או להחליף דעות, מות פתאומי הוא באמת קשה לא צפוי מקבלים בום אחד גדול, אך למעשה שום מוות לא צפוי גם אם חולים ובעלי היה חולה קשה מאוד לא רציתי לחשוב על מוות הדחקתי זאת למרות שבתת מודע ידעתי שזה עשוי לקראות אך לא רציתי להאמין. התמודדתי עם מחלתו יחד איתו ולבד כי כפי שכתבתי בנותי לא בארץ כל אחת מסיבתה אנני יכולה לומר להן איך והיכן לחיות את חייהן. היום מלאו 30 למות אימי ובשבוע הבא 4 שנים למות בעלי זה קשה מאוד כי ההתמודדות שלי היא עם עצמי, שמחה בישבילך שניכנס גבר חדש לחייך ומקווה שיהיה לך רק טוב, אני לא מצליחה לצור קשר חדש והאמת לא יודעת היכן . שיהיה לך לילה טוב. מיר11

מיר יקרתי מה זה לא יודעת איפה להכיר גברים?

המקום האולטמטיבי הוא מכון כושר ..ככה בטעות מכירים ..לא שוק בשר כמו במועדונים והרקדות ,שגם זו אופציה , ומקום נוסף הוא הרשת ,אל אזלוקחים סכונים ,ממליצהבחם לא לחפשלצאת לחוגים ,לטיולים ולמכון כושר הכיריות עם אנשים חדשים ותגיע גם אהבה . ועל להכנס לבד הביתה ..על כך כולנו שותפות בקושי ,אין עם מי לחלוק ,והחלל הרק הזה מעציב מאחלת לך המון שמחה . טלי

מיר11

New member
הים רגוע

טלי אני נימצאת בחדר כושר כבר 20 שנה רצוף עם הפסקה אחתה כאשר בעלי היה חולה מאוד מאז אני כמעט יום יום שם בערך 3 שעות מכאן אין ישועה. אני יוצאת לטיולים עם קבוצה אך יצא שכולם עם בני זוג או נשים כמוני בודדות, כנראה שאני לא משדרת עניין לכן לא מתקרבים מה דעתך? מיר

שמחה שהצטרפת

מקווה שתמצאי אוזן קשובה גם אני כמוך אלמנה מזה כשנתיים . מרגישה בודדה אפילו מאד אבל מוקפת בילדיי ובנכדיי וזה כנראה עושה את כל ההבדל. אזרי כוחות נפש וגוף ובטוחה שתנצחי את הבדידות.

מיר11

New member
תודה

אכן את צודקת כאשר מוקפים בילדים ובנכדים מעט יותר קל אני כאמור ממש לבד משתדלת לצוף לפעמים מצליחה יותר ולפעמים פחות ברור לי שאין לי הרבה ברירות.

ברוכות המצטרפות מיר ואיה.

מקוה שתצטרפי אלינו ותמצאי את מקומך במשפחה הנרקמת כאן . ולך איה ברוכה החוזרת טלי

itaf10

New member
מיר יקירתי

כמה שהגורל המשותף מאחד את כולנו האלמנות\ים. המקרה שלך הוא המקרה שלי בדיוק. (כתבתי לך מסר) במילה אחת "הבדידות" להגיע לבית ריק, אני מיד פותחת את הרדיו לשמוע שיתוף וקולות בבית. עשי כמוני. כל יתר הפרטים בדיוק כך אני מרגישה. שבת שלום

על עצמי

אלמנה ......אמאבא, לשלושת ילדינו .....גאה במשפחתי המתפקדת ...... בשנים האחרונות בחרתי במשרת לילה...המונעת ממני קידום אל מאפשרת לי יותר זמן עם הילדים .. יגדלו אתפנה להמשך לימודים ....היום הם במקום הראשון ...צריכה לצייד אותם לחיים ... משתדלת לגדל משפחה שמחה ...

תמר../images/Emo39.gifחשיבתך מצאה חן בעיני,קודם הילדים,

ואחר כך לימודים/קריירה, אני אמא+2 וסבתא+2 במשרה מלאה, ומרוצה מאד, אימי שנאלצה להאכיל 8 פיות היתה רוב הזמן בחוץ, לי היה יותר מזל,,היה לי בעל טוב ומפרנס טוב(גם דאג לי גם אחרי לכתו) והיתה לי ועדיין יש לי הזכות לגדל את יורשיי ,,

תמר יקרתי

עם את מאושרת בבחרותיך כל הכבוד.. תצלחי ותלמדי בהמשך ,יחד עם זאת אני בטוחה שניתן לשלב הורות עם קרירה , אבל כל אחד בבחירותיו

../images/Emo24.gifשבוע טוב וברוכה הבאה

היתרון בפורם שיש פה שיתוף ובכלל באינטרנט שיוצר קשר עם האנשים עבורי האינטרנט והפורמים שוברים את הבדידות אז גם אני לבד ומוצאת חברים פה על דפי הפורום שמחזקים ותומכים

למעלה