על עונה 5 עד פרק 16

gong1

New member
על עונה 5 עד פרק 16

תשמעו חברים אני מכור! כבר מזמן אני מכור... מאז שהסדרה התחילה בערוץ 10,עוד אז הבנתי שזאת לא סתם סדרה... בפרק שג'ק יורה בנינה בעונה הראשונה הייתי בטוח שהיא מתה.. ראיתי במו עייני איך היא נופלת במורד הגבעה... ואז בסוף הפרק התבדתי... אז חבריי הבנתי.. זו לא סתם סדרה, זו ה- סדרה ב ה הידיעה! כך ראיתי את העונה השנייה שלמיטב זכרוני היו 2 פרקים בשבוע בערוץ 10. אחר כך עונה שלישית. את העונה הרביעית שכרתי בדי וי די... ואת החמישית אני התחלתי לראות שלשום באקסטרה הוט. באמת שהעלילה כאן חזקה! בעונה הרביעית היו קצת באמצע רגעים מתים.. צפויים למידי.. אבל כאן כל פרק ממש מושקע.. אין עלילה משעממת לרגע. הכל מתקתק! והאמת הם שחטו פרות קדושות... דייויד???? איך??? למה אותו?? למה?? וכמה דקות אחר כך? מישל? איפה הבושה?? כמה עצוב היה מותו של אדגר.. כל כך מסכן שם.. "קלואי.. אדגר..." כמעט התחלתי לבכות שם... ואז פתאום.. טוני.. טוני!!!!!! איך לקחו אותו איך... חשבתי שאם לא הרגו אותו ברביעית כבר לא יהרגו אותו אף פעם.. שוב פעם התבדתי... ובסוף.. עם הנשיא.. מה נסגר איתו.. מעניין למה הוא עשה את כל זה.. אנשים אמרו אחרי העונה השלישית והרביעית " זהו .. מספיק עם הסדרה.." "איזה עוד עלילות אפשר לכתוב.." אבל עובדה.. זאת אחת העונות החזקות ביותר... 24 היא כמו יין... רק משתבחת עם השנים...

saryle

New member
לגמרי איתך בקטע של טוני

בושה וחרפה עליהם! הרגו לי את הדמות האהובה!! (עכשיו זה ביוקנן)

SHARON 103

New member
צודק... אני מחכה לפרקים של מחר

העניין הוא שיש כל כך הרבה דמויות וקשה לי למצוא את הקשר בין כולם. זאת אומרת, ם הנשיא אחראי לזה אז הוא בעצם רצח את פאלמר שקיבל מידע מעוזרת אשת הנשיא? ואם ככה, מה האינטרנס שלו ברצח של מאות אלפים? ועכשיו מה שלא ברור זה מדוע ג'ק והשאר ממשיכים לרדוף אחרי הנדרסון אם ידוע שכל המכלים של הגז נלקחו והושמדו? ועוד משהו... מהי שרשרת הפיקוד בכלל? מי אחראי על מי? טוב, אלה השאלות שלי עד עכשיו בערך.. מחכה בקוצר רוח למחר... סיונרה

alon678

New member
קצת תשובות

ש: אם הנשיא אחראי לזה אז הוא בעצם רצח את פאלמר שקיבל מידע מעוזרת אשת הנשיא? כן, הנשיא לוגאן הורה בעקיפין על חיסולו של פאלמר, ע"י כך שאמר להנדרסון לעשות הכל כדי שהתוכנית לא תיחשף (פאלמר היה קרוב לחשוף את הסיפור ולכן דיבר על זה עם מרתה לוגאן). בהקלטה בין הנדרסון ללוגאן נאמר שלוגאן ידע על הכוונה לחסל את פאלמר. ש: ואם ככה, מה האינטרנס שלו ברצח של מאות אלפים? ללוגאן אין אינטרס לרצוח מאות אלפים. התוכנית המקורית הייתה למכור לטרוריסטים גז עצבים שהטרוריסטים יחשבו שהם משתמשים בו נגד מוסקבה, אבל להחליף את הנפצים שיהיו בשליטה אמריקאית, ואז להפעיל את הנשק במחנה הטרוריסטים במרכז אסיה. ככה זה היה מביא בסופו של דבר להוזלת מחירי הנפט המגיע מאסיה ושליטה עולמית של ארה"ב לשנים רבות. אבל התוכנית השתבשה והטרוריסטים גילו את התרמית, וכעת הם נחושים להשתמש בנשק נגד ארה"ב, במקום רוסיה. כל הפעולות שלו מרגע זה והלאה הן לטייח את העובדה שהוא היה מעורב בקונספירציה הזאת. ש: ועכשיו מה שלא ברור זה מדוע ג'ק והשאר ממשיכים לרדוף אחרי הנדרסון אם ידוע שכל המכלים של הגז נלקחו והושמדו? הנדרסון הוא פושע נמלט וחייבים למצות עימו את הדין. חושבים גם שהוא יכול לסייע במציאת ביארקו ו/או הפללת הנשיא. ש: ועוד משהו... מהי שרשרת הפיקוד בכלל? מי אחראי על מי? הנשיא משום מה מקבל הוראות מדמות מסתורית בשם גרהאם, שהוא אחד שיושב על כורסא באיזשהו חדר VIP ומדבר עם Bluetooth עם כוס וויסקי ביד. הוא כנראה המתאם של כל התוכנית הזאת. הנדרסון הוא איש השטח של לוגן ועושה מה שהוא אומר לו. ולהנדרסון יש אנשים משלו, בין היתר ניית'נסון, שחוסל ע"י אנשי ביארקו.

saryle

New member
מעליי../images/Emo58.gif אל תקרא את זה!!!!

הרסת לו את כל העונה!

alon678

New member
הוא שאל שאלות

אז עניתי

SHARON 103

New member
ועכשיו יש לי עוד שאלות../images/Emo13.gif

היי, ראיתי את הסוף ואני מתחיל להבין עד כמה הסדרה הזאת גאונית!!!!! בנוגע לבוואר, הוא נלקח ע"י הסינים לחקירה כדי לפתוח במלחמה נגד ארה"ב , נכון? (מתוך הנחה שהוא יישבר) ובקשר לנשיא, בוואר ואשת הנשיא תכננו את זה ביחד , כלומר איכשהו בוואר הטמין לו משדר שיקליט אותו ואז מרתה עשתה מהומה בשביל הווידוי? ועוד משהו ... לגבי הפואנטה של הרעיון של הנשיא, הוא רצה לפוצץ את הגז איפה שהטרוריסטים, איך זה יתן לו גישה לשלוט על שדות הנפט ? שאלה אחרונה, הוא חתם הסכם עם רוסיה כדי שהיא לא תעזור לטרוריסטים בזמן שהוא (מתוך הנחה שהוא יצליח) משתלט על הנפט... אז הוא פועל נגד רוסיה ... היא יכולה לעלות עליו? ואוו, ניראה לי שהסתבכתי עם העלילה.... מקווה שלא שיגעתי אותך ותודה על התשובות מאתמול

alon678

New member
או קיי ננסה לענות

בנוגע לבוואר, הוא נלקח ע"י הסינים לחקירה כדי לפתוח במלחמה נגד ארה"ב, נכון? (מתוך הנחה שהוא יישבר)
לא יודעים בשלב זה מה הסינים זוממים לעשות עם ג'ק. אפשר להניח שלוקחים אותו בשבי כפעולת תגמול על מות קונסול סין בלוס אנג'לס.
ובקשר לנשיא, בוואר ואשת הנשיא תכננו את זה ביחד, כלומר איכשהו בוואר הטמין לו משדר שיקליט אותו ואז מרתה עשתה מהומה בשביל הווידוי?
לא ידוע בוודאות שמרתה הודרכה לעשות מהומה בשדה התעופה ליד הנשיא. יכול להיות שג'ק וקלואי צפו את זה והשתילו מכשיר הקלטה אצל לוגן בתקווה שבשלב מסויים הוא יודה במעשיו כשהוא מדבר עם מישהו.
ועוד משהו ... לגבי הפואנטה של הרעיון של הנשיא, הוא רצה לפוצץ את הגז איפה שהטרוריסטים, איך זה יתן לו גישה לשלוט על שדות הנפט?
לא הבנתי בדיוק את הפוליטיקה שמאחורי העניין. וולט מסביר את זה באחד הפרקים בתחילת-אמצע העונה. אבל הרעיון הוא שהפעולה תוזיל את מחירי הנפט באסיה איכשהו.
שאלה אחרונה, הוא חתם הסכם עם רוסיה כדי שהיא לא תעזור לטרוריסטים בזמן שהוא (מתוך הנחה שהוא יצליח) משתלט על הנפט... אז הוא פועל נגד רוסיה ... היא יכולה לעלות עליו?
אם הסיפור ידלוף החוצה אז כן. אבל גם אם כן אז אין לרוסיה מה לעשות נגד ארה"ב כי רק מספר אנשים מצומצם במימשל היה אחראי על זה, וימוצה איתם הדין עד תום.

gong1

New member
תשובה

הכוונה שלהם זה שאיפשהו באסיה יגלו את הגז עצבים.. אז יכלו להגיד שעל אדמת המדינה מסוימת יש גז עצבים. וכנראה הורו להשמיד אותו.. דיי כמו שהיה עם עיארק שטענו שיש להם גז חרדל אבל בסוף לא היה כלום.. אז פתחו במלחמה ומה ארהב השיגה? המון נפט... הכוונה כאן היא על אותו עיקרון. הבנת?

מה גאוני כאן

שכל פעם כאילו עושים עוד משהו בשביל שתהיה עוד עונה ? אני לא מבין תקטע בכלל כמה עונות עוד הולכות להיות כל פעם עוד עונה ועוד עונה מה הקטע כאן בכלל אה?

SHARON 103

New member
תגובות ל gong ,alon וסופר טורבו

אלון, תודה על התשובות... זה די עזר להבין את ההתרחשויות. גונג, זה באמת נשמע כבר תרחיש הגיוני... די מפחיד שאולי כל הקונספירציה בעלילה הזאת נכתבה בעקבות מלחמת המפרץ השניה וה"אקדח המעשן" שלא נמצא. סופר טורבו, כל הסדרה הזאת כולל הרעיון שעומד מאחוריה הכל גאוני מכייון שזה אקטואלי, חדשני ומעניין ואתה לא זז מזה עד שאתה לא מקבל תשובות. לעשות עונה שלמה על יממה אחת שבה יש מספר התרחשויות שמתגלגלות עם הזמן ומתפתחות ולפעמים יש קשר ביניהן- זה גאוני! ובכלל, התחום שבו עוסקת הסדרה הוא כל כך אקטואלי לימים האלה לא רק לישראל אלא לעולם כולו. ושלא נדבר על המתח הענקי וההפתעות שיש לך ... אתה לא יודע למי אתה יכול להאמין... ואז עולות לצופה מיליון ספקולציות במוח... זו הגאונות. יש לך בעיות עם הסדרה?, אז אל תראה אותה...

gong1

New member
עכשיו סיימתי את העונה!

אני חייב לומר! ברגע שהוא חטף את הנשיא אמרתי לעצמי " בונא ג'ק הזה!! איזה שפיץ! איך הוא מעז?? איך יש לו אומץ??? לחטוף את הנשיא???" את האמת הייתי בטוח שג'יימס הלר ימות... דווקא אותו השאירו בחיים וכל השאר הרגו... מייק נוביק.. התחלתי לחבב אותו שוב .. קצת קשה לסלוח על מה שהוא עשה לדיויד בעונה השנייה ( אוי... דיויד..
) והסוף!!! אוי ואבוי!!! זה מה שחשבנו שיהיה בעונה הרביעית... איך זה קרה?? איך סי טי יו נרדמו בשמירה??? לרגע חשבתי שיהרגו אותו... אבל נזכרתי שהוא חתם לעונה כמה עונות.. ראיתם איך העין שלו הייתה נפוחה???..ממש כואב הלב.. לא מגיע לו לסבול ככה!!! אבל אני בטוח שבאותו רגע הוא באמת רצה למות...
לזכר דיויד טוני מישל ואדגר... אין ספק שזאת אחת העונות המשוקעות שהיו עד עכשיו.. אפשר לומר העונה הטובה ביותר... לא פלא שהיא זכתה באמי בסדרה הדרמה הטובה ביותר

SHARON 103

New member
תגיד, מתי העונה ה-6 תהיה?

זה בטח יהיה כבר רציני , משהו נגד סין ... באיזה ערוץ ישדרו אותה בארה"ב?

יאווארדי :p

אתה רוצה להגיד לי שדיוויד הזה שמת היה כל עונה ? חשבתי שמדברים עליו ובכלל לא הראו אותו אני ראיתי ארק תעונה החמישית והתמכרתי

למעלה