על עולם הגישור

ashanni2

New member
על עולם הגישור

שלום רב. יש לי מספר שאלות אשמח אם תוכלו לענות לי עליהם 1.אני מתעניין על קורסי גשיר אשמח לדעת האם מישהו יכול להמליץ לי על מקומות שבהם עושים גם פרקטיקה(אני יודע שאינכם נוהגים להמליץ על מקומות ספציפיים אך בכל זאת אשמח). 2.האם יכול לעסוק בגישור מישהו מאחד המקצועות שהוא לא עורך דיןתפסיכולוגתעובד סוציאלי....וכ"ו 3.אם כדי להיכנס לתחום לאחר מעבר הקורס, האם אפשר להתחיל מהתנדבות,ואיך מגיעים לזה. תודה רבה ויום טוב.

על עולם הגישור

שלום לך. האם אתה מעוניין ללמוד גישור באזור ירושלים? תוכל לעסוק בגישור גם אם אינך עו"ד/פסיכולוג/עובד סוציאלי. השאלה מאיזה תחום אתה מגיע - באיזה תחומים תרצה לגשר? בהחלט אפשר להתחיל מהתנדבות לאחר הקורס, כמו במרכזי גישור עירוניים, שי"ל או נעמ"ת.

hagiga1983

New member
שלום איריס

תודה על תגובתך א.אשמח לשמוע על קורס גישור באיזור ירושלים ב.אני מגיע מתחום המחשבים אך יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם ילדים ואשמח לגשר בתחום המשפחה. תודה על העזרה וערב טוב. ashanni2

לא הצלחתי לצרף את הקישור.עשי חיפוש בגוגל:

קורס גישור בירושלים,שם תוכלי להתעדכן בכל הפרטים הקשורים לקורס. בהצלחה.

גישור בירושלים

אני לא מכירה באופן אישי מרכזי גישור בירושלים. אולי האחרים יוכלו להמליץ, כמו היורש הצפוני.

מרכזי גישור בירושלים

ישנם מרכזים שונים שמקיימים קורסים גם בירושלים וגם בשאר אזורי הארץ: גבים גומא יודאיקה גישור ישראל כל אלו מופיעים גם בדפי זהב וגם בחיפוש באינטרנט

נצל"ש: באותו הקשר-התנדבות בירושלים

האם אפשר להתנדב מבלי שעברתי קורס גישור? המטרה: מעבר להתנדבות עצמה, אעדיף להתנדב בתחום על מנת שאכיר אותו טוב יותר בטרם אני מתחילה ללמוד אותו. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש!

שלום לך וברוכה הבאה

תוכלי להתנדב במקומות המחפשים מתנדבים כמו שי"ל או נעמ"ת, ושם , במסגרת התנדבותך, תבקשי לצפות בהליך גישור (אני לא בטוחה שיסכימו בגלל הצדדים שבדר"כ מעדיפים שהכל ישאר סודי) לא נראה לי שיתנו לך לגשר בהליך גישור, שכן לא למדת אותו ולכן זה לא יהיה מקצועי. ברור שתכונות אישיותיות מתאימות הן חשובות ביותר למגשר אולם, לצד האישיות, יש גם טכניקה מסויימת, ולכן זה לא נכון לתת למי שאינו מגשר לגשר ולהציג אותו שכזה. קיראי יותר על התחום, מהפורום הזה ומהאתרים השונים של המגשרים. מגשרים, באתריהם, מציגים את הליך הגישור ויש גם הנותנים דוגמאות מגישורים שנטלו בו חלק. מתוך הדברים, אני מניחה, שתוכלי לראות אם זה מתאים לך ומושך אותך.

למעלה