על סקסיזם בתפוז

freedom rider

New member
על סקסיזם בתפוז

(אפי, אל נא תשרשרי) טוב, תאמינו או לו, אבל שרשור מפורום מתמטיקה הגיע לשער תפוז. אבל, השרשור שכותרתו הייתה "מה עושים כשהמורה שלך למתמטיקה גרוע?", מופיע בשער תפוז תחת הכותרת "מה עושים עם מורה גרועה למתמטיקה" (אל תטרחו לחפש, זה כבר לא שם, 15 דקות התהילה חלפו). אני לא יודע מי אחראי/ת לשינוי המין שעבר המורה בדרכו לשער תפוז, אבל אני חושש שהסיבה לשינוי המין דווקא ברורה
אני נפגעתי מכך. ועוד יותר נפגעתי מכך שלא זכיתי לכל התייחסות כאשר העליתי את הנושא בפורום המיועד לכך. |איקון של פריד מחפש תמיכה במאבקו הפמיניסטי|

De-Panther

New member
הנהלת הפורומים הם סנובים ידועים אתה

לא צריך להפגע מכך שהסנובים בטח רק קראו את כותרת ההודעה שלך

zimes

New member
../images/Emo45.gif צודק.

רק שעוד לא הייתי מאז באיפה-שאמורים-לתמוך-בך-לעיני-הנהלת-ה.

shellyland

New member
פריד, אתה בטוח

שמדובר בסקסיזם ולא בשגיאת הקלדה פשוטה או סתם חוסר תשומת לב של הנהלתה? |אייקון של שלילנד מתה להצטרף למאבק הפמיניסטי אבל רוצה סיבה יותר מוצקה|

miss tamborin

New member
אני בטוחה שהוא צודק

כי למען האמת יש במדינה רוב קובע של נשים שהן מורות למתמטיקה (אני לא אומרת שזה דבר חיובי..) אבל אני מבינה את טענתו... כמובן שבסופו של דבר- אין מה לעשות... אז רק תצטרך להתמודד עם זה..

dana2909

New member
האמת?

זה נראה לי בעיית חוסר תשומת לב יותר מכל דבר אחר...

zimes

New member
אבל זה בדיוק מה שמעליב!

העובדה שכשלא שמים לב, בטוחים שמדובר במורה (אשה), וכדי להבחין בעובדה שמדובר במורה (גבר) צריך להתאמץ היא הבעיתית - אם לא בתפוז, אז בהרגלים שלנו. ובמשכורות שלהמורים. ובהתיחסות למקצוע. ובתיוג שלו. וב... וב...

למעלה