על סקט ומכוניות !!!!

CoupeT

New member
על סקט ומכוניות !!!!

המכונה SK8TER , אני מראשון נוסע על סקט בין הטובים בארץ , ויש לי מכונית לפחות חזקה ויפה כמו אלו מהסרט ה"מהיר והעצבני) קופה טורבו 96 עם ניטרו , 400כ"ס , אם אתה רוצה צור איתי קשר באייסיקיו 39346712 , בכלל כל הסקייטרים מראשון צרו קשר , חן , לפעמים ככה אני יוצא לסוע למרות שאין לי הרבה זמן , רוב הזמן אני בעבודה , עם האוטו או החברה , יאללה ביי ולגבי התמונה מהחשבון של ערוצי זהב , התרגיל שהו עושה שם זה פליפ 360 זה כ"ככ ברו תראו איך הסקט מסתובב, בין התרגילים שא שאני הכי אוהב -לייזר פליפ , סוויצ פליפ 360 , נולי הילפליפ , נולי פליפ לבקסייד גריינד , פליפ בקסייד טיילסלייד וווריאל הילפלים ממדרגות , יאללה ביי ילדודס.

CoupeT

New member
נ.ב , ברייקדאנס

אני גם עושה ברייקדאנס , יש לנו בת"א ליד בית האופרה מקום עם מערכת ורצפה ממוזרנת לברייק , ופעמיים שלשו אנחנו מתאמנים

TIS

New member
שאלה לי אליך

היית באליפות הארץ בבריקדאנס?

CoupeT

New member
המארגנים היו גם השופטים

ככה שזאת לא אליפות הארץ בברייק זה אליפות הארץ בחרטה בדיוק כמו תחרויות בספורטק , מכור לחלוטין , למרות שויטלי הוא המלך כרגיל.

sk8er

New member
המכונית שלך זה האלפה שבתמונה בכרטיס

אישי שלך? אני לא בא להעליב אותך או משהו, אבל האוטו הזה פשוט מגעיל אותי. צורה כמו של סובארו קטנה ומקוצרת. וההבדל בין המכוניות שיש במהיר ועצבני לבין המכונית שלך הוא שמיים וארץ. קודם כל במראה, אחרי זה במכונית ה"בסיסית" שאותה שיפרו ושינו. וגם בביצועים. אני אישית בכלל לא אוהב שום אלפא. ההודעה לא באה להעליב או לפגוע בך בשום צורה שהיא. :)

flitzer

New member
את מי מעניין המראה החיצוני ?

הכי חשוב זה המהירות

sk8er

New member
---------------->

למה שלא תיקח אוטוביאנקי ותשים לו מנוע של בוגאטי? תחשוב על זה ולאיש עם האלפא, בשום אופן לא השויתי ת´אלפא שלך לאוטוביאנקי, פשוט זה מה שעלה לי לראש....

למעלה