על ספת הפסיכיאטר...

Digi Lista

New member
על ספת הפסיכיאטר...

בזכות טלי(סטאר פאמל)הבנתי שהרעיון הזה קטלני ביותר(וכמובן נכנס למאמרים) ויכול להמשיך ולהפיג קצת את היובש(שהשבוע לא היה!
)של התקופה באופן כללי,אז אחרי שקן היה הראשון הגיע הזמן לעבור דמות... אז כמו בדברים אחרים מי שעונה ישר אחריי מוזמן לבחור דמות ולהתחיל לשפוך בעיות בכמויות...

rocket

New member
הממממ ..... טאי !!!!

יש לו תסביך שער רציני ולכן נדמה לי שבסופו של דבר היה זקוק לעזרה מקצועית כדי להסתפר בסוף עונה 2 =)

../images/Emo6.gif

אם כבר טאי אז יש לו תסביך אלימות רציני, הוא כל הזמן מחפש קרבות וריגושים אפילו עד כדי כך שהוא גם הרביץ לאיזי פעם אם אני זוכר נכון והכריח את הדיג'ימון שלו לדיג'י גדול. חוץ מזה הוא גם אגואיסט מטורף שלא אכפת לו רוב הזמן מאיך אחרים מרגישים כמו למשל כשהוא היה קטן הוא הכריח את קארי החולה לצאת לשחק איתו בלי לחשוב מה יכול לקרות לה, לא נתן לאחרים זמן להתאבל על חבריהם הדיג'ימונים שמתו. נראה שבכלל לא היה אכפת לו מכל המוות מסביבו. אם אני אחשוב על עוד משהו אני אוסיף בשמחה, אני לא ממש מחבב את טאי

Digi Lista

New member
אני דווקא כן מחבבת את טאי...../images/Emo123.gif

נו,אז זה אומר שאני לא אתרום לו בעיות?...זה עניין של טעם. בעיית היפראקטיביות-זאת בעיה שיש אפילו כדורים מיוחדים בשבילה חוסר טאקט עושה ורק אחר כך חושב אחותו זאת קארי אף אחד לא מבין שהוא בעצם מלאך ללא כנפיים

Digi Lista

New member
נו מה עובר על זה?

שולח שלוש פעמים חצי הודעה... היה המשך נאלץ לחיות עם המתכונים המעולים של אימו(מיץ בשר מיובש...) אני אכתוב עוד ואנמק כשאני ארגיש יותר טוב,תורכם,טאי זה אחלה

למעלה