על ספת הפסיכיאטר...

Digi Lista

New member
על ספת הפסיכיאטר...

זה רעיון של טלי(סטאר פאמל)ולכן כול הקרדיטים מגיעים לה,אומנם היא לא התחילה אותו כאן אבל עדיין עלינו להודות לה(
). מכיוון שנורא יבש כאן חשבתי(למרות הפטור...
)שצריך למצוא עוד רעיונות לפעילויות וטלי ממש שכנעה אותי כמה הרעיון טוב... כול פעם ניקח דמות מדיג'ימון ונכתוב את כול הבעיות שהיא סובלת מהן(ולכול דמות יש כאלה....
)וכמובן דרכים שאולי יעזרו לה להתמודד,כמובן שלא נשכח להזכיר את הפתרונות שראינו בסדרה,אבל נראה לי שזה יכול להיות ממש מעניין,נחמד ומשעשע(ויכנס למאמרים,אם תהיתם...) מה דעתכם?
ושוב
ענקית לטלי

Snake Bandage

New member
די, זה כיף מדי!!! XD

נו, זה הדבר שאני הכי טובה בו! אני מתה על לחפש את כל הבעיות של הדמויות! ככל שלדמות יש יותר בעיות (עדיף נפשיות), יותר טוב! ^.^

star_female

New member
^^; לא צריך להודות לי...

... היה לי משעמם בבי"ס, וחשבתי על קן-צ'אן... והגעתי ליותר מדי דברים כדי לשמור את זה לעצמי ^^; הרוב די ברור... אם משהו לא ברור אני אכתוב איך הגעתי אליו. אם זה לא היה ברור עד עכשיו, הדמות היא קן! ^^ * סכיזופרנייה (קן והקייזר.. אני כמעט בטוחה שהקייזר אמר שלא קוראים לו קן, או לפחות התעקש שלא יקראו לו ככה, זה חייב להגיד משהו..) * שגעון גדלות (בתור הקייזר) * מזוכיזם וקצת סאדיזם (הוא נהנה לראות דיג'ימונים נלחמים אחד בשני, ויש את החלום שלו מהפרק עם המשאלות.. שאני לא ממש יודעת איך לפרש o.o; ) * התמוטטות עצבים (פרק 21..) * חרדת נטישה ("למה כולם מתים לי??"...) * תסביך אח קטן + רגשי נחיתות (הקנאה באוסאמו וכל זה...) * מחלת השיכחה (בפרק 23) * דיכאון ואנגסט * נטייה אובדנית (פחות או יותר, בפרק 26, לפני שפאילדראמון נוצר.. לא היה אכפת לו למות.. אולי זה היה יותר מזה והוא אפילו רצה למות..?) * האשמה עצמית, בניית חומות הגנה לרגשות (את זה הוא אפילו אומר בשיר שלו), חוסר ביטחון עצמי, התבודדות... זה בערך הכל.. מה אתם חושבים?

star_female

New member
אממ... תיקון טעות קטנה ^^;

זה סאדיזם וקצת מאזוכיזם, הוא נהנה לראות אחרים סובלים, אבל לא ממש פגע בעצמו. חוץ מאשר בחלום הזה. וכשהוא פתח את שער האופל, אבל זה היה למטרה טובה.

מחלות נפש למיניהן

סכיזופרניה ידועה יותר בתור- פיצול אישיות מזוכיסט הוא אדם שנהנה לגרום לעצמו או שגורמים לו כאב וסאדיסט אוהב לגרום כאב לאחרים

יאקומו

New member
אה!

וזה רעיון מעולה!!!
עכשיו אני מבינה על מה את חושבת בבית ספר...

ben levi

New member
אממממממממממממממממ ../images/Emo3.gif

רעיון טוב
אמממממממממממ מה עוד לא אמרו
אני יודע
הוא חושב שלא מגיע לו שיהיה לו חברים בגלל מה שהוא עשה כקייזר

חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיגעון גדלות XDDDDDDDDDDDג אהבתי אוי, מסכן קן צ´אן ;-; כמה בעיות

Digi Lista

New member
...

טראומת ילדות... כמו עוד הרבה דמויות(בעיקר דיג'יגורלים, אם כי יש גם חריגים כמו גאטומון)גם אצל קן יש השפעה של טראומת ילדות,אחיו מת וזה בעצם מה שאולי התחיל את רוב הבעיות מהן סבל בעתיד... וכמובן תסביך רציני של נישואים עם יולי...אני יודעת שהרבה לא יסכימו איתי אבל לדעתי זאת הפרעה נפשית גדולה לבחור ביצורה(מצטערת בפעם המיליון ושלוש אני פשוט מעל ומעבר ללא סובלת אותה!...)כיולי לאישה וכאם לילדים...(הוא היה צריך לבחור ב...)...

Kenny Girl

New member
אבל הם לא יתגרשו בסוף?

וגם, ילדים מפרי בטנה של יולי זה לא נעים...

Digi Lista

New member
חחחחחחח../images/Emo3.gif

קן ויולי לצערי לא התגרשו בסוף(היוצרים ואני היינו צריכים לערוך שיחה קטנה בנושא
...),לפי מה שידוע לי(ואולי זאת טעות)מאט וסורה התגרשו בסוף...
אפשר לפצל את הרעיון לבעיות נפשיות בעבר,בהווה,בעתיד...

DiGiHiLa

New member
ליסטו'ש...סיסטר....

מאט וסורה לא התגרשו היוצרים אישרו את זה שהם לא התגרשו.....

Kenny Girl

New member
>_< אל תהרסי לי ת'פנטזיה!!

בדיוק עכשיו התחלתי לענות את סורה על זה שהיא גרמה לו להשתכל ולשכב איתה!! וואה!

למעלה