על סף

על סף ../images/Emo7.gif ../images/Emo34.gif

אהלן אנשים, קוראים לי מתן. אני בן 18 מתל אביב, פעיל במספר פורומים גאים פה בתפוז, וכמובן - מתגייס במרץ 2004 (פרופיל 97
) תראו, אני אשמע לכם צפונבון מסריח ומפונק, שרוצה להתגייס לצבא ושיהיו לו החיים הכי קלים. אבל תרשו לי לקחת כמה דקות מזמנכם... ואולי תוכלו אח"כ לייעץ מה עליי לעשות. כעקרון, יש לי פרופיל 97, מה שאומר שאני מתגייס לשירות קרבי. עד לא מזמן השאיפות שלי היו בשמיים - החל מ-נ"מ, מודיעין שדה ותותחנים ועד הרצון לשרת על סטי"ל בחיל הים. בשבועות האחרונים אני מרגיש בשינוי של 180 מעלות. אני פתאום חושב יותר מדי על מה שמחכה לי... אני כבר לא שואף לכלום בכל מה שקשור לצבא. אני נמצא במערכת יחסים כבר כמעט חצי שנה. והיא הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים... לא הייתי רוצה לראות מערכת יחסים כזו דועכת. לא רוצה לראות אותו רק פעם בשבוע-שבועיים. אני רוצה להיות מסוגל לחזור הביתה - למשפחה, לחברים, לבן הזוג... ואני אוכל את עצמי על כך. חברים מסביבי ממשיכים להתגייס. כל "משלחת בקו"ם" אליה אני מתלווה מלווה בחרדות נוראיות מצידי - הנה... גם אני אוטוטו שם. אני אגואיסט, והכל מפחד. אני רוצה לראות לאן יגייסו אותי, אבל באותה מידה ארצה לשרת במקום אחר, אם ארגיש שהתפקיד שאליו יפנו אותי יהיה גדול עליי בכמה מידות (פיסית, נפשית... הכל יחד). לא רוצה ללכת כבר עכשיו לקב"ן ולהגיד לו שאני הומו, כי זה לדפוק לעצמי את השירות הקרבי (ואם לא, אשמח לשמוע על כך), ואח"כ גם את החיים המקצועיים. אני רוצה בעיקר להוריד לעצמי פרופיל, ולמצוא את עצמי בבסיס ליד הבית - ליד האנשים אותם אני אוהב. אין לי זכויות יתר, ואני לא מיוחד יותר מאותו חייל שיושב כרגע בשטחים ושומר עליי - את הכל כבר אמרו לי, והכל נלקח בחשבון. אני אתגייס, תהיו בטוחים... אבל כל השאר לא ברור

O o A o O

New member
אל תפחד לספר שאתה גיי

אני סיפרתי בראיון אישי שאני הומו, זימנו אותי לשיחת קב"ן. אמרתי לו שאני רוצה להיות קרבי והנה אני ברמללה הכי קרבי שיש.

מוכר ../images/Emo13.gif

היי מתן, נדמה ששנינו בנקודת פתיחה זהה: אותו תאריך הגיוס, אותו הפרופיל, אותן הצעות שיבוץ מהצבא. אני יכול לומר לך שני דברים. האחד, הנטייה המינית שלך, אלא אם תאמר שתשפיע על שירותך, לא תעלה ולא תוריד מהשיבוץ שלך. הראיון האישי שלי "הוציא אותי מהארון" (מה אתה עושה בזמנך הפנוי? מתנדב. איפה? בארגון הנוער הגאה), ולא השפיע על העובדה שהצבא ממש משתוקק שאני אלך לשריון, גולני וכו'
השני, שנכון שזה מאוד תלוי באופי השירות, אבל יצאתי תקופה ארוכה עם בן זוג שהיה בצבא, וזה היה קצת קשה, אבל באמת שכשאוהבים זה לא מזיז, ומתגברים על זה. זה גם קצת נחמד, הגעגועים.

marik

New member
השאלה מה בדיוק תעשה בשריון/גולני

אתה יכול גם להיות טבח שם! אבל בגדול - אתה צודק. צה"ל ממזמן הפסיק להתייחס לנטיות מיניות כאל בעיה שצריך להוקיא מהמערכת. הוא מגייס אותנו, ומתייחס אלינו כרגיל!!! ואם יש בעיה עם זה - הוא עוזר ותומך ומטפל. אבל לא כברירת מחדל!

marik

New member
שמע מותק

תתגייס, תהנה מהשירות שלך... אל תתבייש לספר את מה שאתה מרגיש! הכל! כבר מההתחלה תבקש שיבוץ קרוב לבית. יש המון עם פרופיל 97 שכן חוזרים כל יום הביתה. הכל תלוי בתפקיד שלך! בגדול, אם השיבוץ לא ימצא חן בעיניך, תמיד תוכל לבקש לעבור בסיס או לשנות תפקיד. תמיד תוכל לעשות בעיות. ללכת לקב"ן. ללכת למשקית ת"ש. להוריד פרופיל יותר קל מלהעלות אותו חזרה אח"כ. אז קודם כל, תתגייס. תראה לאן נושבת הרוח.... ואז תתחיל לטפל בזה. אני מכיר חבר שעבר 8 בסיסים עד שמצא את הבסיס שבו הוא היה מרוצה והיה לו טוב בו.

TheHock

New member
הרוב כבר כתבו לך את מה שרציתי להגיד

אבל רק להדגיש משהו אחד.... בקשר לבן זוג... אני את החבר האחרון שלי (שליווה אותי חלק נכבד מהטירונות) פגשתי 3 ימים לפני הצבא... לצאת התחלתי לצאת איתו שאני בצבא... אבל מאד אהבתי אותו (והוא אותי ) ודווקא נורא עזר לי... היה למי לחזור הביתה, היה על מי לחשוב במסעות (שזה הדבר הכי משעמם בעולם שעותשל הליכה בלי לדבר בלי כלום)... ושראיתי אותו זה פיצה על כל הזמן שלא היינו ביחד... הצבא לא הפריד בנינו אולי אפילו להפך... (מה שהפריד היה החוסר בטחון שלו אבל זה סיפור אחר )... בכל מקרה ... אל תדאג להיות קרבי זה לא נורא בכלל אפילו מאד מהנה... וליציאות - יש לזה יתרונות רבים.. אם החבר שלך באמת אוהב אותך אז גם יציאה של אחת לשבועיים שבועיים וחצי (נדיר שזה מגיע ל3) לא יפריע לכם...

למעלה