על סף יאוש....

chanand

New member
זה לא מנע ממני ל

המשיך להסתבך כאן עכשיו הבעיה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error `80040e14` [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] þþîùôè SQL ìà çå÷é; ãøåùéí äòøëéí `DELETE`þ, `INSERT`, þ`PROCEDURE`þ, `SELECT` àå `UPDATE`. /pro1/add.asp, line 68 ----------- ושוב השורה: rs.Open ``tlist``,conn,3,3 או rs.Open ``tlist``,conn,2,3 או 2,rs.Open ``tlist``,conn,3,3

עושה רושם שאני לא ממש צריך...

אני אציע לך להוסיף עוד שורת קוד אחת... ואם זה עדיין לא יעבוד, נעבור לשיטת ה-SQL הישירה והחודרנית... לפני הפתיחה של ה-Recordset תוסיף: rs.CursorLocation = 3

chanand

New member
אני על סף דמעות

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error `80004005` [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] þþäùãä `tbl1.pass` àéðå éëåì ìäéåú îçøåæú áàåøê àôñ. /pro1/add.asp, line 106 ----------------- מה הוא רוצה?

chanand

New member
כשיש 33 שדות

אז קורה ששוחכים אחד! תודה לנוטה ולכל השאר

chanand

New member
לא. זה עבד גם בלי

היה לי שדה ID שחשבתי שהוא אוטומטי אבל התברר שהוא לא היה והוא עשה לי את הבעיות

chanand

New member
בכל אופן

הרהורים: אם קיפוש היה פחות שקוע בפורם שלו אז הוא מן הסתם היה חוסך את כל הנסיונות שלכם לעזור ופותר את זה מהר אבל הוא נתן לי לעשות לו את הדבר הזה והוא לא עוזר לי הוא רק מפריע!

קיפוש

New member
אם זה הפורום שלך ...

אז יש לי כמה בעיות (-: איך אני אמור לשלב עברית ואנגלית ביחד?? באותו שורה בטבלה? אם אני רושם אנגלית זה קוףץ לפני העברית וממש בלגן אתם מכירים את זה בטח הפתרון היחידי זה טבלה בתוך בטבלה? כלומר המון המון טבלאות קטנות???? בכל מקרה אתם עוד תופתעו ממש מהפורום של הנוטה (-:

למעלה