על סף יאוש

• פותח הנושא nyryr
  • פורסם בתאריך

nyryr

New member
על סף יאוש

שלום,
אני גבר צעיר בין 20 ל 30, לא מעשן, לפני כשנה וחצי אושפזתי בגין דלקת ראות חריפה, ומאז אני סובל מכאבי ראש, סחרחורות ושיעול.
עברתי בדיקות רבות וצילומים, בהתחלה חשבו שיש לי אסטמה אבל לפני כארבעה חודשים צילום הראה שעדיין יש לי זיהום בריאה.
מאז טופלתי בסוגי אנטיביוטיקה שונים: זינט', רוקסו, זיטו ועוד... חלק מהם עזרו והפסיקו את השיעול וכאבי הראש, אך כשסיימתי את הטיפול האנטיביוטי מספר ימים לאחר מכן תמיד התופעות חזרו.
כרגע אני במצב של לפני ביופסיה ואני מנסה להמנע.
יש למישהו רעיונות לטיפול טבעי שאולי יכחיד את החידק העמיד?

תודה

0 אור 0

New member
אי אפשר להבטיח כלום כמובן

במצב שכבר הסתבך ואחרי אנטיביוטיקות קשות כמו שלקחת, אז השלב הראשון שצריך לטפל בו הוא חידוש יכולת הריפוי של הגוף.
כדי להגיע לזה אתה משלב עשיה עצמית וטיפול של מטפל:
1. מנוחה, תזונה טובה (הכוונה לתזונה מלאת חיות - הרבה ירק ופרי), שתיה מרובה,
2. לקיחת פרויביוטיקה טובה / חזקה - כדי לחדש את הפלורה הטבעית שנדפקה מכל הטיפולים
3. חיזוק המערכת החיסונית באמצעות טיפולים כמו רפלקסולוגיה או דיקור
4. חיזוק המערכת החיסונית ומלחמה בחידק באמצעות תערובת של צמחי מרפא - חשוב מאד להתאים את התערובת באופן אישי ולאחר אבחון ולכן לא ארשום כאן צמחים ספציפים. אבל בהחלט יש חיים אחרי האכיניציאה והסמבוק - ושילוב צמחים שיהיה יותר מדויק עבורך
בדרך כלל אני ממליצה גם על שמנים , אבל הנסיון שלי עם דלקות בדרכי הנשימה, ובפרט בריאות, הוא שלעתים השימוש החיצוני בשמנים לא מצליח להגיע למיקום המדויק - יתכן אבל שבמסגרת טיפול מגע ישולבו שמנים, או שמומחי השמנים של הפורום ימליצו לך על טיפול בצורה אחרת - אולי כשאיפה של תערובת שלהם

hal767

New member
לא להתייאש.

אנטיביוטיקה הורגת חיידקים והרופאים מאמינים שהחיידק הוא גורם מחלה. בנקודה זאת ישנה מחלוקת בין הגישה הטבעונית לבין הגישה המערבית.
אנו טוענים שהחיידק הוא תוצאה של הבעיה - הזיהום, והוא למעשה ממלא את התפקיד שהטבע יעד לו - לפרק את הזיהום ולהחזירו לטבע.
מכאן שהריגת החיידק באמצעות רעל אנטיביוטי אינה מסלקת את גורמי הבעיה, ולכן הבעיה חוזרת. ברור ומוסכם שהרעל האנטיביוטי מחליש את הגוף ופוגע במערכת החיסון שלו.

הטיפול הטבעוני עוסק בסילוק גורמי הבעיה וחיזוק הגוף באמצעות תחזוקה נכונה שלו שבאה לידי ביטוי בתזונה טבעונית אורגנית מתאימה ובקיום אורח חיים נכון. אלה בהתאמה אישית למטופל יהוו דרך ריפוי.

אני מצרף מאמר שלי בנושא.
http://brieut.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=205152

Besomet

New member
יש דרך לטפל בחיידקים עמידים לאנטיביוטיקה

ישנן תמציות ארומטיות (״שמנים אתריים״) שהוכחו כיעילות בהכחדת חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה.

לי באופן אישי יש נסיון רב בעבודה עם אנשים שסבלו מזיהומים כאלו.

אין מתכון אחד ויחיד שמתאים לכל מצב ולכל אדם. אני ממליץ לך בחום לפנות למטפל/ת מקצועיים להתאמת טיפול.

אף פעם אל תאבד תקווה. תמיד ישנה דרך.

רפואה שלמה!

0 אור 0

New member
הי בשומת

אני מכירה כמה שמנים אנטי בקטריאליים חזקים מאד,
הדלימה שלי היא לגבי האפליקציה שלהם כשמודבר בריאות
ראיתי מקרים בהם מריחה חיצונית של שמנים, פשוט העבירה את הבעיה למיקום אחר - עמוק יותר
האם אתה מיישם בשאיפה / אדים?

0 אור 0

New member
ושאלה נוספת - האם אתה משלב צמחי מרפא?

שוב , הנסיון שלי הוא שחיזוק המערכת החיסונית וטיפול פנימי בחידקים מאד אפקטיבי במחלות מהסוג הזה. ולכן הנטיה שלי היא לשלב כלים אנרגטיים כמו רפלקסולגיה עם שתערובת צמחי מרפא - כשהשמן האתרי הוא לכל היותר נדבך נוסף במכלול של הטיפול, לא טיפול מלא בפני עצמו
האם יש לך נסיון אחר?
אשמח לשמוע

Besomet

New member
תשובות

כשמדובר במערכת הנשימה, האפליקציה של התמציות הארומטיות היא באמצעות אינהלציות בשילוב מריחה על החזה.

חשוב לבדוק האם יש עדות לזיהום כלל מערכתי. במקרה כזה אשתמש בתמציות הארומטיות בבליעה/בנרות רקטאליים.

בקליניקה שלי, השימוש בארומתרפיה הוא חלק מאסטרטגיה הוליסטית הכוללת המלצות תזונה, צמחי מרפא, תוספים (למשל פרוביוטיקה), טיפולי מגע ואו שימוש בנקודות דיקור.

יחד עם זאת, מנסיוני, כל הנ״ל ללא השימוש בתמציות ארומטיות, אינם מספיקים כדי לסייע לגוף להפטר מזיהום עמיד ואו אלים.

nyryr

New member
תודה רבה לעוזרים

יש עוד טיפים לדברים שאני יכול לעשות באופן עצמאי לפני שאני פונה למטפל?
לאכול שום? ג'ינג'ר? זעתר? קינמון?

hal767

New member
לא, הם עלולים להזיק.

בחר בתזונה נכונה כדרך ריפוי ולא בתרופות פלא.
בהצלחה.

Besomet

New member
אלו צמחי מרפא רבי עוצמה

וכדי להנות מהאיכויות האנטיביוטיות שלהם יש לעשות בהם שימוש מקצועי ומושכל.

יש שסבורים שמשום שצמחי מרפא, תמציות ארומטיות ("שמנים אתריים") ותוסי תזונה נמכרים ללא מרשם, אין להם יכולת להזיק.
אין דבר רחוק מן האמת.

שום, למשל, אינו רק קוטל חיידיקים, וירוסים ופטרת, הוא גם מדלל דם ובעל השפעה משמעותית על הקיבה. שימוש לא נכון בשום עלול לגרום לשטפי דם פנימיים או לכיבים בקיבה.

אני ממליץ לך בחום, לפנות לאיש/אשת מקצוע כדי לא לגרום נזק לעצמך.

רפואה שלמה!

למעלה