על סף יאוש

or1or1

New member
על סף יאוש

אני חדשה כאן. ולצערי אין לי מחשב בבית ואני נאלצת לכתוב מהעבודה כשאף אחד לא נמצא פה. אני מאחלת לכולנו בהצלחה ואם אפשר שתיהיה מהירה. בקיצור אחרי שלא קיבלתי מחזור חודשיים הרופא נתן לי לקחת גונל f שבוע וחצי אמפולה אחת וחצי שבוע אמפולה וחצי ואח"כ כוריגון. ב US ניצפו עשרות זקיקים בגדלים שונים 8, 10 ושניים 16 . תוך שבועיים מהכוריגון קיבלתי מחזור הכי כואב שהיה לי בחיים, כמעט הלכתי למיון. 4 ימים אח"כ ב us ראו עשרות ציסטות ושהשחלות נצמדו מהגודל. מה קורה לי? זה סביר? הוא אמר לי לחכות 10 ימים ולבוא שוב לטיפול.

אני קצת מבולבלת

האים עשו הזרעה שאיבה או הלכו על קיום יחסים? עם כמות כזו של זקיקים זה מוזר מאוד מה עם דיכוי? מה נתנו לך? איזה מעקב עשית במשך הזמן שקיבלת את הזריקות? האם הרופא שלך הוא מומחה או אחד שחושב שהוא מומחה? ציסטות בדרך כלל נעלמות לבד ללא כל התערבות

מיכל25אב

New member
אני מקווה שאת בסדר...../images/Emo101.gif

גירוי יתר זה דבר ממש קשה-מנסיון... מה שקורה לך זה גירוי יתר של השחלות,זה קורה לפעמים...זה כואב נורא אבל זה עובר הכי חשוב זה לשתות המון!!!!! ה-מ-ו-ן...5 ליטר ליום,זה ממש קריטי וזה יקל עליך מנסיון...בהצלחה ותרגישי טוב.

orp

New member
../images/Emo124.gifלא להתייאש כל כך מהר ......

הגעת למקום הנכון !!! כאן יעזרו לך וייתנו לך תשובות לכל שאלותייך אני דיי דנדשה פה לכן אל תתייאשי כל כך מהר ותחזיקי מעמד הריי אנחנו המין החזק לא?

קייצית

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

בהחלט הגעת למקום הנכון. מצטערת על השלילי
. האם זה היה הטיפול הראשון שלך ? כפי ששאלו אותך הזרעה או טבעי ? בכל מקרה בטיפולים הראשונים תמיד מנסים, מהמרים מה יתאים לנו, אח"כ כבר יודעים יותר טוב. נשמע שהייתה לך תגובה טובה לגונל F אם נצפו כל כך הרבה זקיקים מאמפולה אחת ואח"כ אמפולה וחצי. האם את פוליציסטית ? בפעם הבאה בטח ינסו משהו קצת אחר... נשמע שאכן היה לך גירוי יתר, גם אני הגעתי למיון מכאבי תופת אחרי הכוריגון... זה אכן לא נעים ביותר. מה שכתבו לך זה נכון בזמן הטיפולים במיוחד צריך לשתות המון, ממש להצמד לבקבוק מים. חוצמזה אם אמרו לך לחכות 10 ימים ולבוא לטיפול, סימן שאת לקראת טיפול חדש, כך שהמצב לא נראה קשה. איך את מרגישה עם הרופא שלך ? האם את סומכת עליו ? שלך, קייצית

ברוכה הבאה לצל קורתנו ../images/Emo24.gif

כל טיפול ראשון הוא קשה, הן פיזית והן נפשית. וודאי ובוודאי אם הגעת לסף של גירוי יתר. החלק הטוב בדבר, שבפעם הבאה, ידעו מה לא לעשות
. היכן את מטופלת? הרבה הצלחה ועידוד. מאי

אור,

השאלה הראשונה שקפצה לי לראש היא, מה נתנו לך לקחת במהלך 10 הימים האלה? אם יש כמות כזו גדולה של ציסטות, יש סיכוי טוב שהן לא יעלמו מעצמן, ושיהיה צורך לקחת גלולות כדי להמיס אותן. אצל מי את מטופלת?
מרב

רינתילה

New member
היי אור, וברוכה הבאה!

צר לי על הטיפול הזה, וגם על הכאבים... בנוגע לציסטות חשוב מאוד לבדוק האם הן נעלמו לפני שמתחילים מחדש!! 10 ימים זה ממש מעט ולא נראה לי שציסטות גדולות ורבות יעלמו בזמן כה קצר. שווה לבדוק עם הרופא - אולי כדאי לקחת גלולות (זה מזרז עניינים), ואם לא - אולי לחכות עוד קצת. בכל מקרה לא נהוג להתחיל טיפול עם ציסטות. דבר שני - לפי התיאור שלך לא ברור לי האם הרופא שלך באמת מומחה לפוריות או רק רופא נשים. חשוב מאוד (ועוד יותר בגלל הבעיות שציינת!) שתהיי מטופלת אצל רופא שהוא מומחה לפוריות. אם תגידי לנו מאיזה איזור את נוכל להמליץ לך. את יכולה גם להיכנס ללוח מומלצים ולראות בעצמך. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!! רינת.

מ ו ח

New member
ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה לפורום. מקווה שבקרוב תצליחי בטיפולים, ותעברי לפורום השכן. בכל מקרה תרגישי טוב ותאגרי כוחות לטיפול הבא. בהצלחה

or1or1

New member
קצת יותר פרטים

אני מטופלת אצל דר´ ווליוביץ. אני מאובחנת כפוליציסטית. הוא לא נתן לי כלום לקחת. רק לחכות 10 ימים. עוד לא הגעתי להזרעות. (הלוואי שהכל יסתדר עוד קודם). האם יש עוד משהי שסבלה מתופעה כזאת? האם יכול להיות מצב שלא ישארו לי מספיק בציות אם כל טיפול יהיה עם עשרות זקיקים (ואח"כ עשרות ציסטות). זה מחזור טיפול ראשון.

רומי 007

New member
חמודה

ברוכה הבאה קודם כל. טיפול ראשון הוא תמיד מן ניון כזה שעוד לא יודעים איך הגוף מגיב להורמונים. לא יודעת מה השתולל אצלך אבל מעכשיו אני בטוחה שהמעקב יהיה קפדני ורציני. תדרשי זאת. וולוביץ יושב במרפאה וככל הידוע לי לא במחלקה בבי"ח. הוא נחשב רופא טוב. ציסטות או נספגות לבד או ששואבים אותן אות שלוקחים גלולות והן יורדות עם המחזור. לפעמים זה לוקח שבועיין ולפעמים מס´ חודשים. תתייעצי איתו כבר עכשיו. תהיי רגועה כי זה קורה. ישארו לך מספיק ביציות כי יש לך כמו לכל אישה כמה אלפים.

אופה3

New member
אור1, בגלל שאת פוליצסטית, צריך

מאוד להזהר ,עם הזריקות וכל זה, גם אני פוליצסטית , וציסטות הן מנת חלקנו, צריך להזהר מאוד, ובדרך כלל, הצ´סטות, נעלמות עם הווסת, אבל אם הן לא נעלמות, אסור בשום פנים ואופן להתחיל טיפול מחדש, בגלל שהצסטות שקיימות, אוהבות מאוד הורומנים, שאלה הגונל, והן בולעות את הכל, וצומחות וגדלות, וזה בכלל לא נעים, בדרך כלל, נותנים גלולות למניעת היריון, אם הצ´סטות לא נעלמות, ואז בווסת הבאה שוב פעם אולטרא, וממשיכים, כדי מאוד שתיזהרי, , ביציות תמיד יהיו לך, זקיקים גם, רק שהם צריכים להיות בגודל הנורמלי, אולי צריך להחליף את המינון של האמפולות, תספרי קצת, האם זה פעם ראשונה. אני מקווה מאוד שזה יסתדר, ואם את צריכה עוד מידע או עזרה את מוזמנת לפנות אליי, גם פה וגם במסרים. האופה

or1or1

New member
זה טיפול ראשון בגונל

קודם קיבלתי אקאקלומין חמישה ימים וזה בכלל לא השפיעה על הגוף שלי אז מיד עברנו לגונל בלי לחכות למחזור. רציתי לשאול למה צריך לשתות הרבה?

האם אנחנו מכירות?

אם כן את יודעת היכן למצוא אותי כדי לשאול שאלות ולברר דברים וסתם לקבלת תמיכה לא צריכה להיות לך בעיה לדעת מי אני כי אני כותבת בשמי האמיתי לא ראיתי טעם להסתתר מאחורי כינוי אז אם זו באמת את והיית אצלי אתמול בערב ביום ההולדת של בני אז תתקשרי ביי

or1or1

New member
לא, אנחנו לא מכירות.

מצטערת שחיכית הרבה זמן לתשובה. אין לי אפשרות להכנס מתי שאני רוצה לפורום. אין לי מחשב בבית.

למעלה