על סף התקף לב

xcalibur

New member
על סף התקף לב

משער לעצמי שזה קרה גם לכם.
פעלתם לפי הספר, עשיתם הכל בדיוק גרמני של 1 ל-1, כשבשבריר שניה אחת הלכה לה שנה מהחיים וגם קבוצת שיערות בלתי מבוטלת. אממה? אחרי שאספתם את עצמכם מהקרשים פתאום הבנתם שהכל תקין.

הייתה לי משימה מאוד מאוד פשוטה - להרחיב ב-EMC את ה-LUN של המכונות הוירטואליות.
מי שמכיר קצת VNX יודע שמדובר בלא יותר מ-3-2 קליקים של העכבר כל עוד יש לך מקום פנוי ב-POOL להתרחב אליו.
אך מכיוון שאני אינני מכיר ויתרה מזאת מדובר בסביבת פרודקשן סופר-רגישה...קצת רעדו לי הביצים. אז קראתי וקראתי וקראתי ועוד קצת קראתי ולבסוף התקשרתי לאמת עם היועץ החיצוני של החברה. זה כהרגלו מיהר להרגיעני "מה אתה ילדה בלאט? קליקה פה EXPAND, קליקה שם REFRESH והולך הביתה".
הכל הלך טוב ויפה "בקליקה פה". אבל כשבאתי לעשות "קליקה שם", שזה בעצם הגילוי של המקום החדש ב-VSPHERE, עולמי נחרב עלי. באותו רגע שלחצתי על ה-RESCAN כל ההודעות שגיאה האפשריות מהגהנום קפצו למסך. מילא אם אלה היו הודעות אינפורמטיביות כמו "YOU HAVE BEEN DISCONNECTED" אבל כולן היו הודעות רעות כאלה כמו "FATAL ERROR #4454363%#$%@#$%" שגם דיבגר באסמבלר לא היה מצליח לפענח. ישבתי לי שם והחלפתי צבעים. הבטתי במסך מיילים והתפללתי "נאגיוס באמא'שך נאגיוס לא היום! בבקשה לא היום!". אחרי משהו כמו שתי דקות של חוסר בחמצן במוח, כששמתי לב שתודה לאל שום מיילים לא מגיעים, בזוית העין קלטתי את האייקון של ה-FORTICLIENT מהבהב. הכלב בן כלב בחר להתנתק לי בדיוק ברגע הכי קריטי :p
התחברתי חזרה,
סוף טוב הכל טוב.

מה אתכם?

sharonei1

New member
לי היה אתמול התקף לב

החלטתי להעביר חומר משרת ישן לחדש עיי ניתוק דיסק אחד מהישן וחיבור לחדש
(הישן היה 2sata ב raid1)
החדש לא זיהה ורצה לפרמט אותו וכמובן שם את ההודעה בדיוק שרק אני לוחץ מקש כלשהוא אפילו בטעות הוא מפרמט (חוסר אחריות של מיקרוספט לעשות הודעה כזו שמוחקת חומר בשנייה בלי אזהרה או הגנה)
חיברתי חזרה לשרת הישן ולמזלי הוא עלה

בצג

New member
קרה לי מזמן על שרת עם Raid1

רייד מבוסס ווינדוס. אחד הדיסקים מת, שמתי דיסק חדש והעליתי את המחשב. הדיסק שהיה אמור להיות תקין לא עלה.
אחרי 20 דקות של זיעה קרה ודמיונות של אמא מודאגת ראיתי "בזוית העין" שהכבל SATA רופף ככה בקטנה.
שונא עבודות לילה בלי ארוחת צהריים (!)

למעלה