על סף דמעות.

b o t t e n

New member
על סף דמעות.../images/Emo7.gif

בקושי רב ועם כאב גרון, כי כל מה שיש לי לעשות זה להרים את הקולו, מעל שלושת הקולות שלהם; תם לו אחה"צ שישי של "בואו נטרלל היום את אמא". והמיצי נכנסת איתי לתחרות של למי הבנים מקשיבים, לי או לה.

../images/Emo182.gifאז זה המקום יקרה

עם כל הקושי להרפות!!!
נכון קשה
אבל זה בדיוק הרגע להרפות
אחרת לא תשיגי בכוח הם לא ירגעו
לכי לפינה בבית אפילו למיטה לחצי שעה נסי......
הרגעי תנשמי עמוק. תתחיל מחדש חיבוק אליך שבת טובה.

b o t t e n

New member
בחרתי לחדר עבודה.

באו אחרי, המיצי הודיעה לי חגיגית, אמא את לא תצליחי לברוח מאיתנו
תופסת את הג'וקר קופץ על המיטה, עוד רגע נותן זינוק בירידה עם ראשייה לריצפה. שואלת אותו לנה את קופץ? את יודע שזה מסוכן ואני לא מרשה? תשובתו: אבל מיצי אמרה לי שזה בסדר. אמא: מיצי את אמרת לו שזה בסדר לקפוץ על המיטה? מיצי - לא זוכרת, אולי, גוצ'ה מבלבל לי את המוח ואני לא יכולה לזכור כל דבר. אמא - טוב. יותר אל תגידי כלום מה לעשות, במיוחד דברים שאני לא מרשה. מיצי - לא רוצה. ובנוסף הצטטנתי, כנראה בסופר. המזגנים פה מאוד חזקים, ובחוץ לח וחם. וגשום.

b o t t e n

New member
פירנתי לעצמי מיילו חם. אפילו עם קצפת.

עכשיו יש רגשות אשם. כי צעקתי עליהם. וסה"כ קשה להם. זו הפעם הראשונה מאז באנו לכאן שאבא בוטן נסע לישראל, ושני ימי שישי לא איתנו.

אני מניחה שקשה לך גם פיזית וגם נפשית../images/Emo24.gif

לפני חודשיים בעלי היה בחו"ל, השבוע הראשון עבר עלי בקלילות, השבת השניה שהיתה גם ערב ראש השנה ושלושה ימים של חג, ויום הנישואין שלנו שחל באותו סו"ש היו לי קשים מנשוא. גם המרחק הפיזי , גם ההתמודדות על היום יום ועם מה שעובר על הילדים והקושי שלהם עשו אותי די מאוכזבת וממורמרת. ברמה התיפעולית - החזקנו מעמד לא רע בכלל אבל בפנים בפנים נשברתי כשהילדים נשברו - ובעצם איפשרו לי להגיד - קשה לי, עצוב לי, משעמם לי . אז אולי זה מה שקורה לך ? מגיע גם לנו להגיד שקשה לנו, לא צריך להגיע להתמוטטות

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif

זה נורא מצחיק, כח בארץ הוא בקושי הייה נמצא, ודווקא כשהיה בארץ, היה קשה. ועכשיו זה הפוך. ההנה, שתיים בלילה ולא מצליחה לישון.

קודם כל ../images/Emo24.gif

(טוב שמרחוק שלא אדבק) העצה של תפו ופוזה היא טובה. זה נקרא "להוציא את המפרשים מהרוח". מומלץ ללכת למקום שהסיכויים שילכו אחריך - נמוכים, כמו שרותים (אני מקווה שלמקום שלשם גם המלך הולך לבד, נותנים גם לך ללכת לבד.) נסי (כשיהיה לך כוח) לדבר עם הילדים על הגעגועים לאבא, על איך מסתדרים כשאבא לא נמצא. תסבירי שגם לך קשה ותדברו על איך את יכולה לעזור להם ואיך הם יכולים לעזור לך.
- פרח זה הוא פרח מיוחד - תסתכלי עליו, תדמייני את משטחי הפרחים שיפרחו בקרוב ותרגישי איך ההצטננות עוברת בהדרגה והסבלנות חוזרת. תהיי בריאה ותחזיקי מעמד.

b o t t e n

New member
../images/Emo51.gifדיברתי איתם והכל...

הם פשוט קונציונרים. ולצערי, דווקא ביום הכי נדרש שכחתי להטעין להם את הקונסולות

קונצינרים

אני מבינה שזה מלשון "עושים קונצים". זה מזכיר לי את הספר של א. שלונסקי "עלילות מיקי מהו" - מכירה אותו? מוצאת חן בעיני הדרך שלך להסתכל עליהם כ"קונציונרים" שזה הרבה יותר חיובי מ"מעצבנים / נודניקים" וכו'. מבט חיובי על הקושי הוא כבר מקל על ההתמודדות.

b o t t e n

New member
אם תשאלי את האמהות שלי ושל החצי יגידו שמלאכים

לעומתינו
לא מכירה את הספר. אפשר תקציר??? קמתי חולה. יש מצבחוסר הסבלנות שלי היה גם מזה??? בכולופן, היום שבת, ויש גם את מחר - אז אני הכרזתי שביתת נשק
לא מתעצבנת, לא מתרגזת...

הספר "עלילות מיקי מהו"

של אברהם שלונסקי הוא ספר הכתוב בחרוזים. אכתוב לך קטע: "איך הופיע בציון / ילד פלא קונציון מעשה בילד פלא, ילד פלא בציון, אשר שם כה משנה לו: לץ בן עלץ קונציון! כבר אמרתי, כי תתמהו: "קונציון? זה משונה!" תשאלוני: "מיהו? מהו?" תשאלו - ואענה. מיהו? זאת אים איש יודע. בן אדם? חיה? או עוף? יש אומרים: אמו צפרדע, ואבי אביו הוא קוף. יש אומרים ממש ההפך: כי אמו היא קוף שמנמון. ואביו הוא גוץ-בן-טפח, שלכל גופו אים נפח אלא שליש הצפרדעון. ואפשר, כי זה אפרוח, שבקע קליפת כוכב וצלחה דרכו לברוח מאמו ומאחיו, ומאז שנים אלפיים (ואולי הרבה יותר!) הוא בין ארץ לשמים מקרטע ומנתר. אך אחד, מורה לטבע, שאלוהו - וענה: "זהו סתם קשקוש ורבע ופטפוט כפול שמונה". ועוד קטע, שאני אוהבת - מה פשר אחריות? "אחריות" - זה ...איך לומר?. "אחריות" - זה...מין דבר.. ש...אשר... אולי אוכל להסביר זאת במשל: אם במכנסיו של פוט כל הכפתורים קפו. - אז ירגיש גם גלם-איש, שהעסק עסק ביש! אך הנה כפתור אחד על פי נס נשאר לבד, - אז עליו האחריות בעד מכנסיו של פוט!" הכל זה קטעים כאלו, עם המון משחקי מילים ומילים ששלונסקי המציא. ספר נוסף שלו הוא "אני וטלי בארץ הלמה" אלו ספרים שאני קראתי כילדה (לפני הרבה שנים) וידעתי מהם בע"פ קטעים שלמים. העיקר - תהיי בריאה ובהצלחה בתוכניתך.

b o t t e n

New member
../images/Emo51.gifאני חושבת שהיה לנו אותו בבית.

וכמו הרבה דברים טובים - אמא שלי תרמה גם אותו
בקשר לילדים - אבא חזר!!!!

למעלה